person_outline
search
hrendeitpt

Američki kirurg, koji je razotkrio korupciju Clintonove zaklade na Haitiju, pronađen mrtav!

Pronađen je na podu kupaonice svog apartmana s nožem u prsima, a pronašla ga je njegova 11-godišnja kći u ponedjeljak oko 13 sati.

Dr. Dean Lorich (54), ortopedski kirurg, koji se volontirao na Haitiju i razotkrio korupciju Clintonove zaklade i zloupotreba na otoku, pronađen je mrtav u New Yorku.
Pronađen je na podu kupaonice svog apartmana s nožem u prsima, a pronašla ga je njegova 11-godišnja kći u ponedjeljak oko 13 sati. Unatoč činjenici da je ubojstvo očigledno policija je ovo ubojstvo registrirala kao "samoubojstvo" i zatvorila slučaj!? 

Jedan od vodećih kirurga u Sjedinjenim Američkim Državama, dr. Lorich bio je dio pomoći Sjedinjenih Američkih Država Haićanima nakon potresa 2010. godine. No, dr. Lorich je bio ogorčen zbog "sramotne" Zaklade obitelji Clinton, optužujući ih za organiziranu korupciju i zloupotrebu pomoći na Haitiju.

Naime, Clintonova zaklada podigla je milijarde dolara kako bi pomogla Haitiju, ali ogroman dio tog novca umjesti pomoći djeci Haitija, bio je usmjeren prijateljima i suradnicima Clintona.

S obzirom da su milijuni dolara darovani Zakladi Clinton s izrazitim ciljem pomoći Haićanima, dr. Lorich i njegov tim očekivali su punu podršku kada bi stigao zrakoplov sa pomoći. Umjesto toga, dr. Lorich je opisao situaciju na terenu kao "sramotnu" i svjedok je korupcije Clintonove zaklade koja je zadržala novčanu pomoć za sebe.

Prema njegovim riječima samo 0,6% donacija, koje su međunarodni donatori dodijelili Zakladi Clinton s izričitim ciljem izravnog pomaganja Haitijancima, završilo je kod građana Haitija. 9,6% je otišlo haitskoj vladi, a preostalih 89,8% - ili 5,4 milijarde dolara - bilo je usmjereno na Clintonove Zaklade.

Dr. Lorich je poslao e-mail načelniku stožera Cheryl D. Millsu. E-mail je proslijeđen Hillary Clinton, a nakon toga je došao u posjed WikiLeaksu koji je razotkrio Clintone.
Naravno, odgovor Hillary Clinton nije stigao zato je dr. Lorich izašao u javnost, koautor je članka CNN-a u kojem je iznio korupciju i zlouporabu Clintonove zaklade na Haitiju:

"Pronašli smo brojne pacijente koji su umirali otvorenih ekstremnih fraktura… Neke rane su već bile prepune truleži, a oko trećine tih žrtava bila su djeca. Cijela bolnica mirisala je na trulež i smrt. Organizirali smo pacijente za operaciju, rekli da imamo kontakte u Sjedinjenim Državama [Clintonima] i da ćemo dobiti sve ono što nam je potrebno.

Nažalost, Clinton Foundation nije pružila tu pomoć, unatoč tome što je donirano milijarde dolara s izrazitim ciljem pružanja medicinske pomoći očajnim Haitijancima. Imali smo osjećaj da smo napustili te pacijente, zemlju i njezine ljude i osjećamo se strašno", napisao je dr. Lorich.

Otac triju djevojčica, dr. Lorich bio je suradnik ravnatelja Službe za ortopedske traume u bolnici za specijalnu kirurgiju u New Yorku i načelnik ortopedije u New Yorku, u Presbiterijskoj bolnici. Svoju istinu platio je životom, kao i mnogi drugi koji su imali dokaze i htjeli svjedočiti protiv zločinačke obitelji Clinton.

12. prosinca 2017. Baxter Dmitry News, SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Friday, 22 June 2018 21:03
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: