person_outline
search
hrendeitpt

NATO nema što raditi u Siriji, neka spakira svoje stvari i ode!

Putin je potpuno poremetio Rothschildove planove (vlasnik 80% Izraela) stvaranja ''Velikog izraela'' pa sada nastoji, po svaku cijenu ili izliku, svoju plaćeničku NATO batinu, zadržati u Siriji. Samo je pitanje tko na tome inzistira, Deep State (duboka država ) ili predsjednik Trump.

ISIS je teško poražen u Siriji i nakon nekoliko potencijalno katastrofalnih incidenata između ruskih i američkih zrakoplovnih snaga, Rusija poziva SAD da napuste zemlju. No, Sjedinjene Države, inzistiraju na tome da ostanu u suverenoj zemlji unatoč što nisu nikada pozvani.

To je isto kao da vam netko uđe u kuću i neće da izađe iz nje jer je fizički jači od vas. Naravno, UN se i dalje pravi mutav jer je najobična tvorevina finacirana od bankara i pokriće za sve porobljivačke ratove uz pomoć ISIS-a, Al-Quade i sličnih terorističkih organizacija koje obućavaju i financiraju.

TASS je intervjuirao stalnog predstavnika Rusije u Ujedinjenim narodima u uredu u Ženevi, Alekseja Borodavkina, koji je dao sljedeću: "Vjerujemo da nakon pobjede nad ISIS-om nema potrebe da koalicija SAD-a ostane u Siriji, pogotovo što nisu nikada službeno pozvani tamo ... Zato pozivamo Amerikance da pakiraju svoje stvari i idu ... , No, očigledno, to nije dio njihovih planova što izaziva zabrinutosti ", rekao je.

"Naša vojska će ostati u Hmeimimu i Tartu jer želimo pomoći sirijskim partnerima u borbi protiv međunarodnog terorizma, posebice Jabhat al-Nusra, koji je još uvijek aktivan u Siriji ", kazao je Borodavkin. Potencijal Sirijske vojske stvoren uz podršku Rusije dovoljan je za borbu protiv terorista. U svojim govorima, kada je posjetio našu vojnu bazu u Hmeyminu, predsjednik Putin je jasno rekao da nakon unštenja ISIS-a u Siriji sirijske snage mogu samostalno odbiti terorističku agresiju na svom teritoriju.

Međutim, ako se ponovno pojavi ozbiljna teroristička prijetnja u Siriji, ruske oružane snage će provoditi takve akcije nad teroristima koje ne mogu ni zamisliti ... Ruske snage se povlače iz Sirije, ali naši vojnici ostat će u zračnoj vojnoj bazi u Hmeimimu i na pomorskoj bazi u Tartu. ," rekao je stalni predstavnik Rusije u UN-u. http://yournewswire.com/russia-tells-us-to-leave-syria

Probleme u Siriji treba rješavati legalni režim kojeg je izabrao sirijski narod i tu nema što raditi NATO i njegovi saveznici. No, problem je Izrael koji se neće odreći Sirije. Po zacrtanoj karti ''Velikog Izraela'', gotovo pola Sirije ''pripada'' tom zamišljenom genocidnom Velikom Izraelu.

Putin je potpuno poremetio Rothschildove planove (vlasnik je 80% Izraela) stvaranja ''Velikog izraela'', pa sada nastoji, po svaku cijenu ili izliku, svoju plaćeničku NATO batinu zadržati u Siriji.

Samo je pitanje tko na tome inzistirara, Deep State (duboka država ) ili predsjednik Trump.

Ako na tome inzistira Trump, onda nam ne gine Treći svjetski - nuklearni rat.

 Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Monday, 18 December 2017 21:20
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: