person_outline
search
hrendeitpt

Amerika/ Znanstvenici kažu kako su konzervativci topliji od liberala.

Slika prikazuje tipičnu konzervatinu djevojku i tipičnu današnju liberalnu djevojku (današnji LGBT trend). Zar ih se može uopće usporediti!

Konzervativci su toplije osobe od svojih liberalnih kolega, prema novoj znanstvenoj studiji sa Sveučilišta Cambridge.

"Fizička privlačnost je važan društveni čimbenik u našim svakodnevnim interakcijama. Znanstvenici u socijalnoj psihologiji su dokazali da su stereotipi atraktivnosti i "halo efekt" istaknuti u utjecaju na osobine koje pripisujemo drugima. Međutim, interes za privlačenjem nije izravno filtriran na pitanja političkog ponašanja izvan kandidata i elita ", napisali su.

Nypost.com izvještava: "Kontrola društveno-ekonomskog statusa, smatramo da će se privlačnije osobe u političkom smislu identificirati kao konzervativni i prepoznati kao republikanci". Njihovi nalazi objavljeni su prošlog mjeseca u časopisu The Politics and Life Sciences.

Slika prikazuje tipičnu konzervatinu djevojku i tipičnu današnju liberalnu djevojku (današnji LGBT trend).

Zar ih se uopće može usporediti?

30. siječnja 2018. Sean Adl-Tabatabai News, SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice' 

 

Last modified on Tuesday, 30 January 2018 10:54
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: