person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6179 times

Vatikan želi ukinuti Božić!

Zahtijeva da se uvede novi praznik koji je 'sveobuhvatniji' za sve religije

Katolička crkva se nada da će zamijeniti Božić s 'više inkluzivnim' blagdanom. Katolička crkva je pozvala na ukidanje tradicionalne kršćanske proslave Božića nakon tvrdnje da su ga "oteli obitelji". Vatikanski dužnosnici predložili su da se Božić napusti i zamijeni novim blagdanom nazvanim "Nativnost" koja bi bila inkluzivanija ne- kršćanima i s manje "predrasuda" drugim religijama.

Otac Desmond O'Donnell, izjavio je da je Božić "izgubio svako značenje" nakon što su ga "oteli" obitelji koje više vole provoditi vrijeme s voljenima nego slaviti rođenje Isusa Krista. "Izgubili smo Božić, baš kao što smo izgubili Uskrs i trebali bismo ga potpuno napustiti", rekao je O'Donnell Belfast Telegraphu.

"Moje religiozno iskustvo pravog Božića, kao i mnogi drugi, vrlo je duboko i stvarno - poput zraka koji dišem. Ali nevjernici zaslužuju i trebaju i njihovo slavlje''.

Ova najava dolazi neposredno nakon što je papa Francis rekao da Božić treba postati "inkluzivniji" drugim religijama tijekom razgovora za službeni glasnik Katoličke crkve. Rekao je da je ime Božić postalo "predrasuda" prema drugim religijama i da crkva mora "krenuti s vremenom i postati liberalnija".

Komentari pape i oca O'Donnela dolaze nakon što je popularna britanska pekarnica Greggs bila prisiljena objaviti javnu ispriku nakon zamjene bebe Isusa s kobasicama na natprirodnoj pozornici promovirajući svoj novi kalendar.

Vatikan se potpuno razotkriva. Postao je sotonska kuća, kuća zla koja ima jedini cilj- potpuno uništiti kršćanstvo!

Izvor: http://www.nnettle.com/news/3199-catholic-church-calls-for-christmas-to-be-abolished-families-have-hijacked-it-

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: