person_outline
search
hrendeitpt

Izrael/ Izraelska ministrica pravosuđa Shaked Putinu: 'Učini ono što Izrael kaže ako želiš preživjeti'!

Rusija, Sirija i Iran pobjeđuju, Izrael je najveći gubitnik jer im se Veliki Izrael pretvorio u sanak pusti pa nije ni čudo da se i izraelska ministrica pravosuđa Ayelet Shaked obratila Putinu, prijeteći mu smrću.

Ayelet Shaked, izraelska ministrica pravosuđa poznata po tome što se zagovara istrebljenje palestinske djece , rekla je: "Ako Putin želi preživjeti, bolje je da učini ono što mu Izrael kaže". 

Awdnews.com izvještava: Očigledno da je Saker u pravu kada kaže da se trenutno događa "vrlo opasna ekspanzija u Siriji". Izraelci povlače sve konce kako bi osigurali da njihov Oded Yinon razbije Siriju na dijelove, jer pola Sirije je već ucrtano u kartu Velikog Izraela nakon čega dolazi Mesija kako cionistička izraelska vlada blesira izraelski narod.

Trump ili Deep State, odnosno američka vojska koju još uvijek kontrolira duboka država u Americi, u Siriji djeluju kao Netanyahuove ili Rothschildove lutke, svejedno.

Rusija, Sirija i Iran pobjeđuju, Izrael je najveći gubitnik i to ne mogu prihvatiti jer im se san o Velikom Izraelu ruši poput kule od karata pa nije ni čudo da se i izraelska ministrica pravosuđa Ayelet Shaked obratila Putinu, prijeteći mu smrću. Opasna mačka. Ni žene više nisu kao što su nekad bile.

Autor teksta je ministrici Ayelet zaželio sreću u likvidaciji Putina uz napomenu da je približavanje Putinu puno teže od ubijanja nenaoružanih žena i djece u Izrealu.

27. siječnja 2018 Sean Adl-Tabatabai Bliski Istok , vijesti 3

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Sunday, 28 January 2018 11:50
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: