person_outline
search
hrendeitpt

Pedofil i trgovac djecom izbičevan do smrti!

Zloglasni ruski pedofil optužen za krijumčarenje djece u Rusiji uhvaćen je i izbičevan do smrti. Njegova smrt je snimljena, a snimka se koristi kao poruka drugim trgovcima i zlostavljačima djece.

Pedofil, identificiran kao Aleksey Frumkin, bio je osumnjičen za trgovinu djecom i vodio je lanac trgovine u Rusiji i susjednim državama. Ruski predsjednik Vladimir Putin posebno je oštar prema pedofilima i njihov čin smatra najnižim bolesnim porivom. Isto tako je razmišljao i Frumkinov ''krvnik'' Olkhon.

Nakon što je zarobljen i vezan za stup, Frumkin je pokušao uvjeriti svoje krvnike da je trgovac drogom, a ne dio prstena pedofilije, preklinjući: "prestanite molim vas! Reći ću vam što trebate. Nazvat ću drugoga trgovca drogom i donijeti će drogu".

Ova izjava nije impresionirala Olkhona rođenog u Novosibirskom jer on ne vidi veliku razliku između trgovine djecom i trgovine drogom. Nastavio je bičevati Frumkina.

Ovom zloglasnom ruskom pedofilu optuženom za krijumčarenje djece u Rusiji tako je presudio ''narod''. Njegova smrt je snimljena, a snimka se koristi kao poruka drugim trgovcima i zlostavljačima djece.

Video je objavljen na društvenoj mreži 'Vkontakte' od strane zajednice pro-ruskih pobunjenika za koje se smatra da stoje iza ove smrtne presude.

Javno pogubljenje izvršeno je u gradu Communar, Donetska (Donečka) oblast, u južnoj Ukrajini.

30. listopada 2017. Baxter Dmitrij vijesti, Svijet

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Saturday, 11 November 2017 19:04
(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: