person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8971 times

Dr. Gordana Buljan-Flander, LGBT-ova vučica u janjećoj koži, ''štiti'' djecu od zlostavljača!

Gordana Buljan-Flander je istovremeno jedna od vodećih osobnosti Kinseyevog lobija u Hrvatskoj. Ona je, zajedno sa Aleksandrom Štulhoferom i gay aktivistom Gordanom Bosancem, jedna od nekoliko osoba iz Hrvatske koji su surađivali sa Kinseyevim institutom.

Ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece, u hrvatskoj javnosti, godinama se predstavlja kao nekakva zaštitnica djece od seksualnog zlostavljanja. Kada je riječ o slučajevima zlostavljanja u Hrvatskoj, dr. Gordana Buljan-Flander se u izvješćima mainstream medija, često spominje, kao nekakvog stručnjaka za tu temu i mjerodavnu osobu, koja daje svoje mišljenje i koja se predstavlja kao zaštitnica djece.

Tako je bilo i nedavno u slučaju o kojem su izvjestili Index i ostali mainstream mediji. Slučaju jedne dvanaestogodišnje djevojčice, koja je zlostvaljanja od strane svog očuha. Zbog pritiska majke djevojčica je povukla svoj iskaz protiv očuha, tako da on nije bio optužen i nije otišao u zatvor. Otvoreno pismo te djevojčice, objavljeno je u Indexu, a navodno ga je prezentirala dr. Buljan-Flander. Koja je za Index govorila o slučajevima zlostavljanja iz svoje dugodišnje prakse. I rekla između ostaloga slijedeće:

"Počinitelj tad počne pipati dijete i tražiti da ga masturbira. Zatim prelazi na oralno zlostavljanje i u djetetovoj dobi od devet i deset godina uglavnom dolazi do seksualnog zlostavljanja, uglavnom ne silovanja nego neke druge vrste seksualnog zlostavljanja. Seksualno zlostavljanje najčešće se događa od djetetu najbližih osoba. U trećini slučajeva to su roditelji, očuh ili maćeha, a u 50 posto slučajeva bliska rodbina, a ostatak su isto bliske osobe. U samo 10 posto slučajeva zlostavljanje se događa od djetetu nepoznatih osoba.

Upravo zato jer se događa najčešće unutar obitelji, zlostavljanje djeteta je dugotrajno i kronično. Dijete ne želi razoriti obitelj i voli počinitelja. Boji se da mu nitko neće vjerovati. Boji se policije i suda. Počinitelj djetetu najčešće govori 'ako nekome kažeš, poslat ćeš me u zatvor. I tako ti nitko neće vjerovati. Ti si odgovorna'. Nažalost, djeci se često i dogodi upravo to da im nitko ne vjeruje. Uz to ih se razvlači po sudu i procesi traju godinama, a osjećaj stigmatizacije je sve češći. Nezlostavljački roditelj ne vjeruje djetetu i optužuje ga da je ono razorilo obitelj''.

Međutim, nešto sasvim suprotno, Buljan-Flander pisala je i propagirala prije nekoliko godina. Ona je tada, zajedno s pet ženskih suradnica objavila brošuru o „Seksualnom razvoju djeteta“ u kojoj se navode nevjerojatne stvari o dječjoj masturbaciji: „Kapacitet za masturbaciju javlja se između 1. i 3. godine života.“ U periodu između 15. i 24. mjeseca života povećava se usmjerenost djece na spolne organe. Samozadovoljavanje je intenzivnije, praćeno ponosom i egzibicionizmom. Iako dječaci prije puberteta nemaju sposobnost ejakulacije, čak i u ovoj ranoj dobi mogu doživjeti orgazam uslijed masturbacije.“

nekoliko izvadaka iz te brošure:

"...Kapacitet za masturbaciju javlja se između 1. i 3. godine života.

….U periodu između 15. i 24. mjeseca života povećava se usmjerenost djece na spolne organe. Samozadovoljavanje je intenzivnije, praćeno ponosom i egzibicionizmom. Iako dječaci prije puberteta nemaju sposobnost ejakulacije, čak i u ovoj ranoj dobi mogu doživjeti orgazam uslijed masturbacije.''

… Masturbacija je normalan, prirodan način spolnog izražavanja u ovoj dobi. To zasigurno nije znak patologije (kako se prije smatralo)''.

'… Između 3. i 7. godine kod djece se povećava interes za vlastitu spolnost. Djeca u ovom periodu života uče da je masturbacija nešto što rade kad su sami..."

ili ovo:

Što je masturbacija?

„Masturbacija ili samozadovoljavanje je dodirivanje vlastitih genitalija radi postizanja ugode. Masturbacija je NORMALNA pojava u svim fazama razvoja djeteta. Dakle, nakon slučajnog otkrivanja ugode prilikom dodirivanja genitalija tijekom prve godine života, dodirivanje genitalija se u kasnijim fazama razvoja ponavlja upravo radi osjeta ugode. Kako djeca odrastaju, tako masturbacija postaje sve učestalija.“

Što roditelji mogu činiti?

• Prihvatiti dječje istraživanje vlastitog tijela
• Djetetu dopustiti da uživa u svom tijelu i naučiti ga da voli sve njegove dijelove
• Ne buditi djetetu sram zbog dodirivanja genitalija..."

Ove stvari su bile objavljene i na portalu Poliklinke koju ona vodi.

Gordana Buljan-Flander je istovremeno jedna od vodećih osobnosti Kinseyevog lobija u Hrvatskoj. Ona je, zajedno sa Aleksandrom Štulhoferom i gay aktivistom Gordanom Bosancem, jedna od nekoliko osoba iz Hrvatske, koji su surađivali sa Kinseyevim institutom. Njihova imena nalaze se na portalu Kinsey instituta, među imenima svih suradnika ovog instituta iz mnogih država Europe i svijeta.

20180123 165319

Kinseyev prijatelj i muza od kojeg je skupio gotovo sva 'stručna' saznanja o seksualnosti djece najmlađih uzrasta

U gore navedenoj izjavi za Index, Buljan-Flander rekla je "..Seksualno zlostavljanje najčešće se događa od djetetu najbližih osoba. U trećini slučajeva to su roditelji, očuh ili maćeha, a u 50 posto slučajeva bliska rodbina, a ostatak su isto bliske osobe..." Međutim, Kinsey je propagirao, da je za djecu dobro i zdravo, ako ih diraju vlastiti roditelji i rodbina.

To je pisao i John Bancroft, bivši direktor Kinsey instituta, koji je pokušao braniti Kinseya od optužbi dr. Judith Reisman, ali je ustvari potvrdio te optužbe. U članku "Kinsey i djeca", koji je bio objavljen i na portalu Kinsey instituta, Bancroft je napisao, da je za djecu dobro, čak ako ih diraju i članovi vlastite rodbine i da je za djecu bolje da imaju bilo kakve seksualne kontakte, nego nikakve. I da to nije zlostavljanje, već da djeca uživaju u tome, ali se srame i boje okoline, društva i policije, pa zato ne smiju to javno kazati.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/potresno-pismo-curice-majka-ju-je-natjerala-da-povuce-iskaz-protiv-ocuha-koji-ju-je-seksualno-zlostavljao/1022909.aspx

http://zdravstveniodgoj.com/news/kinsey-na-ulicama-zagreba-brosura-o-seksualnom-razvoju-djeteta-dr-buljan-flander

http://zdravstveniodgoj.com/news/samoprozvani-pedofil-matija-babic

Ovo što je Buljan-Flander pisala u toj brošuri je u stvari dječija pornografija. Ali pod maskom znanosti, se ove stvari službeno propagiraju od duboko korumpirane i kriminalne Svjetske zdravstvene organizacije (one iste koja u sprezi sa farmaceutskom industrijom svake godine izmisli barem jednu "opasnu zaraznu bolest" i širi namjernu paniku u narodu) i od same EU iz Bruxellesa.

Sjetimo se samo pokušaja guranja takozvanog "izvješća Estrella" u Europaralamentu. Sa kojim se željelo nametnuti seksualni odgoj za sve države članice EU, i to ne samo u školama, već i u vrtićima. A po tom izvješću (čiji je podnositelj bila stara radikalna portugalska ljevičarka Edit Estrella), bile su predviđene i ovakve stvari.

Kada ovakve stvari, koje je pisala Buljan-Flander napiše neki pedofil na internetu, njega se s pravom kazneno progoni. Međutim "znastvenici" smiju nekažnjeno propagirati ovakve stvari, jer iza njih stoji elita. Zato su Kinseyevi lobisti zaštićeni jer rade za elitu. Zato i Kinseyev Institut - centar svjetskog pedofilnog lobija nije nikada kazneno progonjen i nije zatvoren, iako je bilo mnogih zahtjeva za to.

20180218 220145

Hrvatski suradnici Kinsey Instituta: http://www.sexquest.com/ccies-kinsey/index.php.html

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: