person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 5856 times

226 zastupnika Europskog parlamenta (od toga 5. hrvatskih: Picula, Jakovčić, Radoš, Borzan i Škrlec) rade direktno za Sorosa!

Europska komisija u sprezi s financijskom globalističkom elitom iza zatvorenih vrata donosi odluke, koje se proslijede na usvajanje europskim institucijama, a onda se nameću nacionalnim vladama kao dio pravne stečevine EU koja se mora provoditi.

Na popisu Sorosevaca nalazi se i bivši predsjednik Europskog parlamenta Martin Schulz, sedam potpredsjednika, nekoliko voditelja odbora, koordinatora i visokih dužnosnika, otkrio je DCLeaks. Isto tako, Soros se redovito sastaje iza zatvorenih vrata s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom kojemu daje smjernice o raspodjeli kvota migranata unutar EU.

Planiraju u Europi uspostaviti stalni i obvezni mehanizam kvota za preseljavanje migranata s Bliskog istoka i Sjeverne Afrike, bez limita! 

Osim migracije Soros traži potpisivanje Istanbulske konvencije (uvođenje transrodnosti), usvajanje djece za istospolne ''brakove'', blage kazne za pedofile (naši pedofili se šalju na dobrotvorni rad), integraciju Ukrajine s EU i rat sa Rusijom.

Sorosevi zastupnici, 226 veleizdajnika europarlamentaraca, lobiraju za sve njegove projekte i mijenjaju zakonodavstvo Europske unije po potrebi. Svjetski zločinac koji postaje sve omraženiji aktivno se miješa i oblikuje europsku i svjetsku politiku i nastojeći kontrolirati zemlje.

20171105 173130

Ovaj dokument, koji je objavio DCLeaks, sadrži informacije o 226 članova Europskog parlamenta koji su ideološki saveznici Otvorenog društva. Svi oni imaju zadaću (dodatno su plaćeni) promovirati Soroseve ideje u koje je uložio 18 milijardi vlastitog novca.

U Europskom parlamentu ima 751 zastupnika, tako da Sorosevci zauzimaju više od trećine zastupničkih mjesta. U dosjeima su objavljena njihova imena. Neka svaki od njih ima samo jednog ''prijatelja'' u EU parlamentu, Soros će uvijek imati natpolovičnu većinu! A EU financiraju sve EU države!! Da nije tragično, bilo bi smiješno.

20171105 173143

Europska komisija u sprezi s financijskom globalističkom elitom iza zatvorenih vrata donosi odluke, koje se onda proslijede na usvajanje europskim institucijama, a onda se nameću nacionalnim vladama kao dio pravne stečevine EU koja se mora provoditi.
Europska demokracija je zapravo fasada za sakrivanje aktivnosti strukture vlasti koja se već dugo ponaša feudalistički prema svojim (nama) EU robovima!

Popis (broj europarlamentaraca po EU državama), koji rade za Sorosa:
Austrija …………...  7
Belgija …………….11
Bugarska …………. 7
Hrvatska ………….. 5
Cipar …………….... 3
Češka ………………2
Danska ……………  3
Estonija …………..   2
Finska ……………....7
Francuska ……….  16
Njemačka ………... 31
Grčka ……………..   6
Mađarska ………….  2
Irska …………………5
Italija ……………… 14
Litva ……………...    1
Luxemburg ……….   3
Malta ……………….. 3
Nizozemska ……….10
Poljska ……………..  6
Portugal ……………. 8
Rumunjska ……….. 12
Slovačka …………….2
Slovenija …………….2
Španjolska …………24
Švedska ……………13
Britanija ……………..20

Izvor: Logično.com 

https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(19 votes)

Donirajte

Amount: