person_outline
search
hrendeitpt

Izraelska pravda i demokracija prostire se samo do Vrhovnog suda!

U međuvremenu mrtvi civili, žrtve brojnih terorističkih napada, rušenja aviona, otmice brodova, djece, Židovi i Palestinci…. samo su sitni pijuni i koleteralne žrtve velike šahovske igre na "naftnoj ploči” moćne bankarske cionističke oligarhije.

Izrael je država službeno stvorena 1948. upravo zahvaljujući Vatikanu i nacističkom papi Piu XII, Hitleru (koji je europske židove praktično protjerao iz Europe), Franklinu Rooseveltu (koji im nije dozvolio da bježe u SAD), Churchillu koji je čitav ovaj pakleni plan nadgledao i, naravno, obitelji Rothschild koja je sve to financirala.

Ovaj projekt je započeo mnogo ranije, praktično otkrivanjem nafte na Srednjem Istoku (1908.), i tekao je u nekoliko pripremnih faza što je sve kontrolirao baron Edmond de Rothschild. Prije otkrića nafte u Perziji ova navodno židovska dinastija uopće nije bila zainteresirana za investicije u drevnu Palestinu i rješavanje "židovskog pitanja". Prvi svjetski rat imao je za cilj oslabiti Tursku, tako da je 1919. Versajskim ugovorom Perzija, koju je do tada držala Turska, prekrojena i podijeljena na Irak, Iran i Kuvajt. Ovo su i danas tri rivalske države. Divide et impera!

Izrael je danas postao glavna vojna baza kojom globalna naftna oligarhija kontrolira naftne sirovine na čitavom Srednjem Istoku. To je najjača vojska u blizini ''šahovskog polja'' koje je i danas u najprofitnijoj igri. U Izrael je nakon Drugog svjetskog rata useljeno oko 5 milijuna Rusa i Poljaka kazarskog porijekla, koji se danas za 48 sati regrutiraju u vojsku od milijun vojnika. Regularna vojska ima oko 15 000 vojnika.

Tu je i milijun Arapa, od kojih su mnogi na privremenom radu. Useljeno je i nekoliko stotina tisuća drevnih Judeja iz Iraka, koji su tamo stotinama godina živjeli kao posebna etnička zajednica. Oni su od tamo protjerani perfidnom i koordiniranom akcijom prvog izraelskog premijera Ben Guriona i Hašemitske kraljevine, a prije ulaska u Izrael potpuno su opljačkani.

Judeji i Židovi su dvije slične riječi, pa je ovoj mješavini naroda iz praktičnih razloga dato ime Židovi. Judeji su tako namjerno ''prekršten'', pa su Židovi postali ''biblijski narod''. Sefardski Judeji iz Europe koji su se još u srednjem vijeku obogatili, trange-frange (ja tebi - ti meni) trgovinom i bankarskim poslovima pod zaštitom i za račun Vatikana, nikada se nisu vratili na svoja ''drevna ognjišta''.

Priča o ''konačnom rješavanju židovskog pitanja'' kako je to zamislio naivni Theodor Herzl, koji je u stvari mislio na Judeje, samo je bajka napravljena za udžbenike lažne povijesti. Herzl je naprasno umro u svojoj 44. godini, 1904., a pretpostavlja se da je otrovan. Povijesna slava za stvaranje židovske države – Izraela pripala je tako Herzlu, a suštinska kontrola nad Izraelom pripada vlastelinima i naftnoj oligarhiji.

Palestinska pustara 1919. na početku njenog naseljavanja i prvi židovski naseljenici na jednoj od bivših turskih alija.

20180105 153439

Ova zemlja uopće nije bila pogodna za život i tu nitko nije želio, niti se mogao nastaniti. Naseljavanje Židovima je išlo jako teško i odvijalo se u više faza uz mukotrpan rad na navodnjavanju i pripremi suhog zemljišta. Oplemenjivanje zemljišta organizirali su Rothschildi, a proces useljavanja ubrzao je Hitler, koga je naftno-bankarska oligarhija s Vall Streeta dovela na vlast.

Preko 80% današnjih stanovnika Izraela (novokomponiranih Židova) je rođeno tu i praktično nema gdje pobjeći, dok se glava moćne cionističke oligarhije koja vlada Izrealom preko svojih generala – političara, i nameće im politiku konstantne zavade s Arapima, nalazi u Londonu i SAD. Odatle se orkestrira izraelskom državnom politikom preko svojih isturenih odjeljenja i cionističke mreže širom svijeta. Najjača je američka.

Strah i trepet u Izraelu je Vrhovni sud koji ima apsolutnu moć, pa čak i da poništava zakone. Vrhovni suci se suštinski biraju međusobno - tako su postali sila nad svim drugim državnim institucijama. Imaju snagu kao drevni Savjet mudraca - Sanhedrin. On može narediti policiji isljedne radnje bilo koga i organizirati sudski proces svakom generalu, svakom ministru ili narodnom zastupniku.

Posljednja žrtva ovoga suda bio je bivši premijer Ehud Olmert koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog ''prihvaćanja mita'' i za opstrukciju pravde tijekom njegovih uvjeta kao gradonačelnika Jeruzalema i ministra trgovine. Za ista djela Izraelski narod danima protestira tražeći smjenu Benjamina Natanyahua, ali izraelska pravda i demokracija prostiru se samo do Vrhovnog suda.

Projekt ''Veliki Izrael'' je šupalj k'o švicarski, a govori se i da se Rothschild odustao prebacivši se u Ukrajinu, navodnu pradomovinu Kazara.828fffe53a98f0c1514968a7bec47b66 XL Copy

Na slici (lijevoj i desnoj) jasno se vidi kako je trebao izgledati Veliki Izrael

Rođeni Izraelci su danas kao nekada rođeni Jugoslaveni, a Jugoslavija je također bila projekt iste oligarhije sa sjedištem u Londonu. Jugoslavena ( još uvijek glasaju za HDZ i SDP) i Jugoslavije danas više nema. Hoće li postojati i dalje najviše ovisi od nafte i drugih resursa koje ta cionistička oligarhija ratom ili kupnjom poltičara otima od država. Nažalost i hrvatski političari su Rothschildovi plaćenici, a hrvatski narod to nikako da shvati. 

U međuvremenu mrtvi civili, žrtve brojnih terorističkih napada, rušenja aviona, otmice brodova, djece, Židovi i Palestinci…. samo su sitni pijuni i koleteralne žrtve velike šahovske igre na "naftnoj ploči” moćne bankarske cionističke oligarhije.

 

Last modified on Wednesday, 14 November 2018 20:29
(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: