person_outline
search
hrendeitpt

Bliski istok/ Iran zaprijetio Izraelu kako će mu otvoriti vrata pakla ako još jednom napadne Siriju!

Izraelski cionistički režim ne može se pomiriti sa porazom od Asadove vojske jer mu je propao projekt 'Veliki Izrael' koji je obuhvaćao, u njihovim belesnim zaokruženim granicama,  gotovo pola Sirije

Zapovjednik Iranske vojske, general Hossein Salami, upozorio je kako će njegova zemlja "otvoriti vrata pakla nad Izraelom", ako poduzmu još jedan korak protiv sirijskog režima.

Dnevni Star izvještava: Glasnogovornik iranskog Vrhovnog vijeća za nacionalnu sigurnost rekao je da je Sirijin odgovor bio "jasno upozorenje Izraelu. Vremena izraelskih napada na Siriju su gotovi." Također je obećao da će njegova zemlja snažno odgovoriti na "sve daljnje agresije" iz Izraela.

Jedan od pilota izraelskog borbenog aviona u ozbiljnom stanju u bolnici. Kao odgovor, Izrael je pokrenuo 12 napada na sirijske i iranske ciljeve u Siriji. General Salami je zanijekao da je iranski dron, na kojeg je pucano od strane Izraelaca, kršio izraelski zračni prostor.

"Ovo nije pitanje koje se može pregovarati s bilo kojom svjetskom moći. Izrael će od sada ima ozbiljan odgovor na svoj "terorizam".

Izraelski cionistički režim ne može se pomiriti sa porazom Asadove vojske jer mu je propao projekt 'veliki Izrael' koji je obuhvačao, u njihovim belesnim zaokruženim granicama, i pola Sirije. Izrael treba potrošiti i pusto oružje koje ima na zalihama.

Prije  se krio iza NATO snaga, a sada, nakon što se Trump distancirao od sukoba na Bliskom istoku i Sirije kojoj bi trebalo platiti ratnu odštetu za strašna razaranja njenih gradova, otvoreno napada Siriju pod izgovorom da je ugrožen od Irana.

Cionistički genocidni režim porobio je pola svijeta, oteli su Palestincima gotovo čitavu zemlju, ubili ih preko 800 tisuća i uspijeli uvjerili svijet kako su oni žrtve, a Palestinci agresori. Zahvaljujući svojim lažljivim medijima.

Nevjerojatno, koliko mogu lagati i varati svijet, ovi Izraelci ili cionisti kako ih i sami lojalni Židovi nazivaju!? 

Isto tako je nevjerojatno koliko su uporni u blokiranju naših objava pa su nam ciokonvertitska fb dječica, koja dežuraju 24 sata na IPL-u, blokirali dijeljenje i ove objave! 

20180211 165900

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Sunday, 11 February 2018 17:15
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: