person_outline
search
hrendeitpt

Putin rastura ISIS koji moli za milost, glavni svjetski mediji šute, izraelsko oružje na svakom koraku u Siriji, izbjeglice se mogu vratiti!

 U Sjedinjenim Državama i ostatku zapadnog svijeta, glavni mediji su potpuno utihnuli. Očajnički pokušavaju prikriti uništenje i pad ISIS-a. Zapovjednici islamskih država doslovno mole Putina za milost, jer se militanti ISIS-a šalju u najgore zatvore u Rusiji, a glavni mediji u Sjedinjenim Državama, ne informiraju javnost o tome što se događa u svijetu.

Ruski predsjednik Vladimir Putin oslobodio je Siriju od plaćeničkog ISIS-a, ispunivši tako obećanje koje je dao svijetu prije dvije godine. U 2015. godini, dok je Obama pružao potporu ISIS-u, Vladimir Putin se opredijelio za svijet – obećavši uništiti islamsku državu u korijenu.

''Uništenje ISIS-a će biti moje najveće nasljedstvo svijetu'', tada je izjavio Putin.

Dvije godine kasnije, Putin može objaviti svijetu da je ispunio svoje obećanje. ISIS je potpuno razbijen i usitnjen u Siriji, njihovi položaji su desetkovani, a planovi za buduće terorističke akcije samo su sanak pusti kao što je bio i Obamim da ga zamjeni Hillary Clinton i nastavi njegovo destruktivno nasljeđe.

Raqqu, de facto glavni grad islamske države u Siriji, potpuno su oslobodile ruske i sirijske vladine trupe. Strah u Raqqi je gotov. Sirijci se sada mogu vratiti u svoje domove i započeti proces nastavka života, oslobođeni terora lažljivih novinara u službi Novog Svjetskog Poretka.

U međuvremenu, u Sjedinjenim Državama i ostatku zapadnog svijeta, glavni mediji su potpuno utihnuli. Očajnički pokušavaju prikriti uništenje i pad ISIS-a. Zapovjednici islamskih država doslovno mole Putina za milost, jer se militanti ISIS-a šalju u najgore zatvore u Rusiji, a glavni mediji u Sjedinjenim Državama, ne informiraju javnost o tome što se događa u svijetu. Pišu gluposti kako je Putin iskoristio Pokemon Go da sruši zločinku Hillary Clinton na putu u Bijelu kuću.

Kao glasnogovornik Novog svjetskog poretka, glavni mediji na bilo koji način pokušavaju diskreditirati Putina prikazujući ga najvećim neprijateljem svijeta … nazivaju ga okrutnim i zlim tiranininom. Naravno da ne smiju objaviti da je oslobodio suverenu naciju Siriju.

Raqqa je oslobođena. Na jugoistoku je vojska u potpunosti blokirala grad al-Mayadeen, koji je zadnje IS-ovo uporište u Siriji koji je trebao zamjeniti Raggu. Grad je u punoj blokadi u ovom trenutku i pasti će svaki tren.

Rusi su doslovno rasturili ISIS, ali ostalo je još dosta posla. Obama je izvukao američke trupe iz Iraka prije no što je čišćenje završilo, ostavljajući vakuum koji je ispunio ISIS. Putin nastavlja sa čišćenjem ostataka ISIS-a, paralelno pružajući potporu novoosvojenim područjima u Siriji.

Posljednjih mjeseci isporučio je 74 tone humanitarne pomoći Aleppu i Damasku. Liječnici iz bolnice ruskog Ministarstva obrane u zemlji liječili su tisuće bolesnika u Siriji, ozlijeđenih u bitkama protiv ISIS-a.

Jedan od najtežih problema na područjima oslobođenima iz islamske države je prisutnost velikog broja eksplozivnih naprava koje su ostavili militanti. Ruski sarkeri su do sada uklonili 838 zgrade, oslobodili 87 kilometara cesta u Siriji, neutralizirali 24.000 rudnika i improvizirane eksplozivne naprave. Ruske snage zračnog prostora nastavit će operaciju protiv terorističkih skupina IS-a i Jabhat al-Nusre do njihovog potpunog uklanjanja.

Pobjeda nad ISIS-om je potpuna, ali preostaje još dosta posla prije nego što se može reći da je Obamina ostavština potpuno izbrisana.

Fort Russ izvještava: Sirijske snage otkrile su desetke izraelske proizvodnje oružja, streljiva i telekomunikacijskih uređaja, dok pretražuju područja koja su nedavno oslobođena ISIS-a u provincijama Homs i Hama.

Izrael je zapravo stvorio ISIS i on je njihova plaćenička vojska koju Izrael cijelo vrijeme financira!

16. listopada 2017. Baxter Dmitrij Bliski Istok, Vijesti 1

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Monday, 23 October 2017 16:11
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: