person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7325 times

Predsjednice, prošlo je skoro godinu dana, a još nam niste odgovorili tko je potpisao AGENDU 2030? /video/

Tri puta sam Vam, kao predsjednica Udruge 'Ne govoru mržnje-istinom protiv laži', uputila dopis u kojem tražim da nam odgovorite jeste li Vi ili tko je u ime hrvatskog naroda potpisao AGENDU 2030? No, odgovor nikako da stigne.

Ignoriranje na tri dopisa u kojima postavljam legitimno pitanje koje se itekako tiče budućnosti cijelog hrvatskog naroda, zapravo sve govori o Vama. I nećemo stati na tome. Da vam je čist obraz, davno bi nam odgovorili.

20170323 195139

Članak 1. Ustava RH kaže da je Republika Hrvatska demokratska država u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu,
Članak 3. kaže da su najveće vrednote ustavnog poretka sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava .....i pred zakonom smo svi isti.
U Članku 5. piše da je svatko dužan držati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske.

Čega se Vi pridržavate predsjednice? Smatrate li da ste iznad Ustava i naroda koji su, kako kažu Vaši mentori iz Trilaterale, beskorisni potrošači resursa. Zato se možete opijati, slaviti rođendan kod Mamića, pomilovati kriminalce, nekulturno držati noge preko stolica na tribinama, dijeliti majice sa znakom novog svjetskog poretka, slati naše vojnike na sramotno i nečasno čuvanje makovih polja u Afganistanu i reći im da se u Afganistanu brani Hrvatska.

Jesu li vas to naučili lagati svjetski zločinci Clintoni, Bush, Obama, John McCain…s kojima ste se mnogo družili, što Vam ne bi trebalo služiti na čast.

kolinda S1

20180113 194037

Kolinda Grabar Kitarovic John McCain

20170901 151850

Krasno Kolindino društvo... sotonista do sotoniste...kažu pametni ljudi 's kim si takav si'

Isto tako Članak 10. Zakona o Udrugama kaže da se djelovanje Udruge temelji na načelu slobodnog sudjelovanja u javnom životu, što znači da udruge slobodno sudjeluju u razvoju, praćenju, provođenju i vrednovanju javnih politika, kao i u oblikovanju javnog mnijenja te izražavaju svoja stajališta, mišljenja i poduzimaju inicijative o pitanjima od njihova interesa....

A Članak 4. kaže da je Udruga svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih, odnosno pravnih osoba koje se, radi zaštite zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, zaštitu okoliša i prirode, zdravlja...

Zaštitu okoliša i prirode, zdravlja...zato inzistiramo na odgovoru jer Vi i dalje dozvoljavate kao vrhovna zapovjednica da se hrvatski narod truje chemtrailsom, koji je i glavni uzrok za sve požare koji se svake godine događaju, kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu.

A sa požarima dolazi i globalno zatopljenje jer je u zraku sve više ugljičnog dioksida, a sve manje kisika. Vi to sve vrlo dobro znate jer ste dio te svjetske zločinačke organizacije. A pišu i da ste sa Vašim sotonskim bratom Aleksandrom Vučićem dio međunarodne organizacije ''legalnog'' otimanja djece. Uistinu, imamo krasnu predsjednicu!

Protiv Vas osobno nemam ništa. Dapače, već sam jednom rekla, žalim Vas jer ste se izgubili u tom Vašem Novom svjetskom poretku koji je nastao na krvi milijuna ubijene, otete, silovane, i vašem Sotoni žrtvovane djece. Ali, to je Vaš problem i kad-tad ćete dragom Bogu za svoja (ne)djela položiti račune.

Mene zanima odgovor na dopise koje sam vam poslala, koje ste primili, a niste na njih odgovorili. A dužni ste odgovoriti. I na njima inzistiram.

U protivnit udruga će podigniti kaznenu prijavu protiv Vas. Jer i dalje trujete chemtrailsom hrvatski narod zbog čega smo na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti. To se još zove genocid nad hrvatskim narodom!

Zakon RH i Statut Udruge, čija sam predsjednica, mi daje pravo da Vas tužim! 

I još jednom ću ponoviti. Za Hrvatsku sam, za razliku od vas, dala svoj obol kada je bilo najpotrebnije. A imala sam samo 18 godina. Ja sam hrvatske branitelje ovom pjesmom ''hranila'' u rovovima, a Vi, te iste branitelje svojom izdajničkom i sluganskom politikom, danas ubijate. I to Vam nije dovoljno, pa ih i chemtrailsom trujete.

Svoju djecu nisam našla na putu. I oni nisu beskorisni potrošači resursa, kako govore vaši zapadni mentori.

Predsjednica Udruge: Željana Bralić Vrkić

A mi ćemo ''našoj'' dragoj predsjednici Kolindi ponoviti domoljubni spot Željane i Krisa Galiota ''Rodila me majka Hrvatica''. Iz inata jer su nam ga hrvatski ''domoljubi'' blokirali, a ''hrvatske'' radio i TV postaje, nikada ga za hrvatske praznike (Oluja, Dan neovisnosti....) ne objavljuju.

20170412 104927

Željana i Kris Galiot 

Predsjednice, noge na kauč, i uživajte u ljepoti stihova pjesme prve (poslije Ivčićevog  'Stop the War') domoljubne pjesme, koju su 91. godine izveli Željana i Kris Galiot!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: