person_outline
search
hrendeitpt

SAD/ Bivši direktor CIA-e John Brennan, zločinac i monstrum, koristi svaki trenutak da napadne predsjednika Trumpa!

Trumpu se ne ratuje i gadno je udario na kazarsku madiju i ostali ljudski šljam koji se nakotio i razvio zahvaljući upravo Brennanu i njemu sličnima.

On je izrazio svoju "duboku brigu i zabrinutost" o vodstvu Amerike i njegovoj nacionalnoj sigurnosti, jer je predsjednik Donald Trump "nestabilan, nesposoban, neiskusan i također neetičan". Duboka zabrinutost, Duboka država… kod njega je sve duboko… a najdublji su njegovi zločini, dok je šefovao CIA-om!

U intervjuu MSNBC-u u petak, bivši direktor CIA-e rekao je kako vjeruje da je Trump bio "loše pripremljen" za obavljanje dužnosti glavnog zapovjednika, pogotovo kad se radi o međunarodnim pitanjima.

"Nije tajna da je Donald Trump vrlo bolesno pripremljen i neiskusan u smislu rješavanja pitanja s kojima se mora suočiti šef države'' Ruski predsjednik ovog je tjedna rekao zakonodavcima da nove interkontinentalne balističke rakete, koje je razvila Rusija, mogu pogoditi bilo koju metu na svijetu.

Kad čujem što Vladimir Putin govori o nuklearnim sposobnostima, a predsjedniku Sjedinjenih Država važniji je razgovor sa Alec Baldwinom. Gdje mu je osjećaj za prioritete?," upitao je bivši ravnatelj CIA-e.

"Naša zemlja treba imati povjerenja da ćemo se moći nositi s gospodinom Putinom, koji još jednom pokazuje svoje mišiće na vojnom polju. A ako imamo nekoga u Ovalnom uredu, koji je nestabilan, nesposoban, neiskusan i također neetičan, nije ni čudo što se Putin ovako ponaša'', izjavio je monstrum Brennan.

Trumpu se ne ratuje i gadno je udario na kazarsku madiju i ostali ljudski šljam koji se nakotio i razvio zahvaljući upravo Brennanu i njemu sličnima.

John Brennan je neupitni zločinac koji je sa svojom CIA-om učinio mnogo zla u svijetu. U vremenu vođenja CIA-e (2013-2017) odgovoran je za uništenje Sirije, Iraka, Afganistana, ekspanziju pedofilije, trgovinu djece, trgovinu droge, trovanja svijeta chemtrailsom, ljekovima, rušenju legalnih vlasti, podržavanju cionističkih režima I ISIS-a i još mnogo toga.

Trump se uhvatio u koštac sa pedofilima, cionističkom kabalom, farmako mafijom, uređuje Gvatanamo za Brennana i njemu slične koji su ostavili iza sebe veliki krvavi trag, milijune raseljenih, stotine tisuća mrtvih, silovanih…

Potpuno je jasno zašto cvili.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Sunday, 04 March 2018 08:35
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: