person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5897 times

FDA, najmoćnija medicinska ustanova na svijetu priznala da cjepiva uzrokuju autizam. A što sada dr.Richter, dr. Strenja Linić? Tko će odgovarati za našu djecu koja su zbog cjepiva umrla ili dobila autizam? /video/

U mnogim slučajevima cjepiva uzrokuju iste te slučajeve zbog kojih se navodno primjenjuju, zbog čega dolazi do toga da epidemiju pokrenu upravo djeca koja su cijepljena. A sve se radi po planu i programu depopulacije stanovništa što stoji u Agendi 21 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada, i UN-ovoj Agendi 2030 koju je potpisala Kolinda Grabar Kitarović

Medicinska ustanova za hranu i lijekove (FDA) je po prvi put priznala da cjepiva uzrokuju autizam u dokumentu na njihovom webu. U dokumentu se nalazi uputstvo za korištenje cjepiva Tripedia i eksplicitno se navodi da ona mogu uzrokovati „idiopatsku trombocitopeničnu purpuru, SIDS, anafilaktičku reakciju, celulitis, autizam, grčeve, encefalopatiju, hipotoniju, neuropatiju, pospanost i apneju“, piše jedan od najpoznatijih alternativnih portala na svijetu “Natural News.com

Mainstream mediji su do sada uspijevali zataškavali ovakve dokumente, ali ovaj dokument je objavljen za javnost i eksplicitno navodi sve ono o čemu mnogi već duže vrijeme pričaju. A govorio je i predsjednik Trump da cjepiva izazivaju autizam. Svako 45. dijete u Americi oboljelo je od autizma!

Živimo u mračnom dobu medicine kada vlada jaka cenzura. Vrši se pritisak na političare, kupuju se novinari (Tomić, Dežulović… liječnici dr. Richter, dr, Ines Strenja  Linić… prijeti se onima koji iznose istinu dr. Srećko Sladoljev, dr. Jovana Stojković.. ).

U mnogim slučajevima cjepiva uzrokuju iste te slučajeve zbog kojih se navodno primjenjuju, zbog čega dolazi do toga da epidemiju pokrenu upravo djeca koja su cijepljena. A sve se radi po planu depopulacije stanovništa što stoji u Agendi 21 koju su potpisale HDZ-ova i SDP-ova vlada, i UN-ovoj Agendu 2030 koju je potpisala Kolinda Grabar Kitarović.

Toksini iz cjepiva slabe imuni sistem djece i čine ih nositeljem virusa iz samog cjepiva.
Cjepiva danas ne postoje da bi liječile bolesti, već da bi stvarala profit. Ona mogu stvoriti profit samo ako nemaju efekat, jer da imaju, nitko se više ne bi razboljevao. Što je više cjepiva, to je više bolesti. A to širi panika kod roditelja. Još više ih zbunjuju  mediji (vidili smo drsko huškanje Indexa, Slobodne Dalmacije), kojima se do jučer vjerovalo.

Zbunjuju i hrvatski zastupnici koji bi trebali braniti interes roditelja i djece, a da nije tako, već sasvim suprotno najbolji i najsvježiji primjer je Mostova zastupnica dr. Ines Strenja Linić koja na svom javnom profilu, umjesto da odgovara na postavljena pitanja zabrinutih roditelja, čak i njenih kolega liječnika, briše te komentare, čak i mijenja sliku svog profila. Nevjerojatno koja drskost i bahatost! I takve osobe predstavljaju narod!?

Strenja Linić ide toliko daleko da izmišlja da joj se prijeti. Izjavila je, citiramo:

»Ne bojim se pritisaka i neće me kao liječnicu uplašiti. Početkom ožujka smo konsenzusom na saborskom odboru čuli i rekli da cijepljenje mora biti obvezno jer necijepljenjem ugrožavamo svu našu djecu i to je pitanje od nacionalne sigurnosti. Pravo djeteta je ovdje iznad prava roditelja - antivakcinacijski pokret neće proći«.

Ona kaže pravo djeteta? Postoji i pravo roditelja da tuži dr. Strenju Linić, dr. Darka Richtera i sve druge koji su koristili javni prostor za zagovaranje obveznog cjepljenja djece. Ines Strenja Linić zapravo nije nikakva liječnica, njene namjere su ubojite i treba je kazneno goniti za genocid nad djecom, u pokušaju.

Jednog dana će se prava istina u potpunosti razotkriti. A tada mnogim liječnicima, farmaceutskim plaćenicima, ne bih volio biti u koži. Hipokrat se zasigurno prevrće u grobu zbog mnogih današnjih liječnika-grobara 21 stoljeća koji već na prvoj godini medicine uče studente da su cjepiva korisna i obvezna. 

Ako ovaj dokument, svjetski najmoćnije agencija za ispitivanje hrane i lijekova Food and Drug Administration – FDA u međuvremenu bude javno nedostupan, napravili smo i rezervnu kopiju koju možete preuzeti sa našeg portala OVDE

Izvor:: https://www.facebook.com/GlobalMediaInfo/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: