person_outline
search
hrendeitpt
Rumunjska i dalje gori zbog Laure Kovesi, naprasno smijenjene Državne tužiteljice koja je pospremila iza brave sve od reda: premijera, ministre, zastupnike, gradonačelnike, suce, tužitelje...!
Laura Kovesi, naprasno smijenjene Državna tužiteljica jer je pospremila iza brave sve od reda: premijera, ministre, zastupnike, gradonačelnike, suce, tužitelje...!?
  • Posted
  • Read 68762 times

Rumunjska i dalje gori zbog Laure Kovesi, naprasno smijenjene Državne tužiteljice koja je pospremila iza brave sve od reda: premijera, ministre, zastupnike, gradonačelnike, suce, tužitelje...!

Laura Codruţa Kövesi ne smije pasti! Heroina pravosuđa u opsežnoj i kratkoj akciji spram kriminala pospremila je iza brave do danas preko 600 optuženika, odreda političku i inu kremu Rumunjske.

Rumunjska gori! Stotinu tisuca prosvjednika krenulo je prema zgradi vlade koju brane kordoni policije. Laura Kovesi, pravosudna heroina maknuta je s pozicije glavne državne odvjetnice voljom čelnika vladajucih socijalista inače nepravomoćno osuđenog kriminalca uz pomoć neoliberala i sramotnom odlukom Ustavnog suda koji je stao na stranu korupcije budući je i sam korumpiran.

Lauri nije pomogla niti činjenica da je iza nje stoji i aktualni predsjednik Rumunjske.

0009Screenshot 22

gaze lacrimogene 80244000

A zašto bivšim komunistima, današnjim elitnim cionističkim mafijašima, smeta Laura Kovesi?

U prosjeku dnevno obradi i optuži čeriri osumnjićenika dok u pritvor ide ne samo osumnjićenik nego i cijela njegova obitelj. Raspon kaznenih djela od utaje poreza, mita i korupcije do nepotizma i raznih oblika gospodarskog kriminala povezanog s politikom.

Sve vrijeme ispred sjedišta njenog ureda veliki broj novinara kampira dok svako malo maskirani specijalci dovode nove klijente. Ponekad i cijeli autobus, napisao je na svom profilu novinar Željko Huljev, a mi ćemo još dodati:

Odluka premijera Rumunjske Victora Ponta da cijela vlada podnese ostavku neće biti kraj njegovih problema, a ni njegovih 'pajdaša' iz vlade. Sijaset političara, gradonačelnika, sudaca i tužitelja na popisu je velike antikorupcijske akcije koja je sasvim drugačija od bilo koje druge u istočnoj Europi, a vodi je neumoljiva glavna tužiteljica Laura Codruţa Kövesi (42).

big lso 7146Sotonisti, Ponta i Netanyahu 

"Prije 2005. godine, rumunjsko pravosuđe nije bilo neovisno. Zato i nije bilo dovoljno hrabrosti pokrenuti složene istrage protiv visokih dužnosnika'', izjavila je Kövesi u intervjuu koji je dala prije nego je Ponta podnio ostavku.

Specijalna agencija za borbu protiv korupcije, poznata po akronimom DNK, osnovana je 2003. Dugo vremena nije imala nekakve rezultate. Danas ima 120 tužitelja koji rade na više od 6.000 slučajeva. Ova agencija uspješno je procesuirala 24 gradonačelnika, pet zastupnika, dva bivša ministra i bivšeg premijera te više od 1.000 drugih pojedinaca, uključujući i suce i tužitelje, sa stopom osudjenosti iznad 90%.

"Prošle godine istražili smo 12 zastupnika u parlamentu, od kojih su dvojica bivši ministri", kaže Kövesi, koja je 2013. postala šefica DNK-a. "Obradili smo dva ministra, od kojih je jedan u pritvoru. U rujnu je gradonačelnik Bukurešta, Sorin Oprescu, uhićen nakon što je optužen za uzimanje mita od tvrtki kojima su dodijeljeni ugovori sa gradom. Naravno, premijer Ponta je najveći ''zgoditak''.

Prema riječima Kövesi, istraga oko premijera trajala je četiri mjeseca. Optužen je zbog višestrukih krivotvorenja, pranja novca koji se odnosi na razdoblje između 2007. i 2008. godine dok je još bio državni odvjetnik.

laura codruta kovesi

No, nastaviti će se istražiti i aktivnosti dok je vršio dužnost premijera. Zanimljivo je da mu je u lipnju rumunjski parlament odbio dati imunitet.

Građani su impresionirani aktivnostima DNK-a. Prema jednoj nedavnoj anketi preko 60% ljudi izjavilo je da vjeruje agenciji, dok je samo 11% izjavilo kako vjeruje parlamentu. Naravno, nisu svi sretni zbog aktivnosti DNK-a. Ne prođe ni jedan tjedan da se mediji ne obruše na Lauru Kövesi. Nije teško pogoditi čiji su mediji!

Nakon što je službeno podignuta optužnica, sotonista Ponta je prozvao tužiteljicu kako je jedini problem Rumunjske "opsesija potpuno neprofesionalnog tužitelja koji izmišlja činjenice i neistinite situacije od prije 10 godina”Neki mediji su kritizirali korištenje metode prisluškivanja, ukazujući kako je to ponašanje preuzeto iz Securitatea, strašne tajne policije iz komunističkg razdoblja.

Kövesi se nasmijala na ove navode, rekavši da je takvo praćenje alat koji se koristi diljem svijeta i u svim zemljama članicama EU. Nije ostala dužna ni premijeru u ostavci: "Prije nego što sam postala glavna tužiteljica DNA, bila sam glavni tužitelj Rumunjske punih šest godina, pa sam posljednjih devet godina imala dovoljno vremena da se naviknem na ovakve izjave i medijske skriptirane prozivke.

Najveći izazovi za tužitelje dolaze od političara. Svakih dva tjedna dolaze s novim zakonom koji pokušavaju promijeniti ili izmijeniti postojeće odredbe, čak izmijeniti kazneni zakon kako bii ograničili naše mogućnosti istraživanja. Ono što je najzanimljivije nikada ne pokušavaju poboljšati zakonodavstvo kako bi nam olakšali ovaj stresan i težak posao. 

Pred nama je dugačak put da iskorijenimo zlo zvano umrežena korupcija. Mislim da su aktivnosti DNK-a promijenile mentalitet rumunjskih građana. Sada su svjesni da ne moraju plaćati mito kako bi imali svoja prava", rekla je neumoljiva ženska verzija slavnog Eliota Nessa, Laura Codruţa Kövesi.

I previše razloga da je elitna političko-cionistička mafija, ne birajući sredstva, smjeni sa mjesta Glavne državne odvjetnice.

Laura Codruţa Kövesi ne smije pasti!

proteste 02 14735300

Prilozi:

Lopovi! Dolje vlada! Rumunjska probudi se!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=qTvzidzBdE

http://istinomprotivlazi.com/novosti/1664-rumunjski-zakonodavci-glasali-za-promjenu-ustavne-definicije-obitelji-koja-iskljucuje-istospolni-brak

 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(25 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: