person_outline
search
hrendeitpt

Francuska/ Rothschildov instalirani potrčko Emanuel Macron, u ulozi privremenog predsjednika Francuske, sve otvorenije prijeti Siriji zbog navodnog korištenja kemijskog oružja

 Naravno da su ove fantomske optužbe samo povod da bi Izrael imao opravdanje za nastavak zračnih napada na Siriju. Moraju izmišljati razloge jer u protivnom trebaju odgovarati za genocid nad sirijskim narodom i platiti ratnu odštetu za razaranje gradova i domova Sirijcima.

“Ako Francuska ‘dobije dokaze o uporabi kemijskog oružja protiv civilnog stanovništva’ od strane sirijskog režima, izvršiti ćemo udare. Udare ćemo izvršiti tamo gdje su se napadi kemijskim oružjem dogodili, ali i tamo gdje su organizirani. Crvena linija će bit respektirana. Naše tajne službe danas nemaju materijalne dokaze o korištenju kemijskog oružja. Čim dokazi budu prikupljeni, učinit ću ono što sam obećao”, kaže ovaj Rothschildov napušeni potrčko koji je na privremenom radu u ulozi predsjednika Francuske.

Prema Washingtonu,odnosno dubokoj Fake državi (Deep State), u posljednjih nekoliko tjedana Bashar al-Assad je odgovoran za provođenje nekoliko kemijskih napada u blizini glavnog grada Damaska. Washington je prijavio najmanje šest napada klorom u jednom mjesecu na područjima gdje se nalaze pobunjenici. Prijavljeno je desetine slučajeva gušenja. Sve optužbe SAD-a idu na teret sirijskih vlasti.

Naravno da su ove fantomske optužbe samo povod da bi Izrael imao opravdanje za nastavak zračnih napada na Siriju. Moraju izmišljati razloge jer u protivnom trebaju odgovarati za genocid nad sirijskim narodom i platiti ratnu odštetu za razaranje gradova i domova Sirijcima. 

Naime, jučer poslijepodne, pobunjenici iz terorističke organizacije Jabhat Al-Nusra (Al-Nusra Front) donijeli su tri blindirana automobila sa klorom i osobnom zaštitnom opremom za Serakab. Osim toga, predstavnici Bijelih kaciga, po danu UN-ovi  humanitarci (razotkrila ih je novinarka i o tome smo pisali), a noću svirepe ubojice, provodili su vježbe "davanja prve pomoći" "lokalnim stanovnicima" koji su navodno patili od trovanja. Potpuno je jasno da se bijele kacige pripremaju na još jedan napad kemijskog oružja u Siriji, koji će se koristiti za opravdanje zapadne invazije na zemlju.

Putin je zaprijetio Izraelu da prekine sa napadima na Siriju. Isto tako Iran je upozorio Izrael da prestane sa napadima jer će im otvoriti vrata pakla. Cionistički Rothschildov zločinac Netanyuahu na to je odgovorio da će ih izbrisati sa zemljopisne karte.

Naime, za cijelo vrijeme predsjedovanja cionističkih američkih predsjednika, Busha, Clintona i Obame, Izrael se nije eksponirao, već krio iza NATO-a i UN-a. Sada direktno napada Siriju koja ih je zaustavila u paklenom naumu stvaranja genocidnog Velikog Izraela. Navodno je Rothschild odustao od projekta 'Veliki Izrael' i preselio zlato u Ukrajinu, pradomovinu lažnih Židova Kazara, koje nazivaju i zmijskim narodom.

Ako ništa drugo Izrael treba potrošiti zalihe oružja koje je lagerovao u svojoj izmišljenoj privatnoj Rothschildovoj državi, stvorenoj na otimanju i genocidu nad Palestinskim narodom. Naravno,  i radi depopulacije stanovništva.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Wednesday, 14 February 2018 12:13
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: