person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6063 times

Bogu nitko nije pobjegao. Političari, prestanite činiti zlo hrvatskom narodu!

''Pazi na svoje misli one postaju riječi, pazi na svoje riječi one postaju djela, pazi na svoja djela ona postaju navike, pazi na svoje navike one postaju karakter, pazi na svoj karakter on postaje tvoja sudbina''.

Svi režimski mediji skriptirano su prenosili hvalospjeve o uspješnom hrvatskom poduzetniku Marijanu Hanžekoviću kada je  preminuo.

Večernji list: 'Bio je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti. Bio je posvećen i sportu, volio je košarku i jedrenje. Od 2000. godine bio je predsjednik Košarkaškog kluba Zagreb, bio je osnivač Hrvatskog košarkaškog saveza, a angažiran je bio i oko Dinama'.

Jutarnji list: Preminuo odvjetnik Marijan Hanžeković!I Otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti

Slobodna Dalmacija: Preminuo Marijan Hanžeković: u 66. godini otišao je ugledni pravnik, uspješan poduzetnik, sportski djelatnik i ljubitelj umjetnosti…

''Nisam dobivao poslove. Dao sam si još godinu dana i napravio plan kako ću se, ako se u tih godinu dana nešto ne promijeni, zaposliti u nekoj tvrtki i otplaćivati dug iz odvjetništva'…Ja sam odvjetnik po vokaciji. Jedan od onih dosadnih koji je još u osmogodišnjoj školi znao što hoće. Ali sam mislio da je to romantičniji poziv, da je to borba za pravdu. No, pravo i pravda su dva različita pojma. Pravde ima koliko i ljudi. Svatko ima neku svoju pravdu. Ona je osobna, a pravo je čista logika'', Hanžekovićeve riječi su skriptirano prenijeli, Slobodna, Jutarnji, Večernji…, odnosno hrvatski fake news mediji.

Naravno, o mrtvima sve najljepše. Ali važno je reći:

'Nitko nije umro bez Boga i nitko mu nije pobjegao. Hanžeković je imao novaca ali nije uspio kupiti svoje zdravlje. Darwin je rekao da nisu loša vremena nego čovjek. A jedan od njih je bio i Marijan Hanžeković. I još puno Hanžekovića ima u Hrvatskoj. I za sve njih, da bi se potpuno osvijestili, neophodno je živjeti sa bolom, s kakvom je živio Hanžeković'',

Volim ćemo prenositi misli pametnih ljudi (sve je odavno izmišljeno), a jedna od njih je misao kineskog filozofa Lao Tzua:

''Pazi na svoje misli one postaju riječi, pazi na svoje riječi one postaju djela, pazi na svoja djela ona postaju navike, pazi na svoje navike one postaju karakter, pazi na svoj karakter on postaje tvoja sudbina''.

Hanžeković je, za današnje vrijeme, relativno mlad umro. Takva ili slična sudbina čeka sve hrvatske hanžekoviće koji čine zlo malome čovjeku, sve hrvatske hanžekoviće koji su Boga zamijenili za novac! 

Zato, 'hanžekovići', nemojte više činiti zlo dobrom, toplom, vrijednom i strpljivom hrvatskom narodu, koji je skloniji opraštanju nego osuđivanju!

Vratite se Bogu!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: