person_outline
search
hrendeitpt

Francuska / Francuski narod želi izaći iz EU, ali Macron ne želi održati referendum!

Emmanuel Macron priznao je u nedjelju BBC-u da, ako Francuska održi referendum o ostanku ili izlasku iz EU, većina Francuza će glasovati za izlazak iz unije.

U intervjuu u showu Andrewa Marra, francuski predsjednik Macron priznao je da su francuski glasači bolesni od Europske unije i da će glasovati za izlazak iz EU ako Francuska održi in-out referendum.

Express.co.uk izvješća: Nijedna druga zemlja članica Europske osim Britanije nije održala referendum o izlasku iz EU. Francuska bi bila druga zemlja koja bi sigurno napustila blok kada bi se održao referendum ili pitao narod žele li ostati u EU.

Na pitanje o Brexitu, Macron je rekao Marru: "Ja nisam onaj koji sudi ili komentira odluku vašeg naroda. Ali, moje tumačenje je da su mnogi gubitnici globalizacije odlučili da Eu nije više za njih."

Novinar BBC-a ga je izravno pitao: "Da Francuska održi isti referendum, bi li bio isti rezultat?"
Macron je odgovorio: "Da, vjerojatno, vjerojatno. Da. Moje mišljenje je da je srednja klasa, radnička klasa kao i nastarija populacija zaključili da posljednja desetljeća nisu išla njima u korist kao i prilagodbe koje je donosila EU. "Mislim da je organizacija EU otišla predaleko sa slobodom bez kohezije, bez tržišta bez pravila".

Twitter je nakon intervjua ''podivljao'', a mnogi su se upitali je li francuski čelnik upravo priznao da ne sluša vlastiti narod jer je odbio održati referendum o EU.

Naravno da ne sluša, ali sluša svoga gazdu Rothschilda koji ga je i instalirao za predsjednika Francuske. Potpuno je jasno da se budi sve više EU naroda koji su shvatili da je Europska unija najobičnija iluminatska tvorevina za porobljavanje i depopulaciju (ubijanje) europskih naroda.

Hrvatska pravno nije članica EU i otome smo pisali i detaljno objasnili na koji način je hrvatski narod protuustvno utrpan u EU. Udruga ''Ne govoru mržnje'' uputila je otvoreno pismo zastupnicima u saboru da Lisabonski ugovor proglase ništavnim, a veleizdajnike Josipovića i Kosor procesuiraju.

Predsjednica udruge nam je u razgovoru još rekla da će, ukoliko zastupnici Lisabonski ugovor ne proglase ništavnim, podnijeti kaznenu prijavu protiv 151 zastupnika (njihovi klubovi od udruge redovito dobivaju objave sa dokazima iz kojih je razvidno da se vrši genocid nad hrvatskim narodom, što ekonomijom, što GMO hranom, što chemtrailsom, što cjepivima.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Last modified on Friday, 22 June 2018 21:00
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: