person_outline
search
hrendeitpt

Deep State planira napad (False flag) kako bi inicirali III svjetski rat!

Tko ih može zaustaviti? Nadali smo se Trump i Putin! Koliko Trump uopće odlučuje o politici Amerike. Neki govore da je u kućnom pritvoru, a neki da se bori protiv Deep State-a. Uskoro ćemo vidjeti.

Bivši kongresnik Ron Paul upozorio je kako će Deep State uskoro pokrenuti lažni napad ''False flag'' kao povod za III Svjetski rat! U intervjuu ovog tjedna dr. Ron Paul je rekao da će se Amerika vjerojatno povući u sljedećem velikom ratu - pažljivo projektiranom događaju ''lažne zastave'' koji uključuju Sjevernu Koreju.

 A neki neovisni mediji pišu da će Deep State (duboka država ili vlada usjeni koja upravlja Amerikom) izazvati katastrofalan potres u Kaliforniji i zato optužiti Sjevernu Koreju!

"Vodi se ista kampanja Deep State-a protiv Sjeverne Koreje, praćena ''nacionalnom euforijom'' ,za što su zaduženi lažljivi mediji, koja se koristila u razdoblju od 2001. do 2003., kako bi potakli američki narod da podrži invaziju na Irak", napisao je Adam Dick.

'Nakon što je Paul ilustrirao koliko je besmisleno i opasno ovo dobacivanje između Trumpa i Kim Jong Una, objašnjavajući da SAD nema tamo što raditi, dodao je kako će ''novi izlet'' koštati mnogo nepotrebnih ljudskih života i milijarde dolara novca poreznih obveznika. Paul je rekao kako bi u bilo kojem trenutku, bio pravi ili lažni povod, mogao katapultirati SAD u katastrofalni novi svjetski rat.

"Sada kada je pozornica postavljena netko će upotrijebiti lažnu zastavu, odnosno oboriti zrakoplov ili slično, što će biti povod da mainstream mediji najave III svjetski rat ", rekao je Paul.

DeepStateIsJewsMeme

On je povukao paralelu sa prvim besmislenim sukobom s Korejom, a kasnije je isto učinjeno kako bi nas uveli u rat u Iraku. "Sjetite se ... propaganda, duboka država i mediji uvjerili su američki narod da Saddam Hussein predstavlja opasnost. Sada rade isto s Sjevernom Korejom ", rekao je Paul.

Ron Paul je ponudio i rješenje.

''Evo kako riješiti sedam desetljeća staru krizu: povući sve američke trupe s korejskog poluotoka; okončati sve vojne vježbe na sjevernoj Korejskoj granici; potaknuti izravne razgovore između Sjevera i Juga i ponuditi ih domaćinima ili promatrati s međunarodnim izaslanstvom, uključujući Ruse i Kine, koji su susjedi Koreje.

Deep State (vlada u sjeni) je potpuno razotkriven. Moraju početi nuklearni rat jer će morati platiti za svo zlo koje su čovječanstvu napravili, svjesni da ih nitko više ne može oprati. Inicirali su Prvi i Drugi svjetski rat. Inicirati će i treći, najveći-nuklearni rat. 

Tko ih može zaustaviti? Nadali smo se Trump i Putin! Koliko Trump uopće odlučuje o politici Amerike. Neki govore da je u kućnom pritvoru, a neki da se bori protiv Deep State-a. Uskoro ćemo vidjeti.

Ili MI (čovječanstvo) ili ONI (cionisti)! 

Nažalost treće solucije nema.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Monday, 02 October 2017 10:41
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: