person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11854 times

Za Todorićem nije izdana tjeralica! Nalazi se u Miškovićevoj vili u Londonu /na slici/!

Nije problem Todorić i Izrael koji upravlja Hrvatskom preko svog opunomoćenika Andreja Plenkovića, već hrvatski narod koji ništa ne poduzima, a radi se o njegovoj koži.

Cionistički Jutarnji list, kojeg nažalost i dalje čitaju mnogi hrvatski građani, objavio je da je za Todorića izdana crvena tjeralica i europski uhidbeni nalog koji vrijedi samo za zemlje EU.

A Todorić je, uz svečani ispračaj, najprije skoknuo malo do Beograda, a nakon toga odletio u London, u vilu svog prijatelja osuđenog srpskog tajkuna Miroslava Miškovića čiju su kćerku Ivanu zvali srpska Paris Hilton.

London ga, naravno, neće izručiti jer je Todorić prao novac za židobankare, a za Monsanto (princ Charles je najveći dioničar) uvozio GMO smeće kojim je intenzivno trovao cijelu Regiju nakon što je Milanović 2012-te ukinuo Uredbu o obveznom označavanju GMO proizvoda!

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/za-todoricem-izdana-interpolova-crvena-tjeralica-dok-europski-uhidbeni-nalog-vrijedi-samo-za-zemlje-eu-medunarodna-tjeralica-ima-puno-siri-doseg/6683253/

Portal 'Pouzdano' prvi je shvatio prijevaru:

„Unatoč tome što je MUP objavio kako je za Ivicom Todorićem raspisan europski uhidbeni nalog, a potom i crvena Interpolova tjeralica, prvookrivljenog u aferi Agrokor nema na spisku traženih osoba u Interpolovoj evidenciji! Popis je javno dostupan na web stranici Interpola, a na popisu TRAŽENIH OSOBA nema 'najbogatijeg' hrvatskog tajkuna.

image002

Prema objašnjenju sa stranica MUP-a o “potrebi javnog objavljivanja međunarodne tjeralice odlučuje policija, ovisno o operativnom interesu”. Koji je to ‘operativni interes’ da Ivice Todorića nema na javno dostupnoj stranici Interpola, u MUP-u pojašnjavaju;

“Ukoliko postoji interes da čim veći broj građana zna za raspisivanje tjeralice (ali ujedno i počinitelj i njegovi eventualni pomagači), ona će biti javno objavljena, ali ukoliko policija ne želi da osoba zna da je za njom raspisana međunarodna tjeralica, tada se tjeralica ne objavljuje javno, tj. na javno dostupnoj stranici Interpola i u ostalim medijima.

U praksi zahtjev se podnosi u slučajevima kad traganje za osobom na nacionalnoj razini nije dalo rezultata ili u slučaju kad je policija došla do informacije da se potraživana osoba nalazi u inozemstvu”. Prema tom objašnjenju, MUP nije javno objavio tjeralicu za Gazdom kako on i njegovi pomagači ne bi znali da se za njim traga!!??

http://www.pouzdano.hr/2017/11/01/ekskluzivno-policija-uopce-ne-trazi-todorica-gazde-nema-na-interpolovim-tjeralicama/

Ivicu Todorića su pustili iz Hrvatske i sada ga lovaju! Toga nema ni u crtanim filmovima.

Nije problem Todorić i Izrael koji upravlja Hrvatskom preko svog opunomoćenika Andreja Plenkovića, već hrvatski narod koji ništa ne poduzima a radi se o njegovoj koži. A mi ne želimo prihvatiti da hrvatski narod ni nakon 27 godina nije shvatio da Židobankari, uz pomoć domaćih židokonvertita, pljačkaju i vrše ekonomski genocid nad njim!

Nekoliko komentara:

Milutin Stojaković: Da Hrvatskim vlastima odgovara da bude uhapšen, već bi ga uhapsili. Dok god je Todorić na slobodi i ostali akteri oko Agrokora mogu biti sigurni. To sve je iz režije Plenkovića i vladajuće većine.

Dado Meccanico: Svi su u paukovu mrežu upleteni i tu nema pomoći...

Mira Matošić: Neće vam ga ni bit na tjeralicama. Namješteno, dogovoreno, puno prije, šta, di, kud, i kako.

Franica Banica: Da hrvatskim vlastima odgovara riješavanje Agrokor slučaja, kako neki vole reći.....Todorić i nitko od njegovih nebi ležerno napustili zemlju. A sad ih se ko ......fol.....traži.....cirkuska predstava po uzoru na sve dosadašnje.

Zdravko Ladović: I sada nitko ne zna gdje je gospodin - novinarska patka.

Bujar Woo Kajtazi: Za prave krivce u slučaju Agrokor ne treba crvena tjeralica, oni su nam ovdje, pred nosom...

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: