person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1618 times

Samo naprijed Poljaci! Izađite što prije iz EU tvorevine, jer ona nikome nije donijela dobro, već samo zlo!

Za bivšeg poljskog premijera Tuska nacionalističko je  antidemokratsko, a neoliberalizam, cionizam, istospolni brakovi, transrodnost, pedofilija… i ostale LGBT-ove perverzije, zapadne demokratske vrijednosti

Tako misli predsjednik Europskog vijeća i bivši poljski premijer Donald Tusk koji kaže kako nacionalistička vlada Poljske zemlju namjerava povući iz sastava Europske unije. Zar to nije demokratsko pravo svake EU članice?

Tusk smatra kako vladajuća stranka „Pravo i pravda“ slijedi primjer Velike Britanije i planira provesti referendum u stilu Brexita. „Ja ne sumnjam kako je jedan od ciljeva PiP „osloboditi“ poljsku politiku od tereta EU“, izjavio je Tusk.

Tusk navodi da Poljska svake godine dobiva velike europske dotacije u iznosu od cca 10 milijardi dolara, ali je mogu lišiti tih novaca nakon izlaska Velike Britanije iz EU, ukoliko se usvoji odluka o smanjenju proračunskih troškova od 2020.-2027. godine.

Koliko Poljska uistinu dobiva iz fondova ne znamo, ali znamo da svaka EU članica u prosjeku tri puta više uplaćuje u EU fondove nego što iz njih izvlači, tako da mu ova izjava ne drži vodu.

Što to EU proizvodi da bi mogao svoje članice financirati? Tiskani novac bez pokrića kojim kreditira, lihvari i porobljava svoje članice? Pa to i vrapci na grani znaju. Zna to i Tusk koji konstantno radi protiv interesa vlastite zemlje. Osim toga, Tusk je optužio spomenutu vladajuću stranku za „prikrivenu potporu ruskom smjeru u podrivu liberalno-demokratskih i zapadnih vrijednosti“.

Podrivanje zapadnih vrijednosti? Ratova, porobljavanja neovisnih država u ime demokracije, trgovine oružjem, drogom, organima, lihvarenje, promoviranje istospolnih zajednica, transrodnost, sotonitzam, trovanje GMO-om, chemtrailsom, cjepivima….to su za njega zapadne vrijednosti. 

Samo idiot može ovako nešto izjaviti! A Tusk je definitivno idiot, na malo jačim zapadnjačkim supstancama.

Bravo Poljaci, samo naprijed! Budite još veći nacionalisti jer EU je tvorevina Tuska i tuskovaca koja egzistitra na način da tiska novac bez pokrića s kojim lihvari svoje članice, i fondovima kojeg pune sve EU članice, a iz njega tri puta manje povlače.

To konkretno znači: godišnje uplatiš u EU fond milijardu kuna, a uzmeš iz njega 333 milijuna, a da bi ih uzeo (povukao) moraš napraviti dobre programe koje opet nekome plaćaš da ti ih napravi!! I tu svu perverziju financiraju porezni obveznih svih EU članica!

Nazdravlje porezni obveznici. EU apetiti su iz dana u dan sve veći pa se nemojte iznenaditi ako vam se davanja državi i ove godine povećaju za još koji postotak! Poljaci su to shvatili zato su izvršili pravosudnu reformu kako bi se riješili Tuska, tuskovaca i diktata Europske unije.

Nažalost, ima još puno europskih naroda, poreznih obveznika, koji i dalje spavaju zimski san i financiraju raznorazne EU tuskovce i njihove zapadne vrijednosti!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: