person_outline
search
hrendeitpt

Amerika/ Chelsea Clinton poželjela Crkvi Sotone Sretnu novu godinu!

Ne pada jabuka daleko od stabla. Hillary i Bill su definitivno sotonisti odgovorni za milijune mrtvih i raseljenih obitelji.

Interakcija između Chelsea Clinton i Crkve Sotone ne bi trebala biti iznenađenje. Sotonizam je religija elite i njihovih potomaka. Oni štuju Baphomet.ž

 19h

The Church Of Satan
✔@ChurchofSatan
Odgovor korisniku/ci @ChelseaClinton i sljedećem broju korisnika: 5
The never ending excitement here is never ending.

 Chelsea Clinton

✔@ChelseaClinton
It’s been so long! Happy New Year!
22:29 - 2. sij 2018.

'Crkva Sotone', najpoznatija sotonska organizacija u SAD-u, toplo je odgovorila na novogodišnje čestitke Chelsea Clinton.

Hillary Clinton je prozivana, kao članica globalističke elite, da je prisustvovala okultnim seansama  bliskih suradnika obitelji Rothschild - u seriji Wikileaksovih e-poruka izdanih 2015.

Bivša Prva dama duboko je involvirana u ''postrojbu'' Novog svjetskog poretka, klanja se Moloku, okultističkom bogu koji izvodi rituale žrtvujući djecu na godišnjim sastancima u Bohemian Groveu.

U e -poruci od 29. kolovoza 2008. koja je dostupna za pretraživanje WikiLeaksa, viši državni službenik piše Hillary Clinton: "Prstima prešla, staru zečju nogu iz kutije na tavanu, ja ću žrtvovati piletinu u dvorištu Molochu. , , ”

Nitko nasumično ne koristi Moloch u razgovoru.Većina ljudi ne zna ni tko je Moloch.

Međutim, Bohemian Grove, tajno sastajalište elite štovatelja Sotone, obavlja rituale žrtvovanja Molochu, drevnom Bogu, od 1800-ih - nudeći pečeno ljudsko meso prema nekim izvješćima.

Novogodišnaj čestitka Chelsea Clinton samo potvrđuje narodnu izreku ''Ne pada jabuka daleko od stabla''.

Hillary i Bill definitivno su je*eni sotonisti odgovorni za milijune mrtvih i raseljenih. Njihovi zaštitnici ubili su nekoliko glavnih svjedoka u tužbi protiv pedofilskog bračnog para Clinton, za pranje novca preko Clinton fondacije. 

3. siječnja 2018 Baxter Dmitry Vijesti, SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Monday, 22 January 2018 09:50
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: