person_outline
search
hrendeitpt

SAD/ Trump uvodi zabranu obveznog cjepljenja diljem SAD-a. Mediji šute, a farmaceutske korporcije bijesne!

Glavni mediji očajnički žele zadržati ovu vijest dalje od naroda. Ne žele da znaju kako predsjednik Trump radi na tome kako bi osigurao da američki građani imaju pravo izabrati vlastitu zdravstvenu zaštitu.

Predsjednik Trump je stvorio novu podjelu unutar Zdravstvenog i Ureda za građanska prava, s izrazitim ciljem zabrane obveznog cijepljenja širom zemlje i osiguravanje građana da imaju pravo na vlastiti izbor zdravstvene zaštite.  U priopćenju objavljenom u četvrtak u Uredu za građanska prava, ravnatelj Roger Severino je rekao:

"Zakon koji štiti vjerske slobode i prava savjesti samo su prazne riječi na papiru ako se ne provode. Nitko ne bi trebao biti prisiljen odabrati između pomaganja bolesnim ljudima i življenja po najdubljim moralnim ili vjerskim uvjerenjima, a nova će podjela pomoći da žrtve nezakonite diskriminacije pronađu pravdu. Umjesto da su nas vlasti štitile, one su nas napadale.

Zahvaljujući predsjedniku Trumpu dolazi do promjena i počinje ovdje i sada. 'Odjel savjesti i vjerskih sloboda' daje mnogim različitim skupinama veliku platformu za borbu za naša ustavna prava. Kršćani i liberali, kao i slobodnjaci i ljudi drugih vjerskih vjeroispovijesti imaju zajednički interes u borbi protiv koruptivnog zdravstvenog sustava Big Pharme.''

Glavni mediji očajnički žele zadržati ovu vijest dalje od naroda. Ne žele da znaju kako predsjednik Trump radi na tome kako bi osigurao da američki građani imaju pravo izabrati vlastitu zdravstvenu zaštitu. Naravno nisu je prenijeli ni hrvatski glavni mediji. A pisali smo kako Ines Strenja Linić pokušava, nakon Srbije, u Hrvatskoj progurati obveznost cjepljenja!

Farmaceutske tvrtke pružaju mainstream medijima ogromne prihoda od oglašavanja. One zapravo troše mnogo više na oglašavanje nego na istraživanja. A govori se o stotinama milijardi dolara. No, malo njih shvaća da je to jedna te ista kasa, novac se samo prelijeva, jer su farmaceutske korporacije i mediji u istom vlasništvu. Jedini trošak su im korumpirani novinari koji ih pokrivaju.

Porez nacionalnim država oni ne plaćaju (sjetimo se Pavićevog EPH-a koji je ostao dužan stotine milijune poreza, a novinari Butković i ostale presstitutke primali su plaće u prosjeku preko 10 tisuća eura). EPH je preoblikovan u HANZA medija, ista je uređivačka politika, isto su u velikim dugovima. Naravno, kada dođe vrijeme dogoditi će se novi Linić koji će dug izbrisati!

Nova internetska stranica 'Odjel savjesti i vjerskih sloboda' ima prikladan prostor za podnošenje žalbe i potiče svakoga tko osjeća da su povrijeđena njegova vjerska prava ili savjest kako bi podnijeli žalbu. Najgore stanje je u Kaliforniji, zemlji Sodome i Gomore, zemlji u kojoj guverner svojim potpisom oslobodi 10 tisuća pedofila i zemlji koja opstruira sve zakone koje donosi Trumpova administracija.

''Predsjednik Trump dao nam je zeleno svjetlo i alat za korištenje protiv tiranije vlada koje su nam nametnule obveznost cjepljenja. Draga braćo i sestre, vrijeme je da podignemo ovo oružje i upotrijebimo ga protiv našeg zajedničkog neprijatelja. Farmako mafije i njihovih sluganskih vlada'', poruka je ravnatelja Ureda za građanska prava, ravnatelja Rogera Severina.

Izvor: Baxter Dmitry Vijesti , SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Wednesday, 21 March 2018 15:09
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: