person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 36867 times

Zastupnici i glavni mediji ne smiju govoriti i pisati o chemtrailsu koji uništava naš imunološki sustav, plodove u sazrijevanju, a lako zapaljive metalne nano čestice katastrofalne požare!

Kolinda, Plenković, Krstičević, Čorić, Picek… župani, gradonačenici, načelnici… su monstrumi koji se prave blesavi , a vrlo dobro znaju što sadrži chemtrails i čemu služi Haarp!

Udruga 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži' podnijela je kaznenu prijavu za genocid nad hrvatskim narodom protiv predsjednice, premijera, ministra okoliša, ministra obrane i direktorice DHMZ-a. Isto tako treba se podnijeti kaznena prijava  protiv najodgovornijih za štetu od požara koje također izaziva chemtrails jer u sebi sadrži lako zapaljive sitne metalne čestice, koje Haarp (nakon špricanja chemtrailsa) proizvedenom kišom spušta - lijepi na crnogorično drveće koje i najmanja iskra zapali i pretvori u kataklizmičke požare.

Zapamtite! Kada se dogode požari mediji i državne službe nas pokušavaju umiriti, jer je to njihov posao i plaćeni su da nas umire i ponovno zavaraju, što i rade počev od 2000-te godine kada su Mesić i Račan doveli MMF, NATO i Monsanto.

Chemtrails također uništava plodove voćaka u proljetnom sazrijevanju (plodovi izgore) kako bi se nastavilo uvoziti Monsantovo GMO smeće. Isto tako, ''ove stvari'', koje nam se sprejaju iznad glave planovi su da nas uguše metalom, koji infiltrira u ljudsko tijelo sa svim tim razno raznim bolestima koje nitko ne može dokazati i uzrok su svih naših poteškoća, a sve sa ciljem depopulacije hrvatskog stanovništva, zbog čega smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti, posebice od chemtrailsa pluća - chemtrail lung!

20180403 074819

 split

Učestalo sprejanje Splita i Podstrane, a gradonačenik Splita Opara i načelnik Podstrane Bartulović, po običaju šute ko pi*de. Ovu fotografiju su zamijenili sa fotografijom požara. To nam zadnjih dana učestalo rade na svim objavama! 

Što je klimatski inžinjering?

Klimatski inžinjering je utjelovljenje ljudskog ludila, utjelovljenje ljudske arogancije,koje je zasjenilo sve dosadašnje oblike tiranije. Klimatski inžinjering je poznat kroz različite termine kao: Menadžment solarne radijacije (SRM), Aerosolski geoinžinjering statosfere, Ubrizgavanje aerosola u statosferu. Geoinženjering je najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu. Naš rat protiv prirode je-rat protiv nas samih!

Raspršivači, montirani na pilone, odmah iza ispuštenog ventila motora, zovu se retrofilni (naknadno ugrađeni ) raspršivači. Čak su ugrađeni i na civilnim avionima koji su identificirani, sa Zemlje, kako ostavljaju iza sebe specifičan trag. Ne govorimo o kondenzacijskom tragu, govorimo o specifičnom tragu menadžmenta solarne radijacije. Taj 'materijal' pada na nas (na Zemlju). Mi živimo ispod toksičnog neba, naša djeca žive ispod toksičnog neba…svaki dan!

https://www.youtube.com/watch?v=SipxiZabLxA&t=196s  /pogledajte i ovaj pet minutni video/

Ne smijemo više tolerirati sprejanje chemtarilsom, ne smijemo prihvatiti život pod toksičnim nebom za što su krivi naši bahati političari, odnosno Rothschildovi slugani. A to još uvijek prolazi nekažnjeno, zato jer stalno visimo na svojim mobitelima, gledamo utakmice, filmove koji nam peru mozak….ali ne želimo ili nemamo vremena prepoznati nebo zašpricano aerosolom. Bitno je shvatiti kako je najveća laž ikad stvorena da našteti ljudskoj rasi-laž o kondenzacijskom tragu (aviona).

HAARP-ovi-smrtonosno oružje

Tornjevi kod haarpovih postrojenja visoki su 18 metara. Kod nas se nalazi negdje kod Sunje i čuva ga vojska. HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sustava može emitirati u ciljano područje ionosfere. Na taj se način izaziva kuhanje ionosfere koja reagira zračenjem u području dugih valnih duljina prema Zemlji, što može izazvati globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet te čovjeka!

13669603 913308238781313 3477274592322843330 n

Montirani Haarp u Hrvatskoj 

Ono što je najzanimljivije od svega Haarp služi za namjerno mijenjanje klime te uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji. Nakon prašenja chemtrailsa znamo kakvo će vrijeme biti iduća tri-četiri dana. HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla, a kao i sve što je od njega trebalo služiti na dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svojoj volji.

Upravljanje klimom moćno je oružje kojom se svaka država može držati u šaci jer upravo klimatske promjene izazvane HAARPOM odlučuju hoće li primjerice Hrvatska ove godine uspjeti zasaditi bilo što i koliko će uvoziti hrane, odnosno Monsantovog GMO-a, s kojim nas truju i čiji proizvodi, nakon Milanovićeve uredbe, i dalje ne označavaju na hrvatskim policama.

Kako aerosolizirani, mikrovalnim frekvencijama upravljani, izgledaju oblaci?

Oblaci su aerolizirani s električno provodljivim nano česticama s kojima se može manipulirati radio frekvencijma koje mogu izazvati njihovo međusobno odbijanje pa izgledaju kao kad stavite željeznu prašinu na stol, a ispod magnet. Isti scenarij vidimo kod naših oblaka. Dakle, ovako pokušavaju napraviti što veću prekrivenost neba oblacima nevezano koliko su toksični i štetni za atmosferu, to je njihov cilj. U današnje doba meteorolozi samo čitaju emitirani (skriptirani) tekst. To je sve što oni rade. Čitaju napisano!

20180401 195329

Nebo nad Splitom nakon sprejanja chemtrailsom

Cijeli morski ekosistem umire. Sve je više pomora ribe koje more izbacuje na obale. Sve je više i više sušnih područja diljem Zemlje. Za svaki (topliji) stupanj Celzijusa, u atmosferi je 7% više vlage. Na planeti koja se zagrijava, moralo bi padati više kiše! Jedini razlog zašto ne može padati više kiše jeste zato, što nam je atmosfra ispunjena štetnim česticama što je jasan cilj menandžmenta solarne radijacije.

Pa tako imamo sve više sušnih područja na planeti s užasno strašnim posljedicama. Diljem cijele planete nailazimo na masivno odumiranje drveća i šuma. A mediji poručuju da je to samo zbog suše. Drveće umire na cijeloj Zemlji kataklizmičkom brzinom, jer ovdje se radi o nelinearnoj jednadžbi. Kada se počne događati, ide eksponencijalno.

Naša crnogorica umire. Crnogorica je drugi najbitniji izvor kisika na planeti. Šumski požari su sve češći i veći diljem planete. Dakle, bioraspoloživi (koje tijelo može apsorbirati) metali padaju na nas. Postoji brdo toksičnih metala, koje su neovisne znanstvene studije dokazale, u korijenju. Zbog toga biljke prestaju apsorbirati hranjive tvari te palako umiru.

1440x620 1500351722pozar 1

Podsjetimo na kataklizmički  požar koji je došao do Splita

Dakle, imamo bioraspoložive metale odozgora koji ugibaju drveće, imamo UV zračenje nevjerojatnog intenziteta koje ih također ubija odozgora, imamo povećanje sušnih područja jer špricanje neba sputava prirodno isparivanje (voda na Zemlji) i radikalno sputava prirodni hidrološki ciklus pa drveća nemaju dovoljno vode (suše se) i vrlo bitno-prekrivene su lako zapaljivom prašinom.

Te metalne čestice su lako zapaljive. Gdje god pogledamo šume gore. Kontinuirano se šire kataklizmički požari. Nisu nam ništa rekli o tome. Stoga, kad nas mediji i državne službe pokušavaju umiriti, jer je to njihov posao da nas umire, razmislite i shvatite kako su oni plaćeni da nas umire i zavaraju. To je ono što rade, Smiruju stanovništvo.

Imamo feedback. Što više šuma gori, to se više otpuštaju staklenički plinovi, a oni su veliki problem. Ne samo ugljični dioksid, nego i metan, a klimatski inženjering čini cijelu ovu situaciju eksponencijalno gorom. Planeta ne može kvalitetno odreagirati na štetu, koja joj se nanosi jer je praktički obućena u luđačku košulju ''sašivenu'' od toksičnimh metalnih čestica štetnih radiofrekvencija geoinženjeringa.

Obzirom na hidrološki ciklus (isprekidan i oštećen) rekordne poplave su sve veće i jače, baš kao i rekordne suše. Dobijemo oba ekstrema, a rečeno nam je da su ti ekstremi jednostavno rezultat klimatskih promjena. 1988. godine, kad je termin ''klimatskih promjena'' pušten u pogon, geoinženjerski programi su uzeli maha i trebao im je termin koji će djelovati na populaciju tako da prihvate radikalne nevjerojatne vremenske oscilacije kako bi mogli nesmetano manipulirati vremenom, a stanovništvo to prihvatilo pod normalno.

Znanstvena akademija ih podržava, klimatski znanstvenici ih podržavaju i još udvostručiju njihove laži. Što više upadaju u laži to ih se više drže, jer jednom kad se te laži razotkriju šokirati će se cijeli svijet.Ne smijemo dozvoliti našim medijima i našim tzv. agencijama da nas i dalje marginaliziraju. Ne smijemo dozvoliti našim izabranim političkim dužnoscima da i dalje marginaliziraju ovaj problem.

Kako se Monsanto uklapa u ovu sliku?

Monsanto je dio ove zavjere. Kupio je Klimatsku korporaciju za 970 milijuna dolara jer oni, koji su upleteni u modifikaciju vremena, moraju kontrolirati vijesti. ''Raytheon'' radi modele za NAAA državnu meteorološku službu, koja je u vlasništvu privatne tvrtke ''The Black stone and Bain Capitakl Weather Central'', koju drže Rothschildi!

Uvijek priča završava na bankara Rothschilda. Sa svih strana nam lisice upravljaju kokošinjcem! 

Svaki Božji dan je bitan u kritičnoj borbi razotkrivanja i zaustavljanja kontinuirane bezumnosti klimatskog inženjeringa. Ključno je za sve, koji su se probudili i shvaćaju što se dogodilo na našem nebu, da pomognu u presudnom nastojanju buđenja ostalih. Moramo postići kritičnu masu osviještenosti što je prije moguće. Svatko od nas je sposoban biti ono posljednje zrnce pijeska koje će prevagnuti vagu i pokrenuti lavinu osviještenosti koja nam je toliko očajnički potrebna.

Učinite da se vaš glas čuje u ovoj borbi, dok još uvijek ima nešto vremena da se spasi što je ostalo od naših života, našeg zdravlja i naše planete. A nama šaljite podatke za tužbu protiv vlade i najodgovornijih osoba za dugogodišnje trovanje chemtrailsom.

Kolinda, Plenković, Krstičević, Čorić, Picekžupani, gradonačenici, načelnici… su monstrumi koji se prave blesavi, a vrlo dobro znaju što sadrži chemtrails i čemu služi Haarp!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: