person_outline
search
hrendeitpt

Rusija/ Rusija u školama uči djecu da vole svoju domovinu!

Naslov Le Figara: 'Rusija u školama tjera djecu da vole svoju domovinu' je zločest jer upravo Francuzi i mnoge zapadne zemlje, u kojima su na vlasti pedofili, homoseksualci, transrodni… TJERAJU djecu i cijeli narod da se prilagođavaju i prihvate njihove sotonističko-perverzne zakone.

Opisujući večer u tipičnoj ruskoj školi, list skreće pozornost na temu dječjeg nastupa u kojem djeca pjevaju pjesme o “zmajevima u Americi i Europi, dok se u pozadini prikazuju patriotski isječci”.

Novinar lista 'Le Figaro' Pierre Avril opisuje razvoj domoljubnog, kojeg on ironično naziva 'vatrenim patriotizmom', programa obrazovanja od 2016. do 2020. godine, dizajniranog da se djeci i mladima usadi sjećanje na “ponosna herojska djela'' njihovih očeva i djedova. Za ovaj je program u Rusiji izdvojeno 1,66 milijardi rubalja.

“Priprema se i Zakon o načelima državne politike u sferi patriotskog odgoja, s ciljem da građani shvate potrebu za zaštitom domovine i važnost obuke u vojnom roku”, piše francuski novinar.

Pierre Avril je također ''pronašao Ruse'' koji ne odobravaju takve inicijative, koje s vremena na vrijeme dovode do sukoba između roditelja i školskog vodstva. Francuski novinar kao primjer navodi jedan slučaj, kada je majka jednog učenika odbila sudjelovati u kolektivnoj fotografiji u vojnoj odori s replikom oružja u rukama.

“Roditelji tvrde da bi se škola trebala prije svega baviti poučavanjem znanosti, a ne pjevanjem domoljubnih pjesama. Avril citira mišljenje aktivista nezavisnog sindikata “Učitelj”, Andreja Demidova, koji je na izborima za moskovsku upravu u rujnu podržao izbor Julija Galinine iz stranke “Jabuka”, koja je od 2006. dio Saveza liberala i demokrata za Europu i vodi prozapadnjačku politiku.

Naslov Le Figara: 'Rusija u školama tjera djecu da vole svoju domovinu' sa naglaskom 'tjera' je zločest jer upravo Francuzi i mnoge zapadne zemlje, u kojima su na vlasti pedofili, homoseksualci, transrodni…, TJERAJU djecu i cijeli narod da se prilagođavaju i prihvate njihove sotonističko-perverzne zakone.

Ruska djeca su oduševljena i to je najvažnije. Pokazuju veliki interes za vojnu službu i sanjaju da studiraju na vojnim akademijama i ustanovama. Ljubav prema Domovini treba biti usađena u svakog normalnog čovjeka, u svako dijete jer dijete bez Domovine je kao siroče bez majke.

To francuski novinar Pierre Avril i mnogi drugi apatridi, kao što je i njegov predsjednik Macron, ne mogu, ne žele shvatiti, ili im nije u programu njegovati domoljublje kod francuske djece. Oni radije njeguju LGBTQ vrijednosti!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Friday, 22 June 2018 21:01
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: