person_outline
search
hrendeitpt

Indija/ Velika većina država proziva cionistički Izrael i Netanyahua! Je li problem u tim državama ili u Izrealu?

Izrael se sve više razotkriva i svoju genocidnu politiku ne može više kriti. Premijer Netanyuahu je sve omraženiji i u samom Izrealu zbog čega se već dugo vremena događaju protesti, ali glavni mediji to vješto kriju ili informacije puštaju na kapaljku.

Prosvjednici u indijanskom glavnom gradu osudili su "povijesni" dolazak Benjamina Netanyahua u Indiju - prvi od strane izraelskog vođe u 15 godina. Ljudi su snimili sliku s PM-om, pozivajući ga da se vrati kući.

Skupina muškaraca okupila se u New Delhiju u subotu održavajući plakate i transparente s crtežima izraelskog premijera koji glase "Vratite se, Netanyahu" na engleskom i hindu. Dok je publika uzvikivala izraelske slogane, jedan muškarac je zapalio plakat s fotografijom izraelske zastave i Netanyahua. 

Sličan prosvjed održan je u gradu Kargil gdje su prosvjedovali protiv posjeta, spaljujući sliku Netanyahua.

Posjet dolazi nakon što je Indija, zajedno s 127 drugih zemalja, pridružila pozivu Opće skupštine UN-a da Trumpova uprava odbaci svoju odluku o prepoznavanju Jeruzalema kao glavnog grada Izraela. Izraelski veleposlanik u Indiji, izjavio je kako glasovanje neće utjecati na bilateralne odnose, koji su "puno jači od jednoga glasa u UN-u".

Izrael se sve više razotkriva i svoju genocidnu politiku više ne može kriti. Premijer Netanuyahu je sve omraženiji i u samom Izrealu zbog čega se već dugo vremena događaju protesti, ali glavni mediji to vješto kriju ili informacije puštaju na kapaljku.

Učestalim napadima na Siriju Izrael zapravo pokazuju svoje pravo lice. Bijesni su jer ih je Putin zaustaviu u sprovođenju plana stvaranja Velikog Izraela koji obuhvaća i polovinu sirijske teritorije.

Objavljeno: 14. siječnja 2018

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Monday, 22 January 2018 09:47
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: