Print this page
Amerika/ Melania pobacala sve poganske stvari iz Bijele kuće. Ostavila je samo Križ! /video/

Amerika/ Melania pobacala sve poganske stvari iz Bijele kuće. Ostavila je samo Križ! /video/

Dolaze li bolja i mirnija vremena za svijet?

Prva dama SAD Melania Trump, prije nego je ušla u Bijelu kuću, zatražila je da se očisti od poganskih idola i demonskim artefakta iz Clintonove i Obamine vladavine, prije no što je otišla kod pastora Bijele kuće, Paula Begleyja. "Neću ući u Bijelu kuću, osim ako je potpuno egzorcizirana", rekla je Melania pastoru Begleyju.

Nakon što je Prva dama uklonila sve poganske i demonske predmete iz Bijele kuće, ostala je samo jedna stvar - križ na zidu. Bijela kuća je sada slobodna od svih poganskih bogova i idola i sadrži samo kršćansku ikonografiju. 

"Tijekom osam godina, koliko je Obama tamo stolovao, a možda i neki predsjednici prije njega na zidovima i u prostorijama nalazile su se sve vrste idolskih bogova i slika, te svih vrsta artefakata koje su bili demonski, čak i neke od stvari su bile iz vremena presjedavanja Billa Clintona", rekao je Begley.

20180209 091154

Sotonista Barack Obama 

Pastoru Bijele kuće prva dama je rekla: "Moraš sve to izvući odande i poslati neke propovjednike i svećenike ili neću provesti ni jednu noć u njoj."

U svojoj knjizi My Life, bivši predsjednik Bill Clinton priznao je da su on i Hillary bili domaćin voodoo ceremonija. Wikileaksova objava e-pošte 2016. otkrila je da je Hillary Clinton okultist koja se klanja Molochu, poganskom bogu koji obavlja rituale uz žrtvovanje beba na godišnjim sastancima Bohemian Grovea. Hillarin voditelj kampanje John Podesta pripada istom kultu.

20161111 195718

Koliko je vremena prošlo od Trumpova preuzmanja dužnosti u Bijeloj kući, a tek sada izlaze ove, itekakako važne informacije za kršćanski svijet.

Već smo pisali da Trump u tišini čisti (glavni židomediji ignoriraju) duboku državu (Deep State) koja je finicirala i stvarala terorističke organizacije ISIS, Al-Quadu... Paralelno se uhićuju pedofili, uhićuju se vođe kazarske mafije, vođe farmaceutske mafije… za njih se posebno uređuje zloglasni zatvor Gvatanama. Naravno ''ugostit'' će i sotonsku elitu, Billa, Hillary, Obame, Podeste, Busha, Bidena…i mnoge druge koji su sudjelovanju u zločinima protiv čovječnosti.

Dolaze li bolja i mirnija vremena za svijet?

Izvor: Baxter Dimitry/ Journewswire.com

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Friday, 09 February 2018 11:41
(13 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved