person_outline
search
hrendeitpt

SAD/ Trump zabranio služenje vojske transrodnim osobama!

Donald Trump kritizirao je politiku regrutiranja transrodnih osobama u američkim postrojbama, rekavši u nizu tweetova da američka vojska neće plačati račune za operacije promjena spola.

Američki predsjednik potpisao je Uredbu kojom se diskvalificiraju transrodne osobe s poviješću "rodne disforije" iz vojne službe "osim pod određenim ograničenim okolnostima". ''Ministar obrane i tajnik domovinske sigurnosti zaključili su da pristupanje ili zadržavanje pojedinaca s dijagnozom spolne disforije ... predstavlja značajan rizik za vojnu učinkovitost i smrtnost. 

Ova nova politika omogućit će vojnicima primjenu dobro uspostavljenih mentalnih i tjelesnih zdravstvenih standarda - uključujući one vezane uz korištenje medicinskih lijekova'', priopčenje je iz Bijele kuće. 

U srpnju je Trump kritizirao politiku regrutiranja transrodnih osobama u američkim postrojbama, rekavši u nizu tweetova da američka vojska neće plačati račune za operacije promjena spola. U kolovozu je potpisao uredbu, zabranivši transrodnim osobama da se novače u vojsku. Zabrana je, međutim, blokirana na nekoliko saveznih sudova kao potencijalno protuustavna, a Pentagon, u kojem radi najmanje 5 tisuća pedofila, potvrdio da će se nastaviti pridržavati saveznog zakona i "nastavit procjenjivati i zadržati transrodne osobe u službi". 

Ovo je još jedna potvrda da Deep State vodi veliku bitku sa Trumpom i njegovom administracijom.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Sunday, 25 March 2018 17:59
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: