person_outline
search
hrendeitpt
Izrael uvodi smrtnu kaznu za objavljivanje takozvanih 'lažnih vijesti'!?
Kreatori novog zakona: Ayoub Kara i Benjamin Netanyahu

Izrael uvodi smrtnu kaznu za objavljivanje takozvanih 'lažnih vijesti'!?

Ayoub Kara: "Svatko tko donosi lažne vijesti, donijet će sebi smrtnu presudu i više neće biti jebenih lažnih vijesti".

Novi zakon kojeg je predložio ministar komunikacija Ayoub Kara, mogao bi novinare, koji kritiziraju izraelsku vladu zbog postupanja s Palestincima, spremiti na dugogodišnji zatvor ili čak osuditi na smrtnu kaznu. 

Haaretz.com izvještava: Izraelski ministar nazvao je afričke migrante "sanitarnim neugodnostima". Njegove riječi dolaze u pozadini kontroverznog plana izraelske vlade da silom deportirate afričke tražitelje azila iz zemlje.

Početkom mjeseca, imigracijska i granična uprava priopćila je da pokreće kampanju za oslobađanje Izraela od svojih tražitelja azila, rekavši da će među 35.000, koji trenutno žive u zemlji, većina Eritreanskih i Sudanskih državljana morati odmah napustiti zemlju, ili će se suočiti s zatvorskom kaznom.

Kara je također, u svom govoru, rekao da bi novinari i urednici medija, koji emitiraju "lažne vijesti", mogli biti osuđeni i na smrtnu kaznu nakon čega je dobio veliki aplauz. Ministar komunikacija je rekao: "Svatko tko donosi lažne vijesti, donijet će sebi smrtnu presudu i više neće biti jebenih lažnih vijesti".

A što su onda za ministra Karu ovi Talmudovi citati (izraelska biblija) koje uče izraelska djeca već u osnovnim školama? Lažni citati, lažne vijesti, govor ljubavi, uzajamno poštivanje, različitosti, tolerancija, suživot...

20170514 145426

20170514 145725

20170514 145949

18033339 1824637777859228 3786039492105596109 n

Je li i ova izjava bivšeg izraelskog premijera Begina lažna vijest?

Nameću li ovi cionisti i Hrvatskoj novi, najavljeni, zakon o tzv ''govoru mržnje'', a zapravo je to zakon koji brani govor istine, odnosno zaštita političara koji su opljačkali narod, ubijaju ga chemtrailsom, GMO-om, cjepivima, a sutra će i vodom jer se ne zna kome su date koncesije za vodu.

Nakon što se suočio s reagiranjem na društvenim medijima, nakon njegove izjave, Kara je objasnio svoje riječi u službenoj izjavi. "Smiješno mi je da me kritiziraju, jer tko me pozna, zna koliko je važna sloboda govora i koliko želim transparentnost u medijima". Naravno, Židov može i lagati nežidova jer mu to talmud dozvoljava.

Međutim, Kara je ponovio svoje riječi o "lažnim vijestima" u izraelskim medijima. "Tko donosi lažne vijesti donosi sebi smrtnu presudu. Moja je namjera da ljudi ne vide [one koji stvaraju lažne vijesti] na naslovnicama novina. Nisam ja koji će im presuditi. Presuditi će sami sebi.''

Do kuda idu ovi bolesni izraelski cionisti i njihov jebeni, kako kaže Kara, talmudski zakon o lažnim vijestima? 

 Sean Adl-Tabatabai Bliski Istok , vijesti

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

Last modified on Thursday, 25 July 2019 15:28
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: