person_outline
search
hrendeitpt

EU/ Ovaj SDP-ov idiot koji je u ime Kukuriku koalicije, bez da pita hrvatski narod, potpisao Agendu 21, hvali se kako je upoznao sotonisticu Rihannu!

Nigdje toliko poluobrazovanih političara i idiota k'o u Hrvatskoj! Neven Mimica oduševljen umjetničkim opusom sotonistice Rihanne!?

Europski povjerenik za međunarodnu suradnju i razvoj Neven Mimica susreo se s Rihannom i odmah se pohvalio fotkom na Twitteru.

"Oduševljen sam što sam upoznao Rihannu. Pod 'Umbrellom' organizacije GPforEducation! Hvala vam na angažmanu za promicanje kvalitetnog obrazovanja za sve djevojke i dječake diljem svijeta!

Pridružite nam se u lipnju u Bruxellesu kako bismo nastavili zajednički napor u osnaživanju žena i djevojaka", napisao je Mimica te tako dao do znanja da poznaje Rihannin umjetnički opus i pjesmu Umbrella, kojom se proslavila.

rihanna work official satanic il

Rihanna Devil Spawn Illuminati I EAT BABIES20180203 084723

On poznaje njen umjetnički opus!?

Nigdje toliko poluobrazovanih političara k'o u Hrvatskoj! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Sunday, 04 February 2018 22:02
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: