person_outline
search
hrendeitpt

Lord Rothschild: Trump prijeti da će uništiti NWO. Mora ga se zaustaviti pod svaku cijenu!/ video/

Rothschildov 'Ekonomist' tako konstantira da je, unatoč neposrednoj odgovornosti za brojne ratove i destabiliziranje država širom svijeta, Novi svjetski poredak "bolji od bilo koje alternative"

Lord Rothschild upozorio je da predsjednik Donald Trump prijeti uništiti Novi svjetski poredak i kaže kako se "mora zaustaviti pod svaku cijenu". Rothschildov obiteljski časopis 'The Economist', Trumpa je nazvao " najvećom opasnošću" novom svjetskom poretku, priznavši da se globalistička elita koja je stvorila Novi svjetski poredak i Trumpa ''prevrće u svojim grobovima".

Najveća opasnost za NWO je američki predsjednik koji prezire međunarodne norme, koji obeshrabruju slobodnu trgovinu i koji neprestano koketira oko ključne uloge Amerike u održavanju globalnog pravnog poretka", piše The Economist.

Infowars.com izvještava: Unatoč izrečenih legitimnih prijetnji džihadistima i terorizmu, komunističkoj ekspanziji Kine i sjevernokorejskom neprijatelju, članak objavljen od strane The Economist naziva Trumpom najvećom prijetnjom "liberalnom" Novom svjetskom poretku.

"Međunarodni poredak koji se temelji na pravilima koji su se pojavili iz olupine drugog svjetskog rata bio je ogroman napredak u bilo kojem prethodnom razdoblju", navodi se u članku.

The Economist piše kako Trumpova administracija gleda na svjetsku pozornicu, navodeći članak kojeg su napisali dvojica Trumpovih savjetnika u časopisu Wall Street Journal.

"Svijet nije" globalna zajednica", nego arena u kojoj se narodi, nevladini akteri i tvrtke bave i natječu za supremaciju ", piše H. R McMaster i Gary Cohn. "Na ovaj forum dovest ćemo neusporedivu vojnu, političku, ekonomsku, kulturnu i moralnu snagu. Umjesto da poričemo ovu elementarnu prirodu međunarodnih poslova, prihvaćamo je."

Rothschildov 'The Ekonomist' tako konstantira da je, unatoč neposrednoj odgovornosti za brojne ratove i destabiliziranje država širom svijeta, Novi svjetski poredak "bolji od bilo koje alternative"

Časopis zaključuje da se arhitekti Novog svjetskog poretka iz prošlosti "prevrću u svojim grobovima" zbog Trumpa koji mora biti uklonjen iz predsjedničkog ureda kako bi se sačuvao Novi svjetski poredak.

 Nevjerojatno, koliko je bolestan ovaj svijet i kolika bolesnika u njemu živi!? 

29. rujna 2017. Sean Adl-Tabatabai News, SAD 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi 

Last modified on Saturday, 30 September 2017 18:17
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: