person_outline
search
hrendeitpt

Sjeverna Koreja ima mineralne resurse vrijedne više od 6.000 milijardi dolara! Dovoljan razlog da ih Deep State napadne!

Nalazi se na mnogim mineralnim sirovinama, koje su u velikoj mjeri neiskorištene i uključuju željezo, zlato, magnezij, cink, bakar, vapnenac, molibden i grafit.

Dugo smatrana siromašnom zemljom Sjeverna Koreja je zapravo mnogo bogatija nego što se misli, ili barem ima potencijala da bude. Ona ima mineralne resurse vrijedne najmanje 6 trilijuna dolara, prema Quartzu.

Nalazi se na mnogim mineralnim sirovinama, koje su u velikoj mjeri neiskorištene i uključuju željezo, zlato, magnezij, cink, bakar, vapnenac, molibden i grafit. Država također ima velike količine metala potrebnih za proizvodnju pametnih telefona i drugih tehnoloških proizvoda.

Teško je procijeniti točan iznos mogućeg bogatstva Sjeverne Koreje. No, prema procjeni južnokorejskog istraživačkog instituta iz 2012-te, mineralno bogatstvo iznosi čak 10.000 milijardi dolara, navodi se u priopćenju The Economist. Sjevernokorejski stručnjak Leonid Petrov kaže da su procjene realne i moguće, ali priznaju da je teško odrediti točan broj.

Za australski portal Vijesti, Petrov je rekao da Sjeverna Koreja ima velike rezerve prirodnih sirovina. Kazao je kako je Pyongyang desetljećima izvozio minerale saveznicima, poput Kine i Rusije, ali su međunarodne sankcije u posljednjih nekoliko godina skratile izvozne kapacitete.

- Kina je zainteresirana za držanje Sjeverne Koreje kao zatvorenog tržišta plemenitih metala. Sjeverna Koreja bogata je prirodnim sirovinama i iako ima određenu tehnologiju, nema jake strane investicije i investicijski kapital - rekao je Petrov. Rudarski sektor ostaje ključni čimbenik u sjevernokorejskom gospodarstvu i mnogi stručnjaci vjeruju da se na taj način uspijeva podupirati vojna potrošnja koja je izdašna.

Važno je dodati da u Sjevernoj Koreji nema nezaposlenih, nikome nije dužna, nema GMO-a, chemtrailsa, opasnih cjepiva….radnici dobivaju stanove, auta ... zdravstvene usluge su besplatne, a o djeci se vodi posebna skrb…. Oni jednostavno imaju drugi način života i Zapad ih nije uspio pokvariti kao što je pokvario Južnu Koreju.

Privatno rudarstvo i dalje je ilegalno u Sjevernoj Koreji, a oko 14 posto gospodarstva uključuje podzemne sirovine. Devedeset posto Sjeverne Koreje je vanjska trgovina s Kinom. 

Danas se Sjevernu Koreju osuđuje diljem svijeta zbog testiranja nuklearnog oružja i protivljenja njegovom programu. Pyongyang je ove godine testirao više od desetak raketa, a UN (cionističko-bankarska tvorevina) usvojio je rezoluciju o novim, strožim sankcijama protiv Sjeverne Koreje.

Deep State (američka židovlada u sjeni) pokušava Trumpa grnuti u rat sa Sjevernom Korejom. Za sada Trump uspješno odoljeva napadima Deep State-a koji je inicirao i financirao sve porobljivačke ratove.

Predsjednik Sjeverne Koreje Kim Jong-un ne obazire se puno na prijetnje Amerike i nastavlja sa svojim nuklearnim projektom. Tako i treba, a ove rudne zalihe pravi su  razlog planiranog napada na Sjevernu Koreju.

Izvor: http://www.novamakedonija.com.mk

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Sunday, 29 October 2017 17:59
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: