person_outline
search
hrendeitpt
Premijeru, kome ćemo se žaliti zbog stalnog blokiranja linkova naših objava? Od 30 objava 24 su blokirane!
Kolinda i plenković, u javnosti ljuti neprijatelji a služe istog gazdu!
  • Posted
  • Read 21340 times

Premijeru, kome ćemo se žaliti zbog stalnog blokiranja linkova naših objava? Od 30 objava 24 su blokirane!

Podnijeli smo dvije kaznene prijave zbog elektroničkog ometanja, ali DORH ne reagira.

"Poštovani dobar vam dan, sa vašeg portala nemoguće je otvoriti linkove koje ste naznačili jer su blokirani...

Srdačan pozdrav, H. M. mag.iur. Varaždin

Rothschildovim sluganima, Kolindi, Plenkoviću i ostaloj političkoj Yugo oligarhiji, dugo vremena smetaju naše objave u kojima pišemo o genocidu nad hrvatskim narodom, počev od privatizacijske pljačke, preko GMO-a, do špricanja (trovanja) chemtrailsom, a uskoro i cjepivima, jer su na saborskom odboru za Zdravstvo Ines Strenja Linić i društvo donijeli odluku o uvođenju obveznog cjepljenja što će korumpirani gremijevi slugani izglasati u saboru! Hrvatski partneri, Srbijanski poslanici, već su to izglasali. Pročitajte! 

Obvezno cjepljenje veliki biznis i nastavak planirane depopulacije autohtonog stanovništva na ovim prostorima  

Tako se godišnje u Srbiji proda ljekova i medicinskih sredstava za najmanje milijardu eura, tako da je jasna želja farmako-mafije da sačuva ovo tržište po svaku cijenu, čak i po cijenu života pacijenata. Za eksperimente nad živim ljudima godišnje se plaća više od tri milijuna eura, što je samo djelić sume koja bi se inače platila na Zapadu. Namjerno se uvoze količine lijekova koje se ne mogu potrošiti, jer ovdašnja farmako-mafija ima zaradu i od nepotrošenih lijekova. Ovo je razlog zašto su nam gotovo sve objave o cjepivima i chemtrailsu blokirane. Srbijom, Hrvatskom, Bosnom... upravljaju fašisti ili nacisti 21stoljeća!

Tako ministar zdravlja Zlatibor Lončar inzistira na uvozu više od tri milijuna MMR cjepiva, jer je provizija za njihovo uništavanje najmanje jedan euro po dozi. Otvorite i pročitajte istinu o MMR cjepivima prije nego cijepite dijete! https://www.facebook.com/IstinaOVakcinama/posts/484985121612840

GettyImages 680796855 58eece753df78cd3fcbab9e6

Vrijednost globalnog farmakološkog tržišta danas se procjenjuje na oko 1,3 trilijardi dolara (1,3 milijuna milijardi dolara). Vrijednost globalnog tržišta vitaminskih i biljnih suplemenata procjenjuje se na 70 milijardi dolara. Globalno tržište cjepiva danas (sa 271 cjepivom u proizvodnji) procjenjuje se na oko 24 milijarde dolara. Ono ostvaruje profit od oko 10,5 milijardi dolara, a procjenjuje se da će do 2020 godine farmaceutske korporacije koje proizvode cjepiva ostvarivati profit od 61 milijardu dolara. Ovo su podaci iz studije P. Konrada "A mirage of genes" i prikazuju poslovanje na godišnjem nivou.

Koliki je udio Srbije u ovom globalnom poslu nitko nije službeno objavio, ali farmako-industrija u Srbiji sigurno zarađuje više od milijardu eura godišnje. Zato nikoga ne treba čuditi što se posljednjih tjedana digla hajka na sve one koji postavljaju razumna pitanja o djelovanju i neželjenim efektima ne samo MMR cjepiva, već i mnogih drugih proizvoda koji se nude na domaćem tržištu.

Nedavno je Global Media objavio podatke farmaceutskog giganta "GlaxoSmithKline" (GSK) da je 2015. na razne donacije i podrške "naučnim ispitivanjima" liječnicima i zdravstvenim ustanovama u Srbiji isplatio više od milijun eura. Što se zna. Po priloženom službenom obračunu za 2015. drugog svjetskog farmaceutskog giganta "Novartisa" vidi se da ni on ne zaostaje za konkurencijom što se tiče podmićivanja srpskih liječnika i drugih zdravstvenih radnika (cijeli popis će biti objavljen u elektronskom izdanju).

Razlog za ovolika plaćanja liječnicima i zdravstvenim ustanovama nalazi se u činjenici da farmaceutske kompanije sve teže dolaze do mogućnosti da na ljudima ispituju svoje proizvode. Na Zapadu su astronomski visoke odštete koje se isplaćuju pacijentima na kojima su ispitivani lijekovi i kojima se zbog toga pogoršalo zdravstveno stanje. Osim toga, malo je onih koji u razvijenim zemljama pristaju biti zamorčići, a davanje neprovjerenih lijekova bez pristanka pacijenta teško je krivično djelo.

U Kliničkom centru Srbije, na psihijatriji, traje prava "epidemija" samoubojstava pacijenata o čemu ni jedan javni medij ne izvještava, a mali broj liječnika spreman je o tome govoriti. Uzrok povećanom suicidu kod pacijenata sa psihičkim problemima nalazi se u neprovjerenim lijekovima koji im se daju, a koji u kombinaciji sa drugim lijekovima očigledno dovode do povećane želje za samoubojstvom.

Da bi se otkrilo koji lijekovi idu sa kojima proizvođači lijekova su voljni platiti milijune za istraživanja na ljudima, jer im je to isplativije nego da neprovjereni lijek puste na zapadno tržište pošto se plaše ponavljanja takozvanog "Katerovog incidenta" iz 1955. godine u SAD.

Sredinom pedesetih godina prošlog stoljeća američka FDA (skraćenica za Federalnu agenciju za lijekove) u roku od samo dva sata odobrila je korištenje novog polio cjepiva protiv dečije paralize. Za ovako kratko vrijeme nije bilo moguće obaviti bilo kakvo ispitivanje ili istraživanje, već se sve svelo na povjerenje proizvođaču koji je predao i neke pismene rezultate navodno sprovedenih analiza. U travnju 1955. godine više od 200.000 djece cjepljeno je ovim cjepivom u pet saveznih država SAD-a. Samo nekoliko dana nakon cjepljenja 40.000 dece zaraženo je dječijom paralizom, od čega 200 sa teškim posljedicama, a 10 sa smrtnim ishodom. Ubrzo nakon toga cjepivo je povučeno iz opticaja.

Kako bi se izbjeglo ponavljanje ovakvog skandala koji je farmako-industriju koštao stotine milijuna dolara, potrebno je detaljno testiranje svakog lijeka, a za to su idealni pacijenti u Srbiji i ostalim republikama bivše države. A najvažniji u lancu podmićivanja je liječnik koji jedini može prepisati lijek pacijentu, a koji u pravilu, i ne zna da se nad njim sprovodi eksperiment. Idealni su liječnici zaposleni u ustanovama zatvorenog tipa (psihijatrijske bolnice ili zatvori), jer tamo pacijenti nemaju mogućnosti saznati što im se daje.

Liječnik ne može ovo raditi bez podrške načelnika odjeljenja, koji samim tim također dobiva dio novca. Načelnik, ovisi od ravnatelja institucije, kome se takođe plaća, a koji opet dio novca predaje u Ministarstvo zdravlju čovjeku od povjerenja, kako bi Ministarstvo odobrilo uvoz i eksperimentalno korištenje nekog lijeka. Po rezultatima istraživanja ljudi upućenih u ove poslove, godišnje se za ovako nešto troši preko tri milijuna eura, što je za farmaceutske gigante smješno mala svota.

Usporedbe radi, u SAD bi ovoliku sumu (ne računajući moguće odštete) potrošili samo za ispitivanje jednog jedinog lijeka, dok na primjer u Srbiji za te novce dobivaju ispitivanja desetine lijekova, a o odštetama ne moraju brinuti.

Osim na korištenju pacijenata kao zamorčića, farmako-mafija zarađuje se i na propisivanju odobrenih lijekova koji, također, mogu izazvati neželjene efekte. Po zakonu, pacijent mora biti detaljno informiran o mogućim neželjenim posledicama i sam odlučuje hoće li uzeti lijek. Da bi se uvjerilo pacijente da koriste neki lijek, u Srbiji koriste metode klasičnog marketinga, što potvrđuje i prijevod na srpski priručnika Svjetske zdravstvene organizacije, koji nosi naziv "Tehničke konzultacije o načinu ophođenja sa protivnicima cjepljenja".

Već u prvom članu stoji: "Potencirajte visoku sigurnost, a ne nizak rizik. Medalja ima dvije strane - čovjek će prije kupiti hamburger ako je na njemu označeno da je 75 posto bez masnoće, nego ako vidi da sadrži 25 posto masti. Kada informaciju o riziku drugačije upakirate, drugačije će i biti primljena. Naglašavanjem pozitivnih, umjesto negativnih aspekata cjepljenja, osigurati će veće simpatije i podršku."

SZO, dakle, uči liječnike da pacijente ne informira objektivno, već pristrasno, navodeći ih da uzmu lijek koji im se propisuje, bez vođenja računa o eventualnim negativnim posljedicama. Priručnik je u širokoj upotrebi u Srbiji, a distribuiraju ga Ministarstvo zdravlja i "Srpsko ljekarsko društvo".

Istraživanje "(Ne)obvezna cjepiva" iz 2017. godine otkrilo je slijedeće: "Samo 5,1 posto roditelja je dobilo informaciju koja je zapisana na (nekim) uputama (nekih) cjepiva". Ovo je konkretan rezultat primjene spomenutog Priručnika, koji nisu pisali stručnjaci za imunologiju, već kognitivno-bihejvioralni psiholozi.

Članovi farmako-mafije ne zarađuju samo kod prodaje cjepiva, oni zarađuju još i više ako se kupljena cjepiva ne upotrebe

Čitatelji se dobro sjećaju afere oko uvoza "Novartisovih" cjepiva protiv takozvane "svinjske gripe" koja je potresala Srbiju 2009. godine. Ministarstvo zdravlja je tada javnost plašila navodnom predstojećom pandemijom virusa H1N1, zbog čega je bila obvezno masovno cijepljenje stanovništva (nešto slično se odvija i danas sa cjepivom MMR). Koliko je točno cjepiva naručeno, isporučeno i plaćeno, javnost nikada nije saznala nije je objavljeno. Tadašnji ministar zdravlja samo je iznio podatak kako je isporučeno i plaćeno 857.500 doza, od kojih je oko 160.000 iskorištenoi da nove isporuke nisu planirane.

20180227 071528

Upućeni tvrde kako je istina drugačija. Najprije je bilo naručeno 3,5 milijuna doza i to preko posrednika u Hrvatskoj, a ne direktno od proizvođača, zbog čega su cjepiva bila dosta skuplja. Isporučeno je i plaćeno oko 2,5 milijuna doza, a potrošeno oko 200.000 doza. Neiskorišteno je ostalo nešto manje od 2,3 milijuna cjepiva.

Krajem 2011. "Novartis", kao proizvođač cjepiva, upozorava Ministarstvo zdravlja kako ističe rok u kojem se cjepiva smiju koristiti, a neiskorištene doze moraju propisno uništiti. Zbog predstojećih izbora, a zatim i promjene vlasti radna grupa koja je trebalo da se bavi ovim pitanjem formirana je tek u jesen 2012. Jedan od njenih tadašnjih članova rekao je da je sve pod kontrolom.

Srbija nema postrojenja za uništavanje cjpiva, već to rade tvrtke iz inozemstva. Najdraži partner im je Mađarska koja, kao članica EU, primjenjuje vrhunske kriterijume, ali je u vezi financijske konstrukcije veoma "fleksibilna". Trebalo je biti uništeno 2,2 milijuna neiskorištenih doza. Umjesto toga, sa posrednikom je sklopljen ugovor o uništenju 2,5 milijuna cjepiva, odnosno bile su uračunate i ona već iskorištena cjepiva.

Mađari su pristali da po jednoj dozi naplate 8,5 eura, tvrdi naš sugovornik i dodaje da je sa posrednikom (koji je u cijeli posao i bio ubačen samo da bi se preko njega "prali" novci) zaključen predugovor o uništavanju oko 2,5 milijuna cjepiva po cijeni od 10 eura po dozi. Dakle, samo preko naplate uništavanja nepostojećih cjepiva zarađeno je više od dva milijuna eura. Razlikom u cijeni za uništavanje postojećih cjepiva iz proračuna izvučeno je preko tri milijuna eura, tako da je ukupna zarada oko šest milijuna eura. I to samo na uništavanju cjepiva. Koliko je tek zarađeno na uvozu istih tih cjepiva?

Sada se ponavlja ista priča sa MMR cjepivima koja se uvoze u količinama koje ne mogu biti potrošene, a javnosti se to prikazuje kao obveza zbog navodne epidemije malih boginja. Za neku godinu milijuni neiskorištenih cjepiva biti će uništeno u Mađarskoj, opet po cjeni od 10 eura po komadu, dok će provizija iznositi do jednog i po eura po dozi. Otvorite link i pročitajte: https://matrixworldhr.com/2012/06/23/cjepivo-mmr-izaziva-autizam-potvrdeno-na-talijanskom-sudu/

Kada je u pitanju obvezno upoznavanje pacijenta, odnosno njegovog staratelja, sa sadržajem MMR cjepiva, ni tu se nitko ne pridržava propisa, jer bi u protivnom nivo cjepljenja bio blizu nule. Ova cjepiva osim živih atenuiranih virusa, sadrže pomoćne kemikalije kao što su živa, aluminijum, formaldehid, formalin, konzervansi, antifriz pa čak i olovo (otkriveno u pojedinim dozama MMR cjepiva u Africi). Da MMR cjepiva sadrže sekvence životinjskog DNK (proizvedene na ćelijama pilećih embriona), te DNK abortiranih fetusa (proizvedene na WI-38 ljudskim diploidnim fibroblastima pluća) također se može pronaći u pojedinim uputama za upotrebu.

3 blok

Potpuno je jasno zašto čitatelji ne mogu otvoriti objavu ili je podijeliti - stalno se na to žale... ovo nam je poslao novinar iz Srbije!  

Studija Vensa Ferela "Cjepiva. Novi genocid? Osnove biološkog ratovanja" objavila je da je Svjetska zdravstvena organizacija provela istraživanje i ustanovila da je kod necjepljene grupe djece podložne malim boginjama normalna stopa dobijanja bolesti iznosila 2,4 posto, a u kontrolnoj grupi koja je cjepljena, stopa dobivanja bolesti, porasla na 33,5 posto!

Mostova zastupnica Ines Strenja Linić, zadužena je od farmako mafije da progura (izglasa) Zakon o obvezom cjepljenju u Hrvatskoj!

Izvor Milan Malenović/ http://magazin-tabloid.com/casopis/

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove objava! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A ovo nam je stiglo danas, 30. lipnja 2018.

'Poštovani dobar vam dan, sa vašeg portala nemoguće je otvoriti linkove koje ste naznačili jer su blokirani. Preko Googlea sam otvorio link www.itccs.org, nizozemski, talijanski, španjolski i mađarski. Bilo bi dobro da na vašem portalu prevedete video svjedočenje g. Maria van Blijenborghsa od 10.9.2014. (traje oko 5 minuta) u kojem svjedoči o ubojstvima djece u Belgiji i Nizozemskoj u obredne svrhe. Naime, mnogi vjernici ne govore strane jezike. Također bi bilo dobro da sa gore navedenog linka objavite podrobnije informacije o slučaju pape Franje kao i izjave svjetskih političara kao što je npr. Putin koji kaže kako papa Franjo nije božji čovjek. Vaš tekst sam preko mojeg Facebooka proslijedio prijateljima'.

Srdačan pozdrav, H. M. mag.iur. Varaždin

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(24 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: