person_outline
search
hrendeitpt
Ova Soroseva Zlica, Sonja Licht, u ime demokracije i slobode govora blokirala je novinaru Dušku Velkovskom profil  jer se usudio spomenuti njeno ime!!
Sonja Light, Soroseva desna ruka u Srbiji
  • Posted
  • Read 2741 times

Ova Soroseva Zlica, Sonja Licht, u ime demokracije i slobode govora blokirala je novinaru Dušku Velkovskom profil jer se usudio spomenuti njeno ime!!

Ona kontrolira i sve glavne medije u Srbiji (u Hrvatskoj je za to zadužen glavni Sorošev čovjek, isto Židov, Žarko Puhovski) kao i novinarska udruženja, tj udruženja novinara.

Sonja Licht bila je dio jugoslavenskog disidentskog pokreta od kasnih šezdesetih, a od sredine 80-ih godina bila je osnivačica brojnih lokalnih i međunarodnih građanskih organizacija, uključujući Helsinške skupštine građana 1990. godine. Od 1991. do 2003. vodila je Fond za Otvoreno društvo u Jugoslaviji (kasnije Srbija).

Godine 2003. osnovala je Beogradski fond za političku izvrsnost i bila je članica Mreže škola politike Vijeća Europe posvećene demokratskoj izgradnji sposobnosti odluka i kreatora mišljenja u 16 zemalja. Licht je posebno zaslužna za promicanju demokracije i građanskog aktivizma u Srbiji i Jugoistočnoj Europi (čitaj: istospolnih zajednica, transrodnosti, pedofilije i ostalih LGBT perverzija). Naravno, Soroseva aktivistica je iznad parlamenta i LGBT vlade, a za svoj predani predatorski rad nagrađivana je od gremijevog Vijeće Europe Pro Merita, Red Star of Italian Solidarnost i francuske legije časti.

Sonja Licht vodi vanjskopolitički savjet Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije i glavna je poveznica Deep Statea (duboke države u Americi koja pokreće sve porobljivačke ratove u svijetu) za Srbiju. Sonja Licht - Open Society Foundations https://www.opensocietyfoundations.org/people/sonja-licht

U Skupštini Srbije ima 250 poslušnika kojima dostavlja LGBT materiajle koje oni, srpski ''narodni'' zastupnici u skupštini - av, av poslušnici, moraju izglasati.

Ona kontrolira i sve glavne medije u Srbiji (u Hrvatskoj je za to zadužen glavni Sorošev čovjek, isto Židov, Žarko Puhovski) kao i novinarska udruženja, tj udruženja novinara. BLIC (Ringier Axel Springer) je samo kap u moru ali i jedno od važnih oružja za ispunjenje ciljeva nje i David Howell Petraeus-a, američkog operativca, bivšeg šefa CIA-e, američkog generala koji je formalni vlasnik medija.

Koliko je ova žena demokratski orijentirana i koliko poštiva slobodu govora, osjetio je na svojoj koži i urednik GLOBAL MEDIA Duško Velkovski kojemu je blokirala profil do 21.01.2018 jer se usudio u komentaru spomenuti njeno ime.

Duško Velkovski: Sonja Licht - čim sam napisao u jednom komentaru njeno ime blokada do 21.01.2018.:  Da ponovim, Sonja Licht je glavna. Ona je iznad Parlamenta, izvršne, sudske i zakonodavne vlasti, iznad svega i to decenijama. Alfa i Omega Srbije.  https://www.facebook.com/Du%C5%A1ko-Velkovski-Page-118656822123307/

Znamo tko je Duško Velkovski i koliko se bori za istinu pa ćemo ga podržati, a ovu Sorosevu Zlicu imena Sonja Licht, ćemo podsjetiti na Opća načela o slobodi medija:'

II. OPĆA NAČELA
Sloboda medija

Članak 3.
(1) Jamči se sloboda izražavanja i sloboda medija.
(2) Sloboda medija obuhvaća osobito: slobodu izražavanja mišljenja, neovisnost medija, slobodu prikupljanja, istraživanja, objavljivanja i raspačavanja informacija u cilju informiranja javnosti; pluralizam i raznovrsnost medija, slobodu protoka informacija i otvorenosti medija za različita mišljenja, uvjerenja i za raznolike sadržaje, dostupnost javnim informacijama, uvažavanje zaštite ljudske osobnosti, privatnosti i dostojanstva, slobodu osnivanja pravnih osoba za obavljanje djelatnosti javnoga informiranja, tiskanja i raspačavanja tiska i drugih medija iz zemlje i inozemstva, proizvodnju i objavljivanje radijskog i televizijskog programa, kao i drugih elektroničkih medija, autonomnost urednika, novinara i ostalih autora programskih sadržaja u skladu s pravilima struke.

Članak 4.
(1) Nitko nema pravo prisilom ili zloporabom položaja utjecati na programski sadržaj medija, ni na bilo koji drugi način nezakonito ograničavati slobodu medija.
(2) O povredama slobode izražavanja i slobode medija odlučuje sud

Dakle, ova Soroseva (Soros je nacista jer je javno izjavio da je surađivao s njima ) desna ruka sebi dozvoljava da telefonskim pozivom blokira profil novinara koji se cijeli svoj život bori za istinu i za malog čovjeka. To je čisti fašizam ili Novi nacizam 21 stoljeća. 

Izvor: https://www.facebook.com/Du%C5%A1ko-Velkovski-Page-118656822123307/

Nijedna jabuka ne pada daleko od Sorosevog stabla.

 Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: