person_outline
search
hrendeitpt
Goran Sladoljev Goran Sladoljev

SAD/ Sudac smanjio kaznu pedofilu, prihvaćajući njegovu tvrdnju da je 3-godišnja žrtva ‚tražila’ da bude silovana!

Kalifornijski sudac izazvao je bijes snanjivanjem zatvorske kazne za 15 godina pedofilu osuđenom za silovanje trogodišnjeg djeteta.

M. Marc Kelly, sudac Vrhovnog suda u Orange Countyju, smanjio je zatvorsku kaznu pedofilu sa 25 na 10 godina, tvrdeći da „on nije namjeravao ozlijediti” trogodišnju curicu koju je silovao. Također je prihvatio tvrdnju silovatelja Kevina Rojanoa da je curica izazvala čin sodomije.Rojano je u svojoj obrani rekao „ona me zamolila da to učinim”.

Rojano je 3. prosinca osuđen za sodomizaciju djeteta mlađeg od 10 godina i lascivno djelo s maloljetnikom. Pedofil je prvobitno osuđen na 25 godina zatvora. No, sudac Kelly je naknadno smanjio kaznu za čitavih 15 godina, izjavivši kako bi maksimalna zatvorska kazna bila „okrutna i neobična kazna”, jer 20-godišnjak nije pokazao „bešćutno nepoštivanje dobrobiti (žrtve)”.

Tužitelji su rekli da je Rojano 4. lipnja igrao video igrice u garaži svoje kuće u Santa Ani, kad je trogodišnja rođakinja u nju zalutala, a istražitelji su ‘zaključili’ da ga je curica seksualno uzbudila, te da je nasrnuo na nju. Dok je tražila dijete, majka djevojčice nije mogla ući u zaključanu garažu, jer je Rojano pokrio curičine usne kako bi ju spriječio da viče. Rojano je nakon nekog vremena pustio žrtvu iz garaže, ali majka nije bila svjesna zlostavljanja, sve dok se njena curica nije počela žaliti na bol.

„Promotrivši činjenice slučaja gospodina Rojana, način na koji je počinjen ovaj prekršaj nije tipičan za grabežljivu, nasilnu, brutalnu sodomizaciju djeteta”, kazao je sudac u svojoj odluci. „Gospodin Rojano nije tražio ili vrebao (žrtvu). Igrao je video igre i ona je zalutala u garažu. Neobjašnjivo je postao seksualno uzbuđen, ali ne izgleda da je svjesno namjeravao naštetiti (žrtvi) kad ju je seksualno napao.”.

Sudac Kelly je također rekao da je Rojano, koji je bio zlostavljan kao dijete, zaslužio blagost, jer je izjavio kako žali zbog sodomizacije trogodišnje djevojčice.
„Iako je ozbiljno i vrijedno prezira, to se ne može usporediti sa situacijom u kojoj pedofilni grabežljivac vreba nevino dijete”, tvrdi sudac. „Nije bilo nasilja ni bešćutnog nepoštivanja dobrobiti (žrtve).”.

Tužitelji su izjavili da se ne slažu s „nečuvenom” odlukom suca da se smanji kazna zatvora Kevinu Rojanu i namjeraju se žaliti na preinaku kazne.

Izvor:YourNewsWire.com  / Preveo: Goran Sladoljev

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Wednesday, 21 February 2018 18:42
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: