person_outline
search
hrendeitpt

Nostradamus predvidio godinu, a američka vidovnjakinja Vogel Sharp i datum kataklizme u Kaliforniji!

Američka vidovnjaknja Lois Vogel Sharp predviđa da će se u Kaliforniji 23. rujna 2017-te dogoditi kataklizma, proporcionalna, možda biblijskom strašnom sudu.

Vidovnjakinja je točno predvidjela američke uragane „Harvey” i „Irmu”, kao i potres u Meksiku, a problemi koji se javljaju zbog tih katastrofa inicirati će ''sudnji dan'' za Kaliforniju koji će dogoditi za četiri dana, u subotu, 23. rujna 2017. godine:

"Vidjet ćete veliki potres koji će se dogoditi. To će potresti same temelje američke nacije. Vidite li kako su došli strašni uragani koji su vas natjerali da se molite? Međutim, potres koji će se dogoditi u subotu 23. rujna u Kaliforniji, baciti će vas sve na koljena", kaže poznata vidovnjakinja.

Iako američki seizmolozi dokazuju da u ovom području nisu postojali veliki potresi od 1906. godine, sve više i više vjeruju da će se uistinu dogoditi što najavljuje ova proročica. No, još je netko predvidio ove godine strašan potres u Kaliforniji.

20170919 174516

Vidovnjakinja Lois Vogel Sharp

Michael Nostradamus, najpoznatiji francuski liječnik i astrolog rođen u šesnaestom stoljeću predvidio je mnoga događanja koja su se uistinu dogodila. Njegova prva knjiga: "Les Propheties" izašla 1555. sadrži 353 katrena koji uključuju neke događaje koji su se dogodili i koji će se dogoditi u budućnosti.

Prisjetimo se, Nostradamus je predvidio Hitlera koji će pokrenuti 2. svjetski rat. Nostradamus je također predvidio precizan oblik događajima koji su se dogodili 9. rujna 2011…. Predvidio je i događanja u 2017. Tako kaže da će Kina postati prva super sila, a Peking centar svih svjetskih događanja. Italija će bankrotirati što će uzdrmati Europsku uniju.

20170919 181618

SAD će u prvoj godini novog predsjednika Trumpa biti vrlo nestabilna. U Latinskoj Americi će se događati građanski ratovi zbog redefiniranja zemalja u regiji. Papa će umrijeti u 2017.,a nevjerojatan potres pogoditi će Kaliforniji u regiji poznatoj kao "San Andres“.

Kalifornija

Vidovnjakinja Lois Vogel Sharp čak je predvidjela i datum potresa. Ona kaže da će se potres dogoditi 23.rujna! A to je za manje od četiri dana!

Ako se stvarno dogodi, kako predviđaju Nostradamus i Lois Vogel, onda će to biti Božja opomena. Naime, Kalifornija je postala svjetski centar pedofilije i svih drugih nastranosti koje guverner Kalifornije i kalifornijski Sud implementiraju u Zakon.

Kalifornija je postala u pravom smislu Sodoma i Gomora 21 stoljeća!

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 18:53
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: