person_outline
search
hrendeitpt

Ubijena 72. holistička liječnica - bivša natjecateljica za Miss Universum dr. Sonya Kay Forbes!

Farmaceutski zakon džungle zavladao je u cijelom svijetu. Moramo im stati na kraj jer će nas sve potrovati i pobiti.

Ovo je, koliko se sijećamo, 72. naručeno ubojstvo holističkih liječnika u samo dvije godine. Ovog puta žrtva je bila bivša natjecateljica Miss Universuma, liječnica, Sonya Kay Forbes koja je pronađena mrtva u svom stanu u Kingstonu. Zajednica liječnika, koja pokušava raditi izvan granica farmaceutske industrije, u potpunom je šoku. 

Dr. Forbes (40), utjecajna holistička liječnica, koja je svoju karijeru posvetila poučavanju pacijenata o ljekovitim svojstvima kanabisa, nakon nedavnih sumnjivih holističkih smrtnih slučajeva, bojeći se za svoj život, neprestano se družila s prijateljima i obitelji. Kao viši rezident u 'Public Hospital' u Kingstonu, posvetila je svoj život promicanju prirodnih lijekova i poticala svoje pacijente i sljedbenike da izbjegavaju uzimati opasne (otrovne) proizvode Big Pharmi.

Popularna liječnica bila je i dio tima koji je radio na revolucionarnoj studiji o staničnom mehanizmu oka koji je dokazao da se marihuana može koristiti za poboljšanje vida kod bolesnika s dugotrajnim oštećenjem vida.

Studije Dr. Forbesa pokazale su da nakon primjene kanabinoida u očima tkiva tadpola, kanabinoidi čine određene mrežaste stanice osjetljivije na svjetlost i poboljšavaju brzinu kojom oko reagira, čak i na niskoj razini stimulansa.

Međutim, njen rad na promoviranju marihuane u medicinske svrhe bila je bačena rukavica farmaceutskim tvrtkama čiji su joj predstavnici ''objasnili'' da je kanabis opasni rekreativni lijek koji se mora zabraniti. Posljednjih godina dr. Forbes se izravno povezivala s bolnicama i medicinskim postupcima, potičući pacijente da odbace proizvode Big Pharmi i uzimaju prirodne lijekove.

Tijelo dr. Forbusa pronađeno je u njenom stanu na Arthur Wint Driveu u Kingstonu sa ubodnim ranama u stomaku. Središnja policija St Andrewa kaže kako nemaju tragova i vjerojatno će ubojstvo proglasiti samoubojstvom, klasika korumpirane policije, kao što su napravili u mnogim slučajevima ubijenih holističkih liječnika.

Bliski prijatelj dr. Forbes tvrde da uopće ne sumnjaju u to da je zvijerski ubijena kako bi zaustavili njezino novo istraživanje. ''Zavladao je zakon džungle'', bio je najkraći zajednički komentar!

22. rujna 2017. Baxter Dmitry Health

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Čitajte nas na našem IPL portalu http://istinomprotivlazi.com

 

 

 

 

Last modified on Tuesday, 26 September 2017 13:52
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: