person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4500 times

Plenkoviću, ne postoji Republika Hrvatska jer ste je nezakonito pretvorili u Hrvatsku d.o.o., pa ne govorite u njeno ime, a tekst interpretativne izjave ne bi 'prodali' ni početnicima na pravnom fakultetu!

Interpretativna izjava: 'Republika Hrvatska smatra da odredbe Konvencije ne sadrže obvezu uvođenja rodne ideologije u hrvatski pravni i obrazovni sustav ni obvezu promjene ustavne definicije braka', može se zgodno usporediti sa zakletvom na mrtvu majku: 'Dabogda mi mater umrla ako lažem'.

Plenković, iako nije lopov kao njegovi prethodnici, samo je još jedan u nizu cionista, odnosno Rothschildovih (izraelskih) slugana na privremenom radnom mjestu predsjednika vlade privatne korporacije Hrvatska d.o.o.

20170306 183205

Svi predsjednici i premijeri, kada se montiraju na funkcije u Hrvatskoj, odlaze u Izreal pokloniti se svom ocu, osnivaču zločinačkog cinističkog pokreta, Theodoru Herzlu! O cionistima je sve rekao generalov sin Židov Miko Peled: http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1541-miko-peled-mojim-izraelom-vladaju-cionisti-koji-su-izvrsili-genocid-nad-palestinskim-narodom-video

13174144 870654359713368 4608608394374857619 n 

10411842 891065600960400 3528580689925482229 n Copy

C28UqRRXEAAcqi345645

A u hrvatskom saboru sjede neprijatelji hrvatskog naroda (čast iznimkama), židokonvertiti, homoseksualci, narkomani, kupljeni ili ucjenjeni politički šljam…

Tako, lijevo od Njonje (predsjednika gremijevog sabora) sijede organizatori svastike Jovanović, Ostojić, Bauk... naravno uz suglasnost KolindeMilanovića, tajnih službi (Mi6, CIA, MOSAD) i bivšeg predsjednika Hajduka Marina Brbića, sa ciljem kompromitiranja cijelog hrvatskog naroda. Zahvaljujući upravo takvim ''ljudima'' hrvatski narod se u svijetu, od 1945-e pa sve do danas, tretira ustašoidnim ili fašističkim narodom.

HDZ (čast iznimkama), SDP (gotovo bez iznimaka) HNS (tko da više), MOST (malo kaki malo piški), Pupovćevi dugovječni manjinci (sjede u saboru zahvaljujući APISU) i nekolicina kupljenih i ucjenjenih zastupnika, prestavljaju veliku većinu u saboru koji godinama donose sve antihrvatske zakone.

Samo Živi zid, Vlaho Orepić i još poneki zastupnik iz Mosta, jedino su svjetlo u zapišanom gremijevom saboru. Zato iz dana u dan tonemo, zato smo sve dužniji i tužniji, zato su nam sve bilance negativne, zato je 330 tisuća ovršenih, zato je milijun građana na rubu gladi, zato smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. Ako nam može biti neka utjeha, navedeni zastupnički šljam sjedi u hrvatskom saboru isključivo zahvaljujujući izbornim prijevarama jer hrvatski narod odavno ne glasa za njih. I o tome smo više puta pisali.

SDP zastupnici će glasovati za Istanbulsku konvenciju jer ih je Plenković ucjenio svastitikom (slučaj je riješen samo ne ide u javnost).
 kukasti S1

Ranko Ostojić, kao ministar MUP-a, usmjerio je ključni dio istrage u potpuno krivom smjeru

A u javnost neće izaći jer HDZ i SDP dogovorno i intenzivno, od 2000-te godine, rade na depopulaciji hrvatskog naroda dopustivši NATO-u da nas truje chemtrailsom, Monsantu da nas truje GMO-om. Zajedno su raprodali sve naše  strateške resurse, uništili Plivu i Imunološki kako bi uvozili opasna cjepiva i lijekove…njihovim zlodjelima nema i ne vidi se kraja.

O Istanbulskoj konvenciji smo sve rekli i napisali. Na mladima svijet ostaje pa je vrijedno citirati mladog splitskog vijećnika Martina Pauka, bivšeg Mostovca koji ih je napustio iz istog razloga kao i Vlaho Orepić. Što je on, između ostalog, rekao novinaru Marinu Vlahoviću o Istanbulskoj konvenciji i Andreju Plenkoviću:

''Pročitao sam Istanbulsku konvenciju od početka do kraja i mogu samo poručiti kako je za mene to sramotan dokument u kojem se, u rukavicama i pod krinkom zaštite žena, želi progurati nakaradna rodna ideologija. Nenormalno se želi prikazati normalnim, a neprirodno prirodnim. Istanbulska konvencija je dosad najjači udar na temeljne kršćanske vrijednosti obitelji i čovjekoljublja te joj se moramo oduprijeti svim silama. Mnogi strani moćnici smatraju kako su Hrvati malen narod kojim je lako ovladati i nametnuti nam njihove ideologije, ali se varaju. Na Hrvatskoj su zube polomili i Srbi i Turci i Mlečani, a kamo li neće jedan bezvrijedan komad papira.

Na pitanje novinara u kojem smjeru Andrej Plenković vodi Hrvatsku, rekao je:

''Punom brzinom – ali u rikverc. Potezi koje u zadnjih godinu i pol dana vuče premijer Plenković protive se osnovnim načelima hrvatskog naroda. Koalicija s HNS-om, koalicija s Pupovčevim SDSS-om i ratificiranje Istanbulske konvencije su djela koja nikad neće moći opravdati ni hrvatskom narodu niti svom biračkom tijelu. HDZ je stvoren kao državotvorna stranka s kršćanskim vrijednostima, a danas je po nekim potezima ljeviji od SDP-a. Plenković je razočarao sve birače HDZ-a, a to ćete vrlo dobro vidjeti na izborima – možda već ove godine''!

Glasovanje o Istanbulskoj konvenciji razotkriti će sluganske (gremijeve) zastupnike - neprijatelje hrvatskog naroda.

Naravno, ovaj tekst ne smije prenijeti ni jedan javni (mainstream) medij!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: