VELIKI IZRAEL – Rothschildov sanak pusti!
ovako su zločinci zamislili Veliki Izrael
  • Posted
  • Read 4035 times

VELIKI IZRAEL – Rothschildov sanak pusti!

Amerika, Britanija i Izrael stvorili su Al-Qaidu i ISIS, zločinačku plaćeničku vojsku koja je trebala ''počistiti'' Bliski istok, posebice Siriju, za stvaranje Velikog Izraela.

Svima je danas jasno da se rat u Siriji zapravo vodio između Rusije i Amerike s kojom upravlja Deep State (židovska vlada u sjeni). Na sreću Rusi su ih sredili u rekordnom vremenu. Sjedinjene Američke Države i njihovi partneri u zločinu (Hrvatska i Srbija također) vrlo aktivno su sudjelovali u Siriji šaljući oružje teroristima. Trebalo je po svaku cijenu srušiti legitimni režim Bashar al-Assad-a, kako bi preuzeli 2/3 sirijskog teritorija (vidi se na slici) zbog stvaranja genocidnog Velikog Izraela.

Kada govorimo o Velikom Izraelu važno je reći da je Rothschild vlasnik 80% Izraela, a do ''vlasništva'' je je došao pomoću poznate deklaracije 'Balfour Declaration' koju je potpisao tadašnji britanski ministar vanjskih poslova James Balfour, citiramo:
"Njegova vlada veličanstva s naklonošću osniva u Palestini nacionalnu državu za židovski narod. Iskoristiti će sve svoje mogućnosti kako bi se olakšalo postizanje tog cilja."

Svi znaju da Palestina nikada nije pripadala Britaniji. Samim tim, oni nisu mogli dati Rothschildu nešto što nije njihovo! Palestina pripada arapskom i palestinskom narodu koji su tamo vjekovima živjeli i žive. Rothschildovi cionistički Židovi došli su preuzeti Palestinu prisilno evakuiravši i ubivši gotovo milijun Palestinaca koji su tamo živjeli.

Stvaranje države Izrael bilo je nepravedno od samog početka. Cionistički Izrael kontrolira vlade SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Francuske…naravno kontrolira i Hrvatsku čiju su središnju banku (HNB) izvlastili prije nego je Hrvatska i stvorena. Zapravo, hrvatski premijeri, predsjednici i 2/3 zastupnika, koji izglasavaju sve cionističke zakone, nisu predstavnici hrvatskog naroda nego su Rothschildovi uposlenici.

Sirija - ključna za osnivanja genocidnog Velikog Izraela

Glavni ciljevi bili su:
1. otimanje energenata iz ove zemlje
2. priprema udara na Iran kao slijedeću stanicu
3. priprema udara na Rusiju kao krajnji i konačni cilj

Sjedinjene Američke Države, Britanija i Izrael stvorile su terorističke organizacije Al-Qaeda i ISIS za izvršenje ovih ciljeva. Sa sobom su donijeli svu patnju i bol civilnom stanovništvu i djeci Sirije. Razorili su još jednu zemlju u predugačkom nizu svojih zločina. No, u Siriji su polomili zube i zaustavljeni su zauvijek. Veliki Izrael postao je sanak pusti.

CIA je 'rodila' Osamu Bin Ladena i dojila ovu-svoju organizaciju tijekom 1980-ih. Bivši britanski ministar vanjskih poslova Robin Cook izjavio je da je Al Qaeda bez sumnje proizvod zapadnih obavještajnih agencija, objasnivši da je Al Qaeda, koja doslovno na arapskom znači "baze podataka," bila računalna baza podataka tisuća islamističkih ekstremista, koju je CIA obučila i financirala.

Novo stvorena islamska država ISIS (Israeli Security Intelligence Service) pokušaj je zavaravanja svijeta i novo oružje koje je poput Al Qaede strahovito brzo naraslo i procvjetalo, a uskoro će, zahvaljujući Rusiji, potpuno utihnuti i nestati!

Amerika, Britanija i Izrael koristili su ISIS na tri načina:
1.da napadnu svoje neprijatelje na Bliskom istoku,
2.da služe kao izgovor za američku vojnu intervenciju u inozemstvu i kod kuće kako bi potaknuo proizvedenu domaću prijetnju koja se koristi za opravdanje dosad neviđenog širenja invazivnog domaćeg nadzora.
3.terorizam kao izgovor za opravdanje masovnog nadzora u pripremi za masovnu pobunu.

ISIS će biti potpuno uništen do kraja ove godine, izjavio je šef Ruske Dume, naglasivši kako je oslobođeno više od 90% teritorije Sirije. I to će biti najbolji Božični i Novogodišnji poklon Sirijskom i svim ostalim narodima i ljudima koji su suosjećali sa patnjama Sirijaca.

Vlade zemalja članica NATO saveza mogu lagati svoje građane ali ne mogu više lagati narod i građane Sirije, Bliskog Istoka i zemlje koje su shvatile povijesnu ulogu Rusije u spriječavanju stvaranja Velikog Izraela i uspostave bolesnog Novog svjetskog poretka.

Novi svjetski poredak je završen. Na žalost mnogih, a jedni od mnogih su i hrvatski veleizdajnici, bijedni cionistički slugani koje mi - narod - moramo osuditi!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(12 votes)

Donirajte

Amount: