person_outline
search
hrendeitpt
Židokonvertiti Račan, Budimir... godinu i pol dana prije referenduma o samostalnosti, Rothschildu prodali Narodnu banku Hrvatske!
ova dvojica su rothschildu prodali žilu kucavicu hrvatske - narodnu banku hrvatske
  • Posted
  • Read 26172 times

Židokonvertiti Račan, Budimir... godinu i pol dana prije referenduma o samostalnosti, Rothschildu prodali Narodnu banku Hrvatske!

Smjenimo židocionističku političku oligarhiju koj auništava hrvatski narod  i vratimo Hrvatsku hrvatskom narodu. Vratimo naš suverenitet, protjerajmo bjelosvjetske hohštaplere iz Hrvatske, a domaću političku stoku krupnog zuba, procesuirajmo i osudimo!

Ustav Republike Hrvatske, donesen 21. prosinca 1990., odredio je u članku 53. Narodnu banku Hrvatske (NBH) kao središnju banku Republike Hrvatske i utvrdio njezine odgovornosti:

Narodna banka Hrvatske (NBH) je središnja banka Republike Hrvatske. Narodna banka Hrvatske odgovorna je, u okviru svojih prava i dužnosti, za stabilnost valute i za opću likvidnost plaćanja u zemlji i prema inozemstvu. Sukladno članku 53 ustava RH u svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi Hrvatskom saboru. Ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske. Dobit ostvarena poslovanjem Narodne banke Hrvatske pripada državnom proračunu. Položaj Narodne banke Hrvatske uređuje se zakonom.

Izmjenama i dopunama Ustava, čiji je ''autor'' židokonvertit Vladimir Šeks, Narodna banka Hrvatske (NBH) promijenila je 1997. godine ime u Hrvatska narodna banka (HNB).

Kako se Narodna banka Hrvatske (NBH) mogla registrirati 01.01.1990.godine u Londonu pod imenom Hrvatska narodna banka (HNB), ako je promijenila ime tek u HNB 1997. godine!?

Drugim rječima, prije nego je Hrvatska postala samostalna i od svijeta bila priznata država, Rothschild je u dogovoru sa židovskim konvertitima Račanom, Budimirom i ostalom političkom židooligarhijom, prije nego je hrvatski narod glasao za samostalnost, 19. svibnja 1991. već preuzeo Narodnu banku Hrvatske (NBH) i registrirao je 01.01.1990. u Londonu pod novim imenom HNB! A Šeks ju je 1997-te ''zakonski'' legalizirao i provukao u Ustav RH! 

20170306 190351

Upis u registar o1.o1.1990. pod imenom Hrvatska narodna banka (HNB), a sve do 1997. zvala se Narodna banka Hrvatske (NBH) !!?? 

Ovo je odgovor zašto se hrvatski građani lihvare, zašto je Hrvatska u dužničkom ropstvu. Ovo je dokaz da živimo u državi koju vode djeca političkih židokonvertita koji su poslije drugog svjetskog rata 1948. nestali. 4 milijuna ''ubijenih'' Židova u holokaustu promijenilo je prezimena, rasporedilo po svijetu i mitom inkorporiralo u sve sfere društva kako bi radili ovo što danas rade.  

Bahata zjava premijera Plenkovića da može što hoće potvrđuje sve navedeno. A njegova vlada, to malo građana zna, ovisi o dva narkomana u saboru, jedan od njih je dobro poznati Saucha.

Logično pitanje je: za koga su ginuli naši branitelji? Za Rothschilda, Sorosa, Rockefellera.... Budimira, Mesića, Josipovića, Milanovića, Sanadera, Pupovca, Kolindu, Kosoricu, Gregurića, Matešu,  Todorića, Lukovića, Valentića....i ostali politički šljam, na vlasti i pri vlasti, koji se održava samo zahvaljujući izbornim prijevarama. Jer, osim uhljeba i lažnih branitelj gotovo nitko ne glasa za njih.

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/08/30/ekskluzivno-donosimo-vam-kompletan-popis-drzavnih-banaka-u-vlasnistvu-rothschilda/

Hrvatski narod jedini može smjeniti političku oligarhiju (sama neće otići) i vratiti Hrvatsku svom vlasniku - narodu. Vratimo naš suverenitet, protjerajmo bjelosvjetske hohštaplere iz Hrvatske, a domaću političku stoku krupnog zuba, procesuirajmo i osudimo!

To smo dužni svima onima koji su dali život za Hrvatsku! To smo dužni našoj djeci i svim budućim generacijama iza nas. 

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: