person_outline
search
hrendeitpt

Rusija/ Srušili ruski avion da bi se riješili ključnih svjedoka protiv Clintonovih i Obame u aferi 'UraniumOne'!

Deep State se odavno rješava svih svjedoka kako bi spasile, možda i najveće svjetske zločince u novijoj povijesti, Billa i Hillary Clinton.

Na listi poginulih putnika, nakon pada putničkog ruskog zrakoplova AN-148, našlo se i ime Ivanova Vyacheslava (direktora kompanije CFO Rosatom / RuaniumOne) koji je zaključio Ugovor s administracijom Hillary Clinton još 2009., o kupnji uranijuma.

 

Zrakoplov AN-148 nestao je s radara ubrzo nakon polijetanja iz zračne luke Domodedovo u Moskvi. Srušio se u blizini sela Argunovo u Moskvi. Nitko od 71.putnika nije preživio nesreću. Ruske vlasti objavile su imena poginulih putnika a na listi poginulih nekoliko imena upalilo je crveni alarm jer su direktno povezani sa Hillary Clinton i Barack Obamom, odnosno poznatom aferom 'UraniumOne' i "ruskim dosjeom"- ukloniti predsjednika Trumpa.

passnger 2882882

Čini se da se "Deep State" pokušava riješiti ključnih dokaza protiv Clintonovih.

Sergej Millian, poslovni čovjek rođen u Bjelorusiji, navodno je bio ključni izvor u dosjeu koji je tvrdio da postoje veze između Donalda Trumpa i Rusije.

Među mrtvima je i Glenn Simpson, osnivač tvrtke za istraživanje Fusion GPS-a., Simpson je otkrio 'Chrisa', Christophera Steelea, bivšeg špijuna britanske inteligencije ( MI5 ) koji je bio angažiran na istraživanju Trumpovih 'ruskih veza'. Na popisu mrtvih postoje i druge osobe kodnih imena koje navodno odgovaraju osobama povezanih sa aferom 'UraniumOne', a bili su visoki dužnosci ruske vlade.

Naime, podignuta je optužnica na 11 stranica koja povezuje Hillary Clinton, Obamu i Billa Clintona u aferi sa uranijumom.

Deep State se već duže vrijeme rješava svih svjedoka kako bi spasile svoje, možda i najveće svjetske zločince u novijoj povijesti, Billa i Hillary Clinton.

Izvor: http://www.neonnettle.com/news/3763-top-uranium-one-executive-killed-in-russian-plane-crash

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 16 February 2018 15:40
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: