person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4873 times

Nacisti ponovno u akciji! Nakon jednomjesečne stanke ponovno nas truju chemtrailsom. Naravno, gradonačelnik Splita Opara šuti, šuti i župan Boban, a šute i zastupnici u saboru, iako im uredno šaljemo objave o permanentnom trovanju hrvatskih građana

Do slijedećeg javljanja - trovanja NATO nacista, uz blagoslov Pantovčaka, Banskih dvora i Kaptola!

Srijeda, 03.01.2018 nad Spltskom i okolicom, s početkom nešto iza 13 sati, NATO-vi nacisti, uz odobrenje naše vladajuće sluganske političke garniture, simbolički su najavili i ovogodišnje trovanje hrvatskih građana.

Nedavno smo pohvalili Kolindu, Krstičevića i Plenkovića da nas gotovo mjesec dana nisu trovali chemtrailsom, nadajući se da je to sve iza nas. Nažalost, nije. Jednom fašista uvijek fašista, jednom nacista uvijek nacista.

20180103 135705

Gdje je nesporazum?

Je li trovanje hrvatskog naroda odobrio Pantovčak ili su odobrili Banski dvori? Odnosno Kolinda ili Plenković? I tko je zapravo najodgovorniji što smo na prvom mjestu u Europi po smrtnosti od malignih bolesti i što svake godine imamo sve veće i veće požare? 

Ovog trenutka ne može dati odgovor na to pitanje hrvatskom narodu. Ali tražiti ćemo odgovore od predsjednice, premijera, Kaptola i zastupnika u saboru. Samo znamo da Plenković forsira Europu, a Kolinda Novi svjetski poredak. Iako mislimo da je EU samo produžena ruka psihopata Novog svjetskog poretka.

Tko od njih, Plenković ili Kolinda, više igra za hrvatski narod, nismo dokučili. No, činjenica je da je Pleković u odnosu na prijašnje premijere najmanje kriv za stanje ili sranje u državi, a Kolinda je samo slijed antihrvatskih predsjednika Mesića, Josipovića… o mrtvima (Tuđmanu) sve najbolje.

Ponovno ćemo napomenuti da nas upravo sada, dana 03.01. 2018 godine u 14,00 sati (kada i pišemo ovaj tekst) NATO-vi piloti špricaju (truju) chemtrailsom koji u sebi sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

20180103 135623

I nije više nikakva tajna da su u uzorcima zemlje pronađene sitne čestice aluminija koje su vrlo zapaljive na drveću. Chemtrails zapravo uzrokuje neviđene šumske požare kako bi se smanjivao postotak kisika, a povećavao postotak ugljičnog dioksida u atmosferi.

Papa i ostali zagovornici Novog svjetskog poretka – Novog nacizma, globalno zatopljenje objašnjavaju ispušnim plinovima i ostalim glupostima u koje vjeruju i mnogi naši zastupnici, ili se prave glupi pa nikada ne potežu pitanje chemtrailsa u saboru.

Zato ćemo im na e-mail poslati u saborske klubove i ovu objavu pa kada dođu sa skijanja, na njihovoj savjesti je hoće li reagirati ili ne na ovu našu novu objavu.

20180103 154044

Do slijedećeg javljanja - trovanja NATO nacista, uz blagoslov Pantovčaka, Banskih dvora i Kaptola.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: