person_outline
search
hrendeitpt

Melania Trump tvrdi da Deep State polako truje njenog supruga!

Stručnjaci poput Mikea Cernovicha govore da postoji planirani državni udar protiv predsjednika Trumpa, a Alex Jones ide korak dalje tvrdeći da elite planiraju ubiti Trumpa.

Melania Trump se plaši da joj muža polako truju "teškim sedativima" koji se krijumčari u piće i hranu, pokušavajući ga tako usporiti, kontrolirati i diskreditirati kao predsjednika SAD.

Dok se vodila javna rasprava o zdravlju Donalda Truma, Melania je prijateljima i suradnicima rekla da je, nekad robustan i energičan čovjek kojeg je poznavala i voljela, zamijenjen "sporijom, oštećenom verzijom".

''On je postao neodlučan, ovo nije čovjek kojeg poznajem'', sa strahom je izjavila. Melania inzistira da prestane piti iz slavine i umjesto toga se vrati na piće iz limenki koje donosi. Prva dama se boji da je aktivno trovanje predsjednika "operacija na visokoj razini" i "djelo duboke države".

Melania je veoma popularna u Bijeloj kući, sprijateljila se s višim osobljem obavještajne agencije koja je i dalje odana predsjedniku. Oni su je poučili na koji način je Deep State trovao Ronalda Regana nakon neuspjelog pokušaja ubojstva 1981. godine.

Da u ovome ima i previše istine tvrde stručnjaci poput Mikea Cernovicha koji kaže da postoji planirani državni udar protiv predsjednika Trumpa. Duboka državna (DeepState) se priprema za uklanjanje predsjednika Donalda Trumpa iz ureda koristeći svoju priču o ruskoj umiješanosti u izbore kako bi dovršili svoj globalistički plan.

Stručnjaci poput Mikea Cernovicha predvidjeli su da će u narednih nekoliko mjeseci doći do planiranog državnog udara protiv Trumpa. Alex Jones ide korak dalje tvrdeći da elite planiraju ubiti Trumpa. " Za mjesec ili dva će ubiti predsjednika ili ukloniti," kaže Jones.

Donald Trump zna da svijet kontroliraju elitni globalisti, bankarska obitelj Rothschild, George Soros, Vatikan i sotonisti… oni su srušili demokratski izabrane vlade u Vijetnamu, Filipinima, Iraku, Iranu, Egiptu, Ukrajini….. Stvorili su ono što su nazvali "popularnim pobunama" ...

Trump je obećao i uspješno čisti pedofolsku hollywoodsku močvaru. A to mu oni neće oprostiti! Trump je zapravo najveći trn u oku psihopatama tzv. Novog svjetskog poretka, koji žele vladati cijelim svijetom.

8. prosinca 2017. Baxter Dmitry News, SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Sunday, 10 December 2017 18:42
(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: