person_outline
search
hrendeitpt
Amerika/ Provaljeni zapadni mainstream mediji prikazuju lažne slike "iz Irana" na osnovu kojih traže izvanrednu sjednicu UN.
Headline:The perverted Western mainstream media portray false images of "Iran", which are calling for an extraordinary UN summit.

Amerika/ Provaljeni zapadni mainstream mediji prikazuju lažne slike "iz Irana" na osnovu kojih traže izvanrednu sjednicu UN.

Na osnovu ove slike na naslovnici sa protesta u Bahrain-u, iz 2011. godine sotonistica Nikki Haley (predstavnica SAD u UN) traži izvanrednu sednicu jer je ugrožena demokracija i ljudska prava u Iranu

Humana Amerika i Izrael prednjače u ''brizi'' za iranski narod. Nevjerojatno! 

Sotonistička glasnogovornica, instalirana stalna predstavnica Sjedinjenih Američkih Država u Ujedinjenim narodima, Nikki Haley zakriještala je kako UN treba čuti kako Iranci traže slobodu.

Naravno, čim je Haley zakriještala takozvana ''međunarodna organizacija UN'' hitno je sazvala sjednicu zbog prosvjeda koji se odvijaju u Iranu jer je ugrožena demokracija, a sa njom i ljudska prava ljudi u Iranu.

I UN-ova ispostava Europska unija isti dan je reagirala na iranske događaje, a svi židomediji skriptiramo su prenijeli provladine proteste, a koje financiraju upravo Izrael i Amerika i to uvijek po istoj shemi: Akcija – Reakcija – Rješenje, postavljajući ovu gore sliku na Naslovnicama svojih Fake vijesti..

20180104 165518

Nikki Haley, zrela za dubinsko psiho promatranje

Tako ova sotonistica Haley nastavlja: ''Poduzme proaktivne mjere kako bi se pomoglo ljudima Irana u protuvladinim prosvjedima, koji zemlju potresaju već sedmi dan. Ne možemo šutjeti. Iranski narodi traži slobodu, a međunarodna zajednica u tome mora igrati određenu ulogu”!

“SAD planiraju pomoći Irancima kako bi se njihovi glasovi jače čuli, ali neće poduzimati nikakve jednostrane korake protiv Teherana”, završa svoju debelo plaćenu dionicu ova nevjerojatno prozirna  licemjerka, Nikki Haley.

Izvor: GLOBAL MEDIA

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Monday, 22 January 2018 09:48
(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: