person_outline
search
hrendeitpt
Plenkoviću, Kolinda, hoćete li zaustaviti genocid nad hrvatskim narodom?

Plenkoviću, Kolinda, hoćete li zaustaviti genocid nad hrvatskim narodom?

Naravno, i ovu apel-objavu ćemo poslati zastupničkim klubovima u saboru, predsjednici, premijeru i ministrima obrane i okoliša.

Nakon pauze od 20 dana, danas 25. siječnja, s početkom u 12 sati, najgori ljudski šljam, lišen svih ljudskih osobina, uz odobrenje (podršku) NATO kaubojke, predsjednice, odnosno vrhovne zapovijednice RH, ponovno nas truje chemtrailsom. I tako mjesecima. I jučer, 3.kolovoza 2018-te, ponovno su nas trovali chemtrailsom

Predsjednicu smo upozorili više puta, za zahtjevom da zaustavi genocid nad hrvatskim narodom. No, ona uporno šuti. Zato ćemo podnijeti kaznenu prijavu protiv Kolinde Grabar Kitarović zbog suučesništva u genocidu nad hrvatskim narodom.

Kada govorimo o NATO fašistima ili nacistima, mislimo i na židocioniste ili židokonvertite koji sjede u hrvatskom saboru i šute o genocidu nad hrvatskim narodom, iako im se uredno dostavljaju objave i dokazi o trovanju chemtrailsom. Potpuno je jasno da Kolinda i saborski židokonvertiti bolesno mrze hrvatski narod, a najbolji pojam za bolesnu mržnju dao je američki najliberalniji bivši ministar i propovjednik Harry Emerson koji je rekao da je mrziti ljude ili neistomišljenike isto kao i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora.

20180125 113018

20180125 113028

20180125 120632 2

20180125 12325820180125 123332

20180125 151513

15 sati i 16 min (marva se brojčano pojačala)  

A koliko taj politički šljam mrzi Hrvate, dovoljno je reći da šute od 2000-te godine kada su nas počeli trovati chemtrailsom, GMO ''hranom'', cjepivima, sutra i vodom u koju će ubacivati ''malo više'' fluorida.

Ponavljanje je majka znanja pa ćemo još jedno ponoviti ono što mora(te)mo znati o chemtrailsu:
Chemtarils u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

Znanstvenici su na uzorcima zemlje pronašli sitne čestice aluminija koje su vrlo zapaljive na drveću. A to znači da chemtrails uzrokuje neviđene šumske požare sa ciljem da se smanji postotak kisika, a povećava postotak ugljičnog dioksida u atmosferi. Da bi ovo krili globalisti su izmislili pojam globalno zatopljenje, a jedan od glavnih zagovornika ''globalnog zatopljenja'', nažalost je i sotonista papa Franjo.

Mi ćemo nastaviti s našim objavama, kako bi ostao pisani trag. Jer, doći će dan kada će najodgovorniji političari morati položiti račune za genocid nad hrvatskim narodom, za trovanje hrvatskog naroda zbog čega smo na prvom mjestu u Europi po broju oboljelih i umrlih od malignih bolesti.

Naravno, i ovu objavu ćemo dostaviti udruzi ''Ne govoru mržnje'' koja će istu proslijediti zastupničkim klubovima u saboru, predsjednici, premijeru i ministrima obrane i okoliša.

 

20180125 144030

Već sat vremena pokušavamo objaviti ovaj post ali jednostavno nam ne dozvoljavaju. Nama se ne žuri. Dug je dan.  24 sata sat nas prate i ometaju u radu!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Donirajte

Amount: