person_outline
search
hrendeitpt
Koliko puta trebamo ponoviti? Jasenovac je komunistička laž, Holokaust najveća svjetska prijevara, a Bleiburg (Križni put) stratište na kojem su partizanske zvijeri izvršile genocid nad golorukim hrvatskim narodom!
Zašto Tito nikada nije posjetio Jasenovac?
  • Posted
  • Read 64638 times

Koliko puta trebamo ponoviti? Jasenovac je komunistička laž, Holokaust najveća svjetska prijevara, a Bleiburg (Križni put) stratište na kojem su partizanske zvijeri izvršile genocid nad golorukim hrvatskim narodom!

Prevaranti i 'ubojice' hrvatskog naroda, hazarski Židovi, otac i sin, Slavko i Ivo Goldstein, ispisali su lažnu hrvatsku povijest i gomilu laži o Jasenovcu i Bleiburgu!

Reakcija na Goldsteinove laži https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ivo-goldstein-cetiri-m-iz-jasenovca-kako-su-nevine-ljude-brutalno-ubijali-maks-milosmatkovic-i-majstorovic/8046221/

Židovi“ (Hazari) su nepostojeći narod, koji je izmišljen, kao i njihova ideologija zvana Judaizam. Judaizam je čista ideologija kao i komunizam i cionizam. Holokaust nije ono što nam ti lažni „Židovi“ govore. Holokaust razotkrivaju lažne i montirane slike, kao i stvarni povijesni podaci i originalne slike koje govore nešto sasvim drugo od njihovih laži: https://nodisinfo.com/holohoax-wwii-pictures-jewesses-hung-total-fakes/

Lažne i originalne fotografije kojih je bilo bezbroj:

20170829 071101

20170829 071117

20170829 071211

20170829 071234

Holokaust je najveća svjetska laž i obmana. Veliki novac je na prevaru izvučen na temelju laži. To je, u stvari, laž složena na laži. Holokaust u stvarnom životu je počinjen od strane cionističkih lažnih Židova i njihove koljačke partizanske vojske i nad hrvatskim narodom na Bleiburgu. Danas, njihove plaćeničke vojske ISIS, Al-Queda… vrše genocid na narodima na Bliskom istoku, naročito na Palestincima. I o tome nitko ne smije pisati jer su svi glavni javni mediji u njihovom vlasništvu ili pod njihovom kontrolom. Paralelno nas ubijaju geoinženjeringom - chemtrailsom, haarpovima, GMO hranom, cjepivima. Sutra vodom.

Dakle, Holokaust je laž, a pokolji od strane cionističkih Židova su dokazani i neporecivi.
http://beyondnews.info/post/49864536404/concentration-camps-fake-photos-photoshopped“Ta prijevara je davno otkrivena pa se cionistička mafija dosjetila da zaštiti svoju laž, izglasavši „zakon o zabrani negiranja Holokausta“ https://roberttonja.wordpress.com/category/holokaust

Nitko ne kaže da Židovskih žrtava za vrijeme drugog svjetskog rata nije bilo, ali broj od 6 milijuna su Hazari napumpali što je davno dokazano, ali javni mediji naravno šute jer su u njihovom vlasništvu (95% medija je u vlasništvu Hazara). A da je Holokaust fabricirana laž pokazuju i dokazuju podaci iz World Almanaca koji je izlazio jednom godišnje – časopis koji je izdavao UN, odnosno Liga Naroda. Tu se jasno vidi da su „Židovi“ lagali o stvarnom broju žrtava. https://www.stormfront.org/forum/t837247/

Ovo je originalni njemački izvještaj o žrtvama u logorima:
Bilo je točno 271,301 žrtava – a ne 6 milijuna.
Podaci iz World Almanaca prije i poslije rata:
1933. – 15,315,359….. popis broja Židova
1938. – 15,748,091
1939. – 15,600,000
1940. – 15,319,359
1941. – 15,748,091
1942. – 15,192,089
1944. – 15,192,089
1947. – 15,688,259
1948. – 15,753,638
1949. – 11,266,600…… od 1948.do 1949 ''nestalo'' je gotovo 4 milijuna Židova!!??

Židovi su 1949. godine ''uspijeli'' izmijenili podatke iz Svjetskog Almanaha 1948. (World Almanac) sa 15,753,638 milijuna na 11.266,600 milijuna i tako stvorili famu o milijunima ubijenih Židova – što je odavno dokazano kao notorna laž kojom obmanjuju cijeli svijet. S druge strane upravo ti ''ubijeni'' Židovi Hazari raspoređeni su po cijelom svijetu sa promijenjenim imenima (židovski konvertiti). Imamo ih nažalost puno i u Hrvatskoj... Tuđman, Josipović, Milanović, Pupovac...

http://www.nizkor.org/features/denial-of-science/worldalmanac.html

Ovdje je nastavak koji objašnjava židovsku laž:

http://www.nizkor.org/ftp.cgi/people/ftp.cgi?people//f/freedman.benjamin/background-data „Ben's number of "a minimum of 16,150,000 and a maximum of 19,200,000" were intended to show that the number of Jews had risen after the war, thus proving the Holocaust death numbers were exaggerated.“ Zato su Židovi - Hazari podmetali lažirane (montirane) slike za koje su grafički profesionalci lako ustanovili da su izmanipulirane. Tako je pala u vodu ta njihova laž o 6 milijuna židovskih žrtava.

Kao što se vidi iz njemačkih originalnih podataka, radi se o 271,301 židovskih žrtava! Pobijeni Židovi u logorima (271,301) su uglavnom bili siromasi kojih su se Hazari riješili. Sloboda ( neodlazak u Auschwitz plaćala se 1.000 DM, a naplačivao ju je od poljskih Židova koji su bili najveće (žrtvovane) žrtve osobno George Soros koji se javno hvalio da je surađivao sa nacistima.

Jasenovac

Broj žrtava u Jasenovcu je smanjen od 800.000 (kako su desetljećima lagali) na 83.301, među kojima su upisani svi četnici i partizani poginuli u borbama sa ustašama bilo gdje, kao i sva umrla djeca po ratnim zbjegovima!? No, gdje su kosti tih 83,301 žrtava? Pri probnim iskapanjima, još u vrijeme bivše Jugoslavije, u Jasenovcu su isplivavale samo žrtve sa križnih puteva komunističkih zločina, pa se prestalo dalje iskapati!!??

Poznato je da je logor Jasenovac, najprije bio industrijski pogon srpske obitelji Bačić, na ulazu u mjesto Jasenovac, od kojega je formiran logor, ali je ostala sva djelatnost toga industrijskog pogona u kojemu se proizvodila opeka i crijep. Tu je bila velika pilana, tvornica lanaca i ljevaonica zvona. Poslije su Nijemci dovukli strojeve za dijelove zrakoplova, za Lufthansu.

A kasnije je postala tvornica oružja. Jedan paradoks koji govori da je upravo u Jasenovcu napravljena prva hrvatska strojnica i prva hrvatska parabela. To su činjenice. Jasenovac je bio radni logor, ljude nisu dovodili da ih ubijaju, nego da rade. To je javno rekao i bivši predsjednik Stjepan Mesić. Mesićev iskaz: https://www.youtube.com/watch?v=uADjXAAOSxA

Za smještaj radnika logoraša napravljeno je šest drvenih baraka. Postavlja se logično pitanje koliko je moglo biti smješteno radnih logoraša u tih šest baraka. 1945., kada su došli partizanski koljači svi strojevi su poslati u Srbiju, a pogoni ostali prazni za smještaj logoraša. I upravo je u tom bitna razlika. 

20170918 072714

Jasenovac, radni logor

U ustaško vrijeme to bio sabirni, radni logor Jasenovac od 1941. do 1945., a od 1945. je bio koncentracijski i likvidacijski logor koji je imao puno veći kapacitet. U njega se moglo puno više ljudi smjestiti i, na žalost, puno ih je više pobijeno. O tom drugom razdoblju jasenovačkoga logora, o partizanskome razdoblju, nije se govorilo, nije se pisalo, nije bilo izjava svjedoka, nije bilo ničega.” Tito nikada nije posjetio Jasenovac! Zašto? Ali zato su stariji i mlađi, Slavko i Ivo, Goldstein napisali o njemu gomilu laži.

,Screenshot 1 Copy

Slavko i Ivo Goldstein - falsifikatori hrvatske povijesti

“Hrvate se proglašava genocidnim već desecima godina zbog sabirnog radnog logora Jasenovca. Izmišljaju se brojke od sedamsto tisuća žrtava u Jasenovcu pa do konačnih 83 tisuće koje su na popisu u tome logoru, među kojima su upisani svi četnici i partizani poginuli u borbama sa ustašama bilo gdje, kao i sva umrla djeca po ratnim zbjegovima. Vrijeme je da se utvrdi istinu o broju svih žrtava u logoru Jasenovac!

Bleiburg

Pobjedničko slavlje cionističke koalicije u Drugom svjetskom ratu imalo je i svoju mračnu stranu. Nakon predaje oružanih snaga NDH i mnoštva izbjeglica na Bleiburškom polju u Austriji 15. svibnja 1945-te zaredale su krvave odmazde nad razoružanim vojnicima, civilima, ženama i djecom. Ni do dan danas nije utvrđen točan broj žrtava. Neke procjene govore da su partizani u osvetničlom bijesu poubijali i preko 200 tisuća izbjeglica. Odgovornost za bleburške pokolje i žrtve na križnim putevima seže sve do vojnog i političkog vrha komunističke Jugoslavije koji je u dogovoru sa Britancima i Churchillom naredio taj pokolj.

 macelj autor slika hkv 19

Dio eshumiranih žrtava krvavog pokolja na Bleiburgu

Iako se Treći Reih predao 8-og svibnja 45-e agonija hrvatske vojske trajala je još 7 dana. U završnici rata odlučila se povući u Austriju i predati zapadnim saveznicima. Prema svjedočenju generala Patricka Skota prema Bleiburgu se kretalo 200 tisuća vojnika koje je pratilo 500 tisuća izbjeglica u nadi da će ih Britanci uzeti pod zaštitu. No, umjesto da ih zaštite Britanci su ih na prijevaru vratili i izručili cionističkoj-partizanskoj koljačkoj vojsci koja je na njima izvršila pravi holokaust.

Hrvatske regularne postrojbe predale su se prema ratnim pravilima očekujući primjenu Ženevske konvencije. Umjesto spasa na Zapadu za njih je to značilo odlazak u smrt. Žrtve su padale pojedinačno i u velikim skupinama na raznim mjestima, kod Maribora, na Kočevskom rogu u maslinskoj šumi, te u mnogim jazovkama zarobljeničkog križnog puta ostale su goleme grobnice s desecima tisuća ubijenih Hrvata.

1945 bleiburg dvd

Još i danas u Sloveniji se otkrivaju kosti pogubljenih. Istina o Bleiburgu kao simbolu hrvatskog stradanja, genocidu ili stvarnom Holokaustu skrivala se desetljećima. Tek nakon pada komunističkog režima žrtvama se odaje primjerena, nedovoljna, počast na zlokobnom Bleiburškom polju.

Holokaust je najveća svjetska prijevara, Jasenovac komunistička laž, a Bleiburg pravi holokaust nad hrvatskim narodom!

 .poScreenshot 16

Odavno cionistima smetaju naše objave

NAPOMENA: Ponovno nam fejzbukovi partizani, djeca onih koji su nas ubijali poslije Drugog svjetskog i u Domovinskom ratu 90-ih, upadaju u računalo brišu ili zamijenjuju slike koje nemaju nikakve veze sa tekstom. Javite nam!

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(34 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: