person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6794 times

Ovu objavu na našoj fb stranici Facebook je uklonio!? Židovski profesor Noel Ignatiev: Moramo uništiti bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima! /video/

Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od 'bijelog supremacista'.

Dekadama godina s cijelim nizom drugih židovskih javnih osoba na visokim položajima i ovaj židovski profesor otvoreno zagovara i propagira uništenje bijele rase. Zamislite da i najobičniji učitelj jedne male seoske osnovne škole izgovori samo jednom nešto slično u odnosu na Židove i da se to nekim slučajem u javnosti dozna karijera tog čovjeka bi bila uništena kao i njegova egzistencija.

Mediji bi digli toliku halabuku da bi se državni aparat morao uključivati i ispričavati. No, profesor Noel Ignatiev ne treba od toga strahovati u svijetu židovskog poretka.
Prema vlastitim riječima on i njegovi stavovi niti jednom nisu bili "politički cenzurirani". Dapače, Profesor Noel je čak i nagrađivan.

Običan smrtnik ne može uopće pojmiti koliko iz njegovih riječi isijava mržnje. Najbolja dijagnoza za ovakvu i slične osobe bi bio citat najliberalnijeg američkog ministra, istovremeno i propovjednika Harrya Emersona: ''Mrziti ljude i neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'.

Što je rekao uvaženi akademski profesor Židov Noel Ignatiev

'Blelaštvo' je oblik rasnog potlačivanja. To je sigurno. To je pretpostavka mogućnosti nekakve podjele 'bjelaštva' od potlačivana. No, to nije moguće. Ne može postojati bijela rasa bez fenomena bijelog supremacizma (bijele nadmoći). Ako ukinete ropstvo, ukinuli ste i robovlasnike. Na isti način alko ukinete rasno potlačivanje, ukinuli ste 'bjelaštvo'.

Izdaja 'bjelaštva' je lojalnost čovječanstva. Moji pogledi su prilično dobro prihvaćeni u akademskim krugovima. Legitimni su. Ne kažem kako se svi slažu. Ne bih mogao na osnovi ijednog primjera pokazati da su moji stavovi rezultirali političkom cenzurom. Za mene je 'bjelaštvo' identitet koji proizlazi isključivo iz tlačenja.

'Bjelaštvo' nije kultura, nije jezik, nije religija. To je jednostavno jedna tlačiteljska društvena kategorija. 'Crnaštvo' je identitet koji se plauzibilno argumentirano može prikazati nastalim iz otpora potlačivanju. Studij crnaca jeste studij jednog naroda koji se u otporu potlačivanju oblikovao. Zadatak je manjine tako povezati da se time skroz onemogući reproduciranje nasljedstva 'bjelaštva'.

Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od 'bijelog supremacista'. Da ne bi bilo zabune o tome.

20170514 145949

20170514 145725

Ako laže koza ne laže rog

Mi namjeravamo i dalje udarati po mrtvim bijelim muškarcima, mi namjeravamo i dalje udarati po živim bijelim muškarcima i mi namjeravamo i dalje udarati po bijelim ženama također, sve dok društveni konstrukt poznat kao 'bijela rasa' ne bude uništena. Ne dekonstruirana , nego UNIŠTENA! Dokle god bijela rasa postoji, svi pokreti protiv rasizma su osuđeni na propast'.

Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima!

Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!

Prof. Noel Ignatiev , Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002.

Eto sad znamo što naši prijatelji Židovi misle o nama Kršćanima. Zato naši 'domoljubni' političari vole pohoditi prijatelje Židove u Izraelu, a nakon toga im se ukazuju ustaške guje.

Izvor: Veritas vos liberabit

NAPOMENA: FACEBOOK JE  SA NAŠE FACEBOOK STRANICE UKLONIO OVU OBJAVU DA SE NE MOŽE KOMENTIRATI! OVO JE IZJAVIO NOEL IGNATIEV, A NE MI! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: