person_outline
search
hrendeitpt
Hvala SDP-ovim i HDZ-ovim zastupnicima što su nam doveli NATO i Monsanto da chemtrailsom i GMO-om vrše genocid nad hrvatskim narodom! Zato smo prvi u Europi po broju umrli od malignih bolesti!
GMO bik! Ovakvo meso nam je uvozio Todorićev Agrokor nakon što je Milanović ukinuo uredbu!
  • Posted
  • Read 46177 times

Hvala SDP-ovim i HDZ-ovim zastupnicima što su nam doveli NATO i Monsanto da chemtrailsom i GMO-om vrše genocid nad hrvatskim narodom! Zato smo prvi u Europi po broju umrli od malignih bolesti!

Nakon što su nas veleizdajnici Josipović i Kosor, utrpali u nacističku EU tvorevinu, protuustavnim potpisom Lisabonskog sporazuma (Kraljevina SHS je potpisala sličan sporazum - Rapalski sporazum), gubi se spor u tužbi protiv Srbije za genocid i ratnu odštetu (koju bi morali platiti Amerika, Britanija, Izrael i Vatikan, jer su oni inicirali i financirali rušenje Jugoslavije) i paralelno ubija hrvatski  narod, chemtrailsom i GMO-om 

Kako smo 'uspjeli' u tako kratkom vremenu od zdrave nacije postali najbolesnija nacija u Europi?

A trend smrtnosti samo će rasti. Jer će HDZ-ovi i ''oporbeni'' SDP-ovi zastupnici će (tako se izjasnio Jovanović u ime kluba SDP-a) u petak, sutra, izglasati novu EU uredbu tzv. ''Koegzistencija GMO-a i ekološke hrane''. Državni tajnik Željko Plazonić, crven u licu od srama dok je slušao znanstvene i moralne opravdane kritike zastupnika Branimira Bunjca na tu novu EU uredbu, ostao nam je dužan objašnjenje kako će pčele, ptice i drugi oprašivači prepoznati ili razlikovati GMO tučak od ekološkog tučka.

13102625 861106164001521 3394853753355838975 n

Ta nova, lukavo podvaljena EU uredba, ne smije se izglasati jer su se sve županije izjasnile za GMO Free. Živi zid, Most i HSS neće glasovati za tu uredbu. Glasovanje će eskivirati i poneki ''domoljubni'' zastupnik kako se ne bi pred narodom razotkrio, ili svojima zamjerio, ako bude glasovao po savjesti. Glasačka HDZSDPHNS mašinerija već je prebrojena i uvijek ima unaprijed dogovoren majoritet. A glasovanje je samo 'demokratska' predstava za naivni hrvatski narod kojemu mozak, ni nakon 27 godina, nije prevalio kratku dionicu od guzice do glave.

Sramotno je na koji način su vladajući i lažna oporba marginalizirali ovako važnu temu. Ishranu hrvatskog naroda. I običan gledatelj na isti način doživljava ovu temu, kada vidi praznu sabornicu.

20180126 133153

Sramotno prazna sabornica a radi se o hrani koju ćemo jesti

I tako nas 76 gremijevih zastupnika dribla godinama. Nemilosrdno. Dodvoravajući se svojim pravim gazdama - židobankarima.

Zastupnici HDZ-a, SDP-a, HNS-a, IDS-a i manjinci nemaju ni jednu dodirnu točku s hrvatskim narodom. Jedine dodirne točke su hrvatske ili ustaške kune koje porezni obveznici bacaju na ove izdajnike i neradnike. Koji se ne stide uzimati novac od tog istog naroda kojeg pljačkaju, truju i ubijaju.

I to je hrvatska istina kao što je istina da su njihovi očevi, stričevi, ujci, rođaci… izvršili holokaust nad razoružanim hrvatskim nedom, nakon završenog Drugog svjetskog rata. Pijane plaćeničke horde isto to su radile 90-ih nevinim i nenaoružanim Slavoncima, Vukovarcima...

20180201 110714

Pijane židoplaćeničke horde nakon pokolja nad Vukovarcima 

Bleiburg, hrvatsku  istinu, kriju desetljećima. Vukovarsku nisu uspjeli skriti. Hrvatske istine mora znati svaki hrvatski čovjek koji se smatra hrvatskim građaninom To mora učiti svako dijete čim krene u prvi razred osnovne škole.I ranije!

Od 45-te godine pa sve do 90-ih, jednopartijski sistem nije dozvolio da hrvatska istina izađe na svijetlo dana. Sada imamo reprizu genocida nad hrvatskim narodom. Prije otvorenom fizičkom likvidacijom, sada ekonomskom likvidacijom - bestijalnom pljačkom garniranom trovanjem naroda pomoću chemtrailsa, GMO-a, cjepiva, a počeli su i vodom jer se imena koncesionara za vodu kriju.

U najkritičnijem trenutku novije povijesti Hrvatsku pruzimaju gremijeve sluge i poslušnici Račan i Mesić. Doveli su zločinački NATO u paketu sa MMF-om i Monsantom. Za njima su stigli GONG, LGBT-ovci, dvije anketarske lažljive agencije, CRO Demoskop i CRO Barometar... Mesić i Račan dilaju transkripte, zatvaraju se i procesuiraju generali i branitelji, aboliraju agresori, a NATO i Monsanto nas paralelno chemtrailsom i GMO.-om truju i uništavaju prirodu. A doakazano je da je Chemtrails  glavni uzrok svih velikih požara, zbog lako zapaljivih tvari u sebi, a koje ispušta na zemlju i drveće.

20180201 151636

Čak su zločinci montirali i Haarp kako bi mijenjali vrijeme zbog čega je poplavljena Gunja. A poplavljena je da bi se pojavio dobrotvor i humanitarac Monsanto (akcija-reakcija-rješenje) sa svojim čuvenim GMO sjemenom, o kojem se nije mnogo znalo, zahvaljujući režimskim medijima.

Nakon što su nas veleizdajnici Josipović i Kosor, utrpali u nacističku EU tvorevinu, protuustavnim potpisom Lisabonskog sporazuma (Kraljevina SHS je potpisala sličan sporazum - Rapalski sporazum), gubi se spor u tužbi protiv Srbije za genocid i ratnu odštetu, koju bi morali platiti Amerika, Britanija, Izrael i Vatikan jer su oni inicirali i financirali rušenje Jugoslavije),i  paralelno ubija  hrvatski narod chemtrailsom i GMO-om.

Dok se sve to događalo Monsanto se sve više aklimatizirao i pozicionirao u Zagrebu, Osijeku i Novom sadu. Zorana Petrovića imenuju zajedničkim 'jugoslavenskim' direktora. Ostao im je jedini problem, Uredba o obveznom obilježavanju GMO na 'jugoslavenskim' policama. Taj problem riješio im je, također židovski konvertit, Zoran Milanović ukinuvši staru Uredbu o obveznom obilježavanju GMO-a na policama. Ovo je potpisao:

20160921 002442

-Odlukom Komisije od 17.lipnja 2011.godine odobrava se stavljanja na tržište proizvoda koji sadrže, sastoje se ili su proizvedeni od genetski modificiranog kukuruza u skladu s uredbom EZ Europskog parlamenta i Vijeća.

- Ovom odlukom je propisano da na proizvodima koji sadrže kukuruz OZNAKE MON 89034XMON 88017 ne treba isticati da je riječ o GMO sorti.

Ova uredba također znači da je Monsanto vlasnik svog kukuruza u Hrvatskoj koji u budućnosti bude prihvatio karakteristiku modificiranog MON 89034xMON 88017!

Nakon što je Milanović potpisao ovu uredbu Monsantov ekskluzivni partner Todorićev Agrokor uvozi leva-leva GMO hranu iz Argentine kojom je potrovao (ubio) desetine tisuća građana u svim bivšim republikama. Milanović i Todorić su zločinci i narod im treba za zločin protiv čovječnosti suditi.

20160410 171847

Ovo će nam se u budućnosti događati nakon što je 90 GMO zastupnika reklo DA Monsantu!

Rezultat njihova zločina doveo je Hrvatsku na prvo mjesto u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. A uz rame im idu Slovenija, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija.

20180129 191925

Opljačkali su nas, truju nas i poklanjaju hrvatski teritorij. Izgubili smo Savudriju, Pelješki most nisu izgradili, izgubiti će i sve buduće sporove sa Srbijom i Crnom Gorom.

A hrvatski narod, i dalje šuti? Zašto i za koga su 90-ih ginuli hrvatski branitelji?Zašto ih se preko tri tisuće ubilo? Zašto svakodnevno umiru? Zašto ni nakon 27 godina nisu pronađeni nestali branitelji? Zašto se 300 tisuća Hrvata iselilo iz Hrvatske? Zašto se prazni Slavonija koja je zdravom hranom hranila cijelu bivšu državu? Zašto smo prvi u Europi po broju umrlih od malignih bolesti? I zašto uporno šutimo? 

20180201 150805

Mnogo pitanja, a odgovora i dalje nema. Izravni predstavnici naroda - zastupnici u saboru moraju dati odgovore na sva ova pitanja, jer oni donose sve zakone. A zašto donose gremijeve – talmudove zakone, a ne hrvatske, trebamo se upitati svi mi građani koji gremijeve zastupnike godinama gledamo, slušamo i toleriramo.

Krajnje je vrijeme da hrvatski narod upregne, pogura svoj mozak, kako bi konačno prevalio tu je*enu dionicu od guzice do glave.

Premijer Plenković ima jedinstvenu priliku da izbalansira ili do kraja eutanizira hrvatski narod.

Prilika više neće biti!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

 

(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: