person_outline
search
hrendeitpt
Trumpovom odlukom SAD i Izrael prešutno objavili rat islamskom i kršćanskom svijetu!
Solomonov hram

Trumpovom odlukom SAD i Izrael prešutno objavili rat islamskom i kršćanskom svijetu!

Ovo priznanje Jeruzalema, kao glavnog grada Izraela, priprema je za dolazak antikrista. Nedostaje još da se sruši džamija Al-Aksa i sagradi Solomonov hram.

"Uvjereni smo da će u sadašnjim okolnostima sve islamske zemlje jednoglasno poduzeti ozbiljan korak protiv ove pogrešne, nelegitimne, provokativne i vrlo opasne odluke", rekao je iranski predsjednik Hassan Rouhani, pozivajući se na američko priznanje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela. 

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan nije samo verbalno osudio odluku SAD-a, nego saziva u Istanbulu sastanak Organizacije islamske suradnje kako bi ista osuda postala općom islamskom. Erdogan se obvezao podići cijeli muslimanski svijet protiv SAD-a i Izraela.

Valja napomenuti da je reakcija Saudijske Arabije, jednog od glavnih središta islamskog svijeta, bila iznimno suzdržana. Samo su komentirali da je Trumpova odluka "nepoštena i neodgovorna" i da je "veliki korak natrag u svezi napora za aktiviranje mirovnog procesa".

Komentari stručnjaka su da je Trumpova izjava, pod utjecajem pro-Izraelskog lobija u Sjedinjenim Državama, očekivana. To ''predvorje'' uvijek je postojalo, ali sada je dobilo sjajnu priliku za provođenje svojih ideja, koristeći Trumpov "izričiti politički neprofesionalizam".

Je li to dobar potez za Izrael? Na prvi pogled, da: formalno, on nije uključen ni u što, prima snažno političko priznanje da aneksira Jeruzalem. No, sada se sve komplicira ali i razotkriva. Izrael je dugo bio u tajnom savezu sa Saudijskom Arabijom kojoj sada ''jamči'' zaštitu od islamskog terorizma kojeg proizvode i financiraju upravo oni - Izrael i Sjedinjene države!

Hoće li biti rata?

Trumpov potez je faktički objava rata cijelom krščanskom i muslimanskom svijetu. U SAD postoji tzv cionističko kršćanstvo. Židovi su se obukli u svećenike i počeli propagirati cionizam. Oni danas napadaju Trumpa da bi Trump dobio podršku kršćana što je velika prijevara jer je Trump mason, vjerojatno i sotonist, kao što su i oni koji vode Izrael. Ili je bio prisiljen da donese ovu katastrofalnu odluku.  

Jer, Trump katolicima iz Meksika želi zabraniti ulaz u Ameriku i napasti katolike iz Venezuele. Trump je, neki kažu, jezuita, a zna se tko su jezuiti. Poslije Drugog svjetskog rata preuzeli su Vatikan koji je postao sotonističko ruglo koje kompromitira Kršćanstvo.

Ovo priznanje Jeruzalema kao glavnog grada Izraela priprema je za dolazak antikrista. Nedostaje još da se sruši đamija Al-Aksa i sagradi Solomonov hram.

Povijest pamti sve beznačajnije uzroke ratova na Bliskom Istoku. A sada je razlog ozbiljan - ne samo politički nego i religijski jer su interesi Palestinaca izravno pogođeni ... a tu su oni najosjetljiviji. S druge strane, zemlje regije, kao i muslimanski svijet općenito, nemaju snage ili ne žele započeti otvoreni vojni sukob protiv Izraela i Sjedinjenih Država.  

Za sada!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Tuesday, 12 December 2017 14:21
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: