person_outline
search
hrendeitpt

Sirija/ Potpuna pobjeda i povratak izbjeglica!

Ruski predsjednik Vladimir Putin proglasio je "potpunu pobjedu" protiv terorista ISIS-a u Siriji, tvrdeći kako su militanti potpuno otjerani ili likvidirani s obje strane rijeke Eufrata.

Putin je kazao kako je vojna operacija sada završena i da će se fokusirati na politički proces koji bi na kraju mogao uključivati predsjedničke i parlamentarne izbore. Rusija je također spremna početi razgovore sa SAD-om kako bi im pomogla uništiti ono što je ostalo od ISIS-a , u zapadnom Iraku.

Rusko Ministarstvo obrane spremno je pomoći američkim kolegama da unište borce terorističke skupine ISIS-a u zapadnim regijama Iraka naglasivši kako se Rusija zalaže za značajnu političku reformu unutar Sirije, premda se mnogi pobunjenici, koji očekuju da budu izravno instalirani, protive bilo kojoj "reformi" koja uključuje izbore u kojima mogu sudjelovati sadašnji dužnosnici.

U SAD-u je procijenjeno da još ima oko 3.000 ISIS-ovih boraca u Iraku i Siriji. Prvi zamjenik ruskog ministra obrane Valery Gerasimov poziva na dijalog sa SAD-om i predlaže zajedničke operacije u Iraku kako bi potpuno uništili ISIS i tako ih spriječili da se vrate u Siriju.

Zahvaljući Rusiji sirijske  izbjeglice se mogu početi vračati, a njihove domove, koje su porušili NATO i partneri, isti moraju obnoviti i platiti ratnu odštetu!19059971 1194951323950335 6269636144643702664 n

No, do zajedničke suradnje zasigurno neće doći jer SAD ne želi suradnju s Rusijom. Oni su upozorili Irak da ne dozvoli Rusiji uključivanje u borbe protiv ISIS-a!? Logično pitanje je zašto, ako se SAD medijski proklamira kako želi uništiti ISIS.

Naravno da ga ne želi uništiti jer su ga oni i stvorili. I dok je ISIS-a, AL-Quade i sličnih plaćeničkih, sponzoriranih terorističkih organizacija, židobankari, koji upravljaju Amerikom, zadovoljno će trljati ruke švercujući oružjem, drogom, organima, otimajući naftu i ostale prirodne resurse, pritom silujući žene i djecu.

Pozadina svega je cionistički plan stvaranja Velikog Izraela čije su granice davno zacrtane (na slici). I od njega Rothschild i ostali cionisti neće odustati.

828fffe53a98f0c1514968a7bec47b66 XL

Putin im je, oslobodivši Siriju, potpuno poremetio zacrtane planove.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Saturday, 09 December 2017 10:29
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: